sobota 22. februára 2014

H&M pleťové masky

Ahojte.
No akosi sa mi poslednú dobu darí venovať blogu, a patrilo by sa už spraviť aj nejakú recenziu. Aj keď ma bavia "fashion kritiky", blog nemôže byť len o tom, a rada Vám predstavím, niečo nové čo by ste mohli vyskúšať. Kedže som si nakúpila do zásoby masky z H&M (koľko som sa naťukala, kým som našla klávesnicu pre ten "and" znak) zrecenzujem ich pre Vás aby ste sa inšpirovali a tiež si nejakú takúto srandu kúpili. Veď stoja len 0,95 €, krásne voňajú a osviežia pleť. 
Jednú recenziu ste si už tu prečítať mohli a bola o čistiacej malinovej maske, ktorá voňala veľmi príjemne, asi ako každá táto maska. Príjemná parfumácia a elegantný finish je to čo Vám tieto masky určite zabezpečia.

ZESTY LIME - energizujúca maska
"Výťažok limetky, hrozna a ananásu, ktorý zanechá Vašu pokožku zdravú."
Maska má jemne zelenkavú farbu a vôňu ako citrusový sprchový gél, ktorý rada používam v lete, alebo tiež mi trošku pripomína saponát na riad s vôňou citrónovej trávy. Patrí k tým hutnejším, v porovnaní s ostatným H&M maskami. Po nanesení na pleť ma jemne štipkala, ako malé mravčeky - neregistrovala som to veľmi, pretože následne ma začala na pleti jemne chladiť a po umytí masky mi neostalo žiadne začervenanie. Teda tomu štipkaniu som neprisudzovala, žiadnu alergickú reakciu. Každá táto maska má na pleti ostať kým stuhne 10 - 15 minút a následne sa z pleti zmyje teplou vodou. Ja si ju rada zmývam buď pomocou osušky s teplou vodou alebo odličovacou hubkou Calipso naturál, ktorá sa dá kúpiť v dmku. Po 15tich minútach maska stuhla, čo mi zabraňovalo akejkoľvek zrozumiteľnej komunikácii :) a po umytí zanechala pleť farebne zjednotenú, matnú a chladne sviežu. Podarilo sa jej vysušiť drobné nedokonalosti a stiahnuť ranky. Jedine táto maska tuhne dosucha, čo vidíte aj na poslednej fotke, kde som nafotila všetky farebne varianty mojich masiek. A ako môžete vidieť tak jedine limeta začala praskať a tuhnúť. Ostatné majú naopak gélovitejšiu konzistenciu.



BLUEBERRY BURST - antioxidačná maska
"Maska z bobúľ je plná antioxidantov. Chráni a osviežuje Vašu pleť zatiaľ čo olej z broskyňových jadier ju zanecháva hydratovanú."
Po nanesení tejto bobuľkovej masky ma pleť vôbec neštípala. Farebne mi pripomínala inteligentnú plastelínu, ktorú mám doma :D ale oproti nej voňala krásne sladko a sviežo. A presne aj takýto svieži pocit zanechala aj na pleti.


CINNAMON & ARGAN OIL - revitalizačná maska
"Škorica a zázvor Vašu pleť oživia zatiaľ čo arganový olej jej poskytuje potrebnú ochranu."
Maska má škoricovo hnedú farbu a vonia ako vianočný deň, po pomarančoch a škorici. Na pleti opäť jemne mravčila a po "uschnutí" stratila svoju tmavú škoricovú farbu. Po umytí zanechala pleť napnutú a pekne zmatnenú. Teda ju viac odporúčam pre zrelšiu pleť, o ktorú sa postará ukážkovo.



COCONUT WATER - ochranná maska
"Relaxujte a nechajte sa preniesť do tropického neba s čistiacimi účinkami tejto kokosovej masky. Výťažky z bambuckého a kokosového masla Vašu pleť zvlhčia, zvláčnia a ochránia."
Ako som sa tešila na túto masku, tak som bola aj trochu sklamaná. Niektoré kozmetické produkty keď voňajú kokosom, tak je to príjemná bohatá vôňa, ale táto maska práve že vonia kokosovou vodou, čo ja vôbec nemusím. Na pleti po 15tich minútach ztuhne, ale nepopraská ako limeta a podobne ako škoricová maska stratí svoju už aj tak svetlú farbu. Pokožka je po nej najkrajšia, ak to mám porovnať s ostatnými maskami; je spevnená, svieža a pružná. Ako ma sklamala vôňa tejto masky, tak ma prekvapil jej výsledok, ktorý je veľmi prekvapivý na masku za 95centov :)


A ako vyzerajú masky na pokožke? Nechcela som sa fotiť s každou jednou na pleti a tak som spravila túto porovnávaciu škálu na predlaktí. Aj tak pri týchto fotkách ide viac o farebné variácie ako ich účinok. Ten som Vám predsa predstavila pri jednotlivých maskách samostatne.

Skúšali ste už tieto masky? Čo na ne hovoríte? 

5 komentárov:

  1. Masky vypadají výborně. Ještě jsem žádnou H&M masku nezkoušela, ale určitě je obhlídnu. Dost mě zaujala ta kokosová, její účinky se mi dost zamlouvají.

    Radu - UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mala som Blueberry Burst, bola super ale ja ich v tom H&M nikde nemôžem akosi nájsť :D tú čo som mala som vyhrala...kde ich majú vyložené? Podľa mňa to bude miesto, ktoré mi oči vybije len ja ho stále prehliadnem, čo? :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no ja som ich kupovala v košickom Auparku a boli vždy pri schodoch a kabelkách :D také dokonalé miesto - ale teraz som tam bola a nevedela som nájsť ani jednu - vtedy mali v H&M oveľa viac kozmetiky a teraz, len pár sránd pri pokladni

      Odstrániť
  3. Mě nejvíce zaujala na fialová. Přesně tohle na mou pleť potřebuji :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Žádnou z nich jsem ještě nezkoušela, ale hodně mě zaujaly, myslím, že by stálo za to je konečně zkusit :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/02/giveaway-insta-post-2.html

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár ... ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...