nedeľa 8. júna 2014

AVON gel finish lak na nechty

Žena by mala mať krásne a vždy upravené ruky a nechty. Neviem si predstaviť prísť do práce, vlastne kdekoľvek s olúpaným lakom na nechtách. Nie je to pekné, a keď už nemáte čas si opraviť manikúru, tak stokrát lepšie je si nechty odlakovať a neriešiť, ako schovávať ruky, len pre to, že lak to už jednoducho nevydržal.

Doma mám neskutočne veľkú "zbierku" lakov a teraz mi ešte od AVONu pribudli tieto 4 gel laky. No koho by to nepotešilo. Opäť mi síce vadilo, že každá jedna blogerka dostala 4 laky totožnej farby, čomu nerozumiem, keďže boli zasielané aj dva skoro "každodenné" odtiene, akými je červená a nude. O koľko by bolo lepšie vidieť dokopy vo všetkých blogoch väčšinu farebnej škály či už lakov, tužiek na oči alebo maskár. Určite by to bolo pestrejšie a aj čitatelia by s väčším nadšením klikli na každý jeden článok, pretože čítať recenziu na jeden  a ten istý odtieň 10 x je podľa mňa nuda.


V katalógu nájdete množstvo superlatív na tento lak, ale je to vôbec pravda? Je :) Od prvého momentu som o nich nepochybovala ani chvíľu. V ponuke nájdete množstvo sýtych farieb a to sa týka aj svetlých odtieňov. V balíčku som si našla nude odtieň, ktorý je taký neutrálne "officový", a tým že jeho farba je dostatočne sýta, kryje už po prvej vrstve, krásne sa leskne, samotný štetec je hrubý a dvoma ťahmi prekryjete celý necht, štetinky sú určte veľmi kvalitné, keďže nezanechávajú za sebou šmuhy a čo je hlavné nebublikovatí a veľmi rýchlo schne. Takže kavality AVON gél laku sa mi podarilo zhrnúť, hneď pri najsvetlejšom odtieni, ktorý bol mojim hlavným pokusným dobrovoľníkom. Pri ostatných to už bolo viac menej o  testovaní výdrže sľúbených 12 dní. A ako dopadli?

Ako som už spomínala a mohli ste si všimnúť testovala som 4 odteňe - 3 matné a 1 so "šimerom". Milujem tie farby :) Klasika červena a nude ma veľmi potešili, pretože týchto odtieňov nie je nikdy dosť.  V ponuke ich nájdete pod označení Fabulous (červená) a Barely There (nude).

Pre tie čo sa nebránia aj farebnejším variáciam, bude vyhovovať krásny tmavý námornícky, jemne petrlejový odtieň Mariane Blue a jediný shimerový fialový odtieň Perfectly Plum, ktorý pôsobí temne, ale na slnku sa jene trblieta. Jediné čo ma pri týchto dvoch odtieňoch prekvapilo, bolo ich výdrž. Oveľa skôr sa mi začali ošuchávať špičky nechtov, a to som ich samozrejme skúšala bez nejakého povrchového laku. Už pri 4 - 5 dni to bolo dosť viditene. Nopak pri Barely There a Fabulous som bola neskutočne spokojná. Síce to nebolo sľubovaných 12 dní ale 7 dní mi vydržali určite - Barely There možno aj dlhšie. No ale hlavné je to, že mne tieto laky nepraskali, alebo sa neolupovali, jedine sa mi ošuchávali zo špičky samotného nechtu, čo je dosť dobré, pretože aj takéto malé nedostatky sa dajú zachrániť mávnutím štetca :)

10 komentárov:

  1. Jsou perfektní! Já teď měla možnost 2 laky získat a už se velmi těším až je vyzkouším :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Odstíny se mi líbí :)) Ta fialkový je pěkná :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja mam tiež jeden a musím súhlasiť s tou výdržou- mne tak 7 dní vydrži na nechtoch :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja mám laky z Avonu celkovo rada, takže už sa teším na tento červený.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Laky su krasne, v poslednom case sa mi pacia laky s gelovym vykoncenim

    http://petra-justbeauty.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tyhle laky si plánuju pořídit. Efekt gelových nehtů mám moc ráda a i odstíny vypadají perfektně :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/06/spotrebovano-kveten-2014.html

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Vyzeraju naozaj super! Tiez som po nich uz pokukovala, takze si urcite 1 ci 2 zadovazim. ;)

    www.danielakurkystyle.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tak tie farby sú úplne excelentné! Asi budem musieť prevetrať peňaženku :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ja mám ten fialový, čo s týka farby, je naozaj božský- má v sebe krásnu perleť, no mohol by vydržať aj dlhsšie. Podľa mňa sa rýchlo ,,ošúcha''.

    http://byzuujandkatryna.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár ... ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...