piatok 6. júna 2014

AVON pochod, alebo "pred rakovinou prsníka sa neskryješ"

Ak premýšľate ako by ste mohli stráviť tento víkend, mám per Vás návrh. V Bratislave sa 7.6.2014 (sobota) o 15:00 začína už 6. ročník ružového pochodu proti rakovine prsníka, pod záštitou firmy AVON. Táto choroba v dnešnej dobe nie je žiadné tabu a určite stojí za to vyjadriť istú spolupatričnosť ľuďom, ktorí s touto chorobou bojujú.






Okrem známych osobností, ktorí túto akciu podporujú každý rok, je dôležité aby ste tam boli aj vy. Vstupenkou na AVON pochod a zároveň príspevkom na konto verejnej zbierky AVON proti rakovine prsníka  je tričko v hodnote 14,99 €, ktoré si môžete zakúpiť u svojich poradcov, online na stránke www.zdraveprsia.sk , alebo priamo na mieste konania pochodu. "Tunika je vytvorená tak, aby lichotila každej žene, zvýraznila jej prednosti a zakryla nedostatky. Voda vo výstrihu tuniky symbolicky odplavuje chmúrne myšlienky a žiarivá ružová farba povzbudzuje optimizmus a nádej" vyjadrila sa o svojom návrhu Lucie Bendlová. (zdroj: www.zdraveprsia.sk)

A aby ste nepovedali, že takúto akciu by ste veľmi radi podporili, ale je to ďaleko, AVON pochod v spolupráci so ŽSS, pre Vás pripravili 100 % zľavu z celého spiatočného cestovného lístka. Ako to funguje, a všetky podmienky nájdete na stránke http://www.zdraveprsia.sk/ .

Tak prečo nepodporiť skvelú akciu. Na stránke zdraveprsia.sk okrem programu a priebehu tejto skvelej akcie nájdete aj dôležité informácie o rakovine prsníka, o jej prevencii i dokonca seminároch.

PRED RAKOVINOU PRSNÍKA SA NESKRYJEŠ, tak prečo sa aspoň nepridať do ružového sprievodu na znamenie toho,  že nie ste voči tomuto problému ľahostajní.

1 komentár:

  1. bola som tam, ale pracovne v Eurovee :D a teda ružovej bolo všade plno.... super

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár ... ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...