štvrtok 27. februára 2014

Himalaya Herbals Gentle Exfoliating

Tak ako som už spomínala, jeden deň som venovala nafoteniu väčšiny produktov, ktoré som si prichystala na recenzie. A kedže tieto dva sú už na pokraji spotrebovania, rozhodla som sa, že pôjdu ako prvé. Dnes to bude recenzia dvoch na seba nadväzujúcich produktov z radu prírodnej kozmetiky vyrábanej v Indii, ktorej väčšina produktov nie je testovaná na zvieratách.
Himalaya Herbals využíva vzácnu bylinnú starostlivosť z podhoria Himaláji a v  kombinácii s tradičnou ajurvédskou medicínou a dlhoročným vedeckým výskumom účinne obnovuje zdravie a vitalitu pleti.

Ak by ste sa chceli dozvedieť niečo viac o tejto značke stačí si kliknúť na link oficiálnej stránky www.himalayadirect.com , alebo navštíviť stránky určené slovenskému trhu http://www.mojahimalaya.sk/
alebo http://www.zdraviehimalaya.sk/

Exfolačný čistiací gél na tvár (150 ml)
Tento čistiací gél, na rozdiel od ostatných obsahuje väčšie a mäkšie čiastočky ako klasický píling. Takže je to niečo medzi gélom a akože pílingom. Spĺňa teda každodennú funkciu čistenia. A ja osobne neviem fungovať len s jedným produktom, či je to gél, pena, píling alebo micerálka. Rada kombinujem a striedam produkty čo sa týka pleti (no nie len pleti). V porovnaní s druhým produktom tekutejší, gélovitý a kedže neobsahuje mydlo, pokožka po ňom neostáva vysušená a napnutá. Odporúča sa používať dvakrát denne. Ja to stíham tam maximálne raz do dňa, kedže ráno si vystačím s micerálkou. Gél obsahuje drvinu z marhuľových jadier, zložky Nimba, citrónu, aloe vera a výťažky z červenej šošovice. Zanecháva pokožku sviežu a žiarivú, predchádza vzniku čiernych bodiek (no neviem, u mňa až tak efektívne nefunguje), pleť zkľudňuje, odstraňuje prebytočnú mastnotu z pleti a zlepšuje jej stav.


Jemný exfolačný marhuľový píling (75 ml)
Tak toto je už prírodný píling v pravom slova zmysle, s väčším množstvom ostrejších najemno nadrvených marhuľových jadier, ktoré odstraňujú nečistoty a čistia póry. Práve aj z tohto dôvodu tento píling nie je dobré používať tak často ako hore spomenutý gél. Teda gél dva krát do dňa, jemný píling dva až tri krát do týždňa (ale nie dva až tri dni za sebou predsa). Píling krásne vonia je hutný a krémový,  rozjasňuje pokožku, zbavuje ju odumretých kožných buniek a tak isto ako gél zabraňuje tvorbe kožného mazu. Obsahuje olej z pšeničných klíčkov a tiež je bohatý na vitamín E, ktorý hydratuje pokožku. Výťažky z planého jablka chránia pleť pred stárnutim.


Ja som tieto "pílingy" začala používať viac menej naraz. Kedže som si najprv kúpila gél, ktorý čistil, ale samozrejme sám o sebe neplnil plnohodnotne funkciu pílingu, dokúpila som si do týždňa aj jemný broskyňový píling, ktorý skvelo dopĺňal funkciu gélu. S touto kozmetikou som spokojná a verím, že si z ponuky Himalaya Herbals vyberiem ďalší skvelý produkt. Veľmi ma teší, že ešte stále sa nájde v obchodoch a cenovo dostupná kozmetika, ktorá ma na produktoch symbol zajačika - a teda žiadne testovanie na zvieratách. Možno nie všetky produkty Hmalaya Herbals sú "cruelty free", ale je ich určite väčšina, stačí si len správne vybrať.

1 komentár:

  1. Značku Himalaya jsem si oblíbila a uvažuji o pořízení toho čistícího gelu :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/02/giveaway-insta-post-2.html

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár ... ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...