streda 19. februára 2014

ELLE Style Awards 2014

Včera, 18. februára sa rovnako ako každý rok konalo v Londýne udeľovanie cien ELLE Style. Toto oceňovanie módnych ikón, dizajnérov, modeliek a hviezd showbiznisu, predstavuje zavŕšenie Fashion Weeku. Podľa momentálneho trendu na červenom koberci vládli metalicko trblietavé textury, podčiarknuté jemným a ľahkým makeupom.

Emma Watson získala tento večer ocenenie herečka roka. Spolu s mojim obľúbencom Tomom Hiddlestonom, ktorý získal cenu herec roka, to bolo ich už druhé spoločné ocenenie, po udelení žena a muž roka za magazín GQ. Tom sa síce nemohol dostaviť, ale ako ho sledujem tak by určite prišiel v obleku od Amraniho.Tak som si vybrala aspoň krásnu, dievčensky útlu anglickú herečku. Emma sa predviedla v šatách Couture z jearnej kolekcie 2014 Giambattista Valli. To preloženie na šatách mi trochu prekáža, pretože trochu deformuje jej útlu postavu. Vyzerá to tak, ako keby pred sebou niečo niesla. Tak ale čo ja už s tým spravím, maximálne skritizujem :) Na jemnom makeupe akcentoval výrazný rúž, ktorý tak oživil flitrové LBD. Celý vzhľad bol doplnený krásnymi špicatými Louboutinkami, ktoré by som rada aspoň niekedy skúsila. Ich univerzálnosť je nadčasová. A ako jemný detail nedbalého účesu tvorila helix náušnica Sophie Bille Brah.

Karolína Kurkova na mňa najprv v šatách Fyodor Golan Fall 2014, pôsobila dosť androidne, ale začína sa mi to páčiť. Neviem či ste tieto šaty videli, ešte ako boli prezentované na móle, ale toto je ta najlepšia varianta, ktorú sytlisti Karolíny mohli zvoliť. Veľa flitrov, ktoré spolu farebne hrajú a vytvárajú tak s jemným nude makeupom a hladkým, až by som povedala pánskym účesom, ktorý popri šatách nemá pôsobiť rušivo, výsledok ktorý by som nazvala "vesmírnym pávom", ktorý sa sebavedomo prešiel po červenom koberci.

Olga Kurylenko zvolila šaty od Isabel Marant Spring 2014, ktorá sa tento večer stala aj dizajnérkou roka. Olga je veľmi krásna žena, ktorá zvolila dosť hravý dievčenský vrkoč, ktorý v kombinácii so šatami pôsobí ako z komparzu Piateho elementu. Neviem proste niečo mi na tom nesedí, neviem či sú to tie vlasy, topánky alebo volánové ukončenie šiat okolo kolien.  

Tinie Tempah prišiel "naboso" v lesklom obleku Dolce & Gabbana, ktorý zaujímavo konkuroval 
čiernemu leopardiemu saku a čierno zeleným nohaviciam Lanvi Pre-Fall 2014 od Alber Elbaz, v ktorých sa opäť naboso ukázal Pharrell Williams. Pharrellovi robila spoločnosť dnes už najznámejšia mladá modelka Cara Delevinge, ktorá vhupla do "županu" a vybehla sa ukázať londýnskemu publiku. 
Hudobníci vs. modelka 1:0, pretože radšej naboso ako naľahko :)

Laura Whitmore sa predviedla v takzvanom freestyl - street style outfite, čo je z môjho podhľadu módne harakiri na červenom koberci. Netvrdím, že takých nebolo viac, ale ona sa aspoň snažila. Využila síce metalické materiály, ale stále mi to príde také dostatočne nehonosné pre tento večer.

Katy Perry získala ocenenie žena roka a predviedla sa v "retro" šatách z kolekcie Gold Label Capsule Collection Prestige od Vivienne Westwood, ktoré vo mne evokujú aj zvoleným účesom a mekupom zlatú éru Elizabeth Taylor. Katy tak v týchto šatách mohla predviesť svoju ženskú postavu, avšak dekolt mi v tomto prípade príde rušivý, aj keď poukazuje na "taliansku kyprosť". Veľmi sa mi však páčia "popoluškovské" štrásové telové topánky Christian Louboutin, ktoré by som k týmto šatám síce nevolila a  radšej by som vsadila na lodičky v staroružovej až telovej farbe, ako sú minuloročné Louboutinky Helmour.


Poppy Delevinge (sestra Cary Delevinge) odprezentovala šaty Emilia Wickstead Fall 2014, dizajnérky roku z červeného koberca, ktorej šaty si obľúbila aj Kate Midelton (ale nemyslím priamo tieto). Neviem čím to je ale páčia sa mi, okrem topánok, ktoré majú hadí alebo krokodíly vzor a fakt nemusím. Ja by som volila niečo jemnejšie, napr. ako sú zlaté remienkové topánky Charlotte Olympia Triton.

Jessie J sa rozhodla, že sa oblečie najhoršie ako sa dá a tak si zvolila fuxiové mini šaty Tom Ford Spring 2014 , ktoré sami o sebe vyzerajú dobre, ale v kombinácii so šnurovacími topánkami až ku šatám, vyznievajú podľa mňa dosť nevkusne na takúto príležitosť. Jedine čo sa mi na Jessi páčilo bola jej dokonalá parochňa a meke up, kedže ak si pamätáte tak pred rokom sa nechala pre nadáciu Red nose ostrihať celkom od hola.

Rita Ora došla nečakane v bielej dlhej róbe až po zem od Marchesa Fall 2014. Miestami v nich pripomínala snehovú kráľovnu, čo len Rite pridáva na jemnosti a elegancii, ale možno na tento večer by som volila niečo "ľahšie". Ale v zásade nemám nič proti tejto voľbe. Na tento večer by som si už ako Rita nedala predlžiť vlasy, ale v tomto účese nahladko do zadu, by som uprednostnila krátky strih po ramená, čiže by som tak využila jej pôvodnú dĺžku vlasov. 

V rámci doplnkov, ktoré ma v tento večer zaujali som si vybrala Christian Louboutin telové lodičky zdobené štrasom, s 10 cm podpätkom a červenou podrážkou, v ktorých prišla Katy Pery (1195 $) a
priehľadnú Chanel "lego" kabelku z plexiskla, ktorá vyzerá v niektorých prevedeniach ako detská hračka, avšak je to dosť drahý a aj celkom elegantný doplnok (5370 $).



Najviac ma však nadchli elegantné kúsky, ku ktorým sa ani nemusím vyjadrovať. Pánske obleky ma v týchto variantách neskutočne oslovili a som rada, že aspoň niekde sa vie, ako sa má chlap obliecť na takúto príležitosť. Som nadšená.



A čo sa týka žien, tak tieto čierno biele voľby sú jemné, ženské, nenútené a neprekombinované, ako niektoré v ktorých prišli známejšie a viac sledovanejšie dámy.

3 komentáre:

  1. Mě se strašně tady líbí Rita Ora :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nic moc oblečení :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nejvíc se mi líbí šaty Emmy Watson a pak vypadá dobře i Rita Ora. Jinak teda nic co by mě nějak uchvátilo. Škoda...

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/02/new-in-february-2014.html

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár ... ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...