utorok 12. marca 2013

Malý nákup v dm-ku

Dnes som sa vybrala do mesta trošku sa prevetrať a obkuknúť obchody. Samozrejme som sa zastavila v dm-ku. Dosť som bola zvedavá na ponúkané zľavy na stojane Essence, ale no nebola som veľmi nadšená. Podarilo sa mi však ukoristiť nature dva tiene, hnedú smokyeyes paletku a len tak pomimo som neodolala BB krému od Dermacolu - Beauty Benefit Glowe, ktorý bol v zľave. Nákup žiadna sláva, ale potešil ma :)  Tiene sú skvelé a BBčko ešte otestujem, ale dávam mu veľkú nádej, pretože je čo? - svetlý, čo sa o európskych BBčkách nedá povedať. 
Essence na svojej FB stránke avizovala, ktoré produkty budú v zľave, na čo sa môžeme tešiť, ale ako som zistila nie je to zase veľká sláva. Veľmi sa mi páčila ponuka souffle touch blush, ale ako som sa pozrela na tester, prešla ma chuť a nechcela som sa nechať prekvapiť, tým že doma nájdem podobne zvodnatený blush na líčka. Odtiene lakov má tiež neoslovili, trošku som premýšľala nad béžovým odtieňom, ale už ho nemali :) a tiež sa mi zapáčil krásny tmavo fialový lak, ale keď som sa pozrela bližšie mal v sebe zelené odlesky. Takže wow nie. Z tieňov sa však dalo celkom vybrať, pekné boli ešte odtiene tmavo modré a fialové, ale aj tak tie čo mám ja sú najlepšie :)

vľavo:  51 absolutely nature (sparkling)
vpravo: 59 copper island (shimmer effect)




Tiene som hneď vyskúšala a sú krásne pigmentované a pekne držia na viečku. To akú majú výdrž ešte budem mať kedy otestovať, lebo teraz budu určite tvoriť moju každodennú výbavu. Čo sa týka géloveho tieňa/linky v paletke, neviem ešte nič posúdiť pretože takéto produkty som ešte neskúšala, ale myslím, že to bude skvelo fungovať aspoň ako podklad pre smoky tieň. Inak náročky som si vybrala práve túto hnedú variantu, pretože práve hnedá je základná farba pre smoky eye. 
Na BBčko od Dermacolu som zvedavá asi najviac. Čo som si ho tak obzrela, tak jeho odtieň je pekne svetlý, len trošku zaostáva jeho hustota, ktorá je dosť slabá a tiež si myslím, že aj jeho krycia schopnosť nebude veľmi dokonalá, avšak veľmi príjemne vonia :D čo samozrejme nie je prvoradé u našich nešťastných BBkrémoch, ale aspoň niečo :) Podstatné je, že nie je oranžový, ponúka až 8 v 1 a obsahuje kyselinu hyalurónovú.



A aby som nezabudla. Zobrala som si z dm-ka aj zľavové knižky v hodnote 50 a 150 bodov (platné do 31.5.2013), a aby ste si spravili aspoň predstavu čo v nich je, ponúkam vám prehľad toho, čo by sa vám mohlo páčiť:

25% zľava za 50 bodov:
- Elséve Arginine Resist / Total Repair maska na vlasy 300 ml ... 5,49 € 4,09 €
- Rimmel Lasting Finish make-up ... 8,99 € 6,74 €
- Dermacol Double Magic riasenka ... 8,89 € 6,67 €
- Garnier Ultimate Beauty Oil telový olej 150 ml ... 7,99 € 5,99 €
+ 25% zľava na ľubovolný počet kusov riasenky Maybelline, laky na nechty s.he

50% zľava za 150 bodov:
- Gliss Kur balzám na vlasy v spreji 200 ml ... 3,99 € 1,99€ (skvelé)
- L´oreal Glam Shine lesk na pery ... 10,99 € 5,49 € (skvelé)
- L´oreal Volume Collagene / Mega Volume Collagene riasenka ... 16,59 € 8,29 € (skvelé)
- Max Factor 24 Flase Lash Effect riasenka ... 15,49 € 7,74 €
- Astor Stimulong riasenka ... 10,99 € 5,49 €
- Garnier Orchid Vital denný / nočný krém 50 ml ... 11,49 € 5,74 €
- L´oreal Revitalift krém 50 ml ... 15,49 € 7,74 €
+ 25% zľava na ľubovolný počet kusov farby na vlasy značky Syoss, sublime Mousse L´oreal a dámske roll-on a deospreje Adidas  

9 komentárov:

  1. Mam ten BB od Dermacolu a strasne ma sklamal :( on nie ze vobec nekryje ale ani ho na pleti nevidno, straca sa alebo co :( a konzistenca strasne vodova plus robi flaky, to este aj garnier je 100 x lepsi od neho.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no to ma trošku sklamalo ... kedže je taký extra tekutý ... ale zatiaľ žiadne fľaky

      Odstrániť
  2. Taky jsem včera byla a koupila jsem si tu slevovou knížku 50 bodů, a asi 7 kupónu jsem hned využila, každopádně byla tam i sleva na energit bonbóny, který neměly ani v jednom ze dvou DM kde jsem byla...takže to mě docela zarazilo...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to sa mne ešte nestalo ... skôr to, že majú zľavu na také veci, ktoré by som ani nechcela :)

      Odstrániť
  3. a kolko stál ten BB?som si ho ani nevšimla dnes

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tú paletku smoky eyes od essence používam veľmi často, som s ňou spokojná :) a dnes som si aj ja dokúpila tie mono tiene akurát že v iných farbách veď za 90 centov no nekúp to :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár ... ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...