nedeľa 4. augusta 2013

PUPA Mascara Vamp!


Neviem ako poznáte sortiment Pupa kozmetiky, ale táto značka ponúka štyri typy maskár a keďže nedávno bola v akcii práve Vamp!, rozhodla som sa, že ju musím mať. Klasická cena tejto maskary je 9, 90 €, čo je celkom dobrá cena, avšak keď bola na ňu trojdňová akcia, tak som nemohla odolať cene 3, 80 €.
Vamp! maskara prichádza v šiestich odtieňoch, ktoré okrem klasikov ako som ja poteší aj tie, ktoré rady experimentujú s farbami. Kedže v akcii bola v ponuke len klasická 100 čierna, nemusela som sa veľmi dlho rozhodovať a kúpila som rovno tri :)






Maskara sľubuje "prehnané riasy a predimenzovaný pohľad", čo je však podľa mňa prehnané :D Maskara, je sama o sebe veľmi kvalitná, nezlepuje mihálnice, pekne ich predlžuje avšak objemom by som si až taká istá nebola. To, že by táto špirála mohla konkurovať umelým riasam je určite len prešpekulovaný reklamný ťah, pretože keď raz nemáte husté pekné riasy, žiadna špirála Vám nepomôže. Ja osobne mám veľmi rada raz za čas, umelé riasy alebo trsy, pretože konečný efekt je dokonalý pohľad, ktorý láka zase pohľady ostatných :) S touto riasenkou dosiahnete určite pekný výsledok ale určite prehnaný, nápadný, alebo dokonca predimenzovaný. To teda nie. Možno keď nanesiete 5-6 vrstiev, čo však už prichádza aj s "efektom" zlepených bábikovských rias. A to nechce žiadna. 




Veľmi rafinovaná je kefka špirály, ktorá je v strede zúžená a na okrajoch rozšírená. Kefka nie je umelohmotná ale klasická, čo pri nanášaní na riasy pôsobí pevnejšie a tým pádom sa nestane ako sa stáva mne, že neodhadnem vzdialenosť od oka a takou umelohmotnou kefkou si prejdem po vnútornej strane viečka, čo je dosť nepríjemné.


A aké hodnotenie by som nakoniec dala Vamp! zvodnej špirále? Keby som ju kupovala v plnej cene (čo určite nie je až tak veľa, v porovnaní s cenami iných a neefektívnejších maskár) boli by to asi 4 lastovičky, ale za takúto cenu a definitívny výsledok nemám problém udeliť aj 5 purpuriek z piatich . Riasy veľmi pekne predĺži, aj keď nezhustí, ale výsledok stojí za to. Aké mate skúsenosti vy s touto špirálou?

3 komentáre:

  1. je úplne super,kde si ju kúpila za takú cenu ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. v Košiciach v Auparku mali na ňu akciu jeden víkend

      Odstrániť
  2. vypadá hodně luxusně, už vidím jak jí nikde neseženu :DD


    http://nikolamills.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár ... ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...