štvrtok 20. februára 2014

BRIT Awards 2014

Ešte len včera som Vám písala o odovzdávaní cien ELLE, a kedže Londýn nikdy nespí, túto noc, 19. februára 2014, ako keby toho nebolo dosť :) sa konalo v O2 Aréne v Londýne už 34. udeľovanie hudobných cien BRIT Awards 2014. Ocenenia si odniesli Ellie Gouding (British Solo Female Artist), Bruno Mars (International Male Solo Artist), Bastile (British Breakethrough Act), Duft Punk (International Group), David Bowie (British Male Solo Artist), Lorede (International Female Solo Artist) ... Bolo udelených ešte niekoľko nominácii, ale tie sa mi už nechcelo zmieňovať :) 
Dnes bude tento príspevok o niečo farebnejší a menej kritický, aj keď sa nedá zmieniť jedna "bytosť" ktorá nemá fakt dobrý týždeň, a to v čom sa ukazuje, jej snáď zabezpečí aspoň nejakú reklamu, aj keď ja osobne ju mám rada. A aby som sa nevyhla kozmetickým záležitostiam, ktoré opäť trošku zanedbávam, zameriam sa aj na makeup z červeného koberca, kedže sa je na čo pozerať.

Danni Minogue (šaty J´Aton Couture + topánky Gucci)
Kylie Minogue (šaty William Wilde)
Pixie Lott (šaty DKNY Spring 2014 + topánky Sophia Webster + kabelka Dolece&Gabbana Agata)
Lily Allan (šaty WilliamVintage + kabelka Chanel) 
Iggy Azalea (šaty Elie Saab Resort 2014)
Nicole Scherzinger
Rita Ora (šaty Prada)
Laura Whitmore (šaty Hasan Hejazi Fall 2014)
Rebeca Ferguson
Jessie J (šaty šaty Julien Macdonald Spring 2014)
Ellie Gouding (šaty Vivienne Westwood)
Za totálnu katastrofu považujem Jessie J a Ellie Gouding. Proste zvolil tak strašné varianty, že je mi celkom smutno :D Šaty, ktoré má na sebe "kráľovná stužkovej" Ellie sú síce od Vivienne Westwood, ale sú tak strašne sladké a penové, že jej štýlu to vôbec nepristane. Minule som písala o Rite Ora, ktorej šaty dopomohli z jemnejšiemu a ženskejšiemu vzhľadu ale toto je príliš.
No a naša nešťastnica Jessie J, to mohla aj celkom ustáť, ale tak skúsila ako sa dá pokaziť ale totálne celý vzhľad jedným nepatrným detailom ako je "neživý" odtieň rúžu - a očividne jej tento zámer vyšiel. O koľko by to vyzeralo lepšie keby vsadila na červenú klasiku - oveľa. Ale nie ona si ide svoje. 

Som rada, že väčšina žien vsadila na základné varianty bielej, čiernej a červenej v kombinácii s výrazným doplnkom ako napr. Rebecca Ferguson, ktorá krátke, biele, obopínajúce šaty oživila žltými topánočkami a štýlovou priehľadnou kabelkou s farebnými akcentami.

A na záver trblietavý BONUS z pódia
Katy Perry (šaty Julien Macdonald Fall 2014 + topánky Rupert Sandeson "Syra")
Beyonce (šaty Vrettos Vrettakos)

1 komentár:

  1. Není tu ani jedna, která by se mi nějak nelíbila,ale celkově mi z tady těch vše přijde pro mě nejhezčí Rita Ora, i když zrovna žlutou moc nemusím :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár ... ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...