streda 11. júna 2014

Dermacol summer types - bonbon eyeshadow, shiimmer lip gloss & sheer face illuminator

Dnes mi prišiel balíček od Dermacolu, a v ňom boli tri drobné produkty :), ktoré sú ako stvorené na jemné letné líčenie. A pri takomto mini balení si ich viete zbaliť so sebou a nezaberú Vám veľa miesta.

A posledným je mini očný tieň BONBON č.8, čo je taká shimerová brondzovo hnedá farba, s ktorou sa pracuje veľmi zaujímavo. Je to tzv. wet & dry eye shadow, čo je pre mňa celkom novinka. Niečo podobné mám od Lorealu, ale nedá sa to až tak porovnať. Pri nanesení na ruku pôsobil na mňa az krémovou textúrou, ktorá pri nanášaní na viečko nespôsobí žiadne opadávanie, alebo prášenie. V tomto a ružovo svetlých odtieňoch by som ju vedela použiť aj ako rozjasňovač na líčka. A čo ma prekvapilo vonia :) Tak parfúmovaný očný tieň som ešte nevidela a necítila. Mala by to byť vôňa bavlníkového kvetu - krása. Skúste si zájsť do drogérky a presvedčiť sa o tom. Mňa to prekvapilo a teraz ho neviem prestať ovoniavať :) 

Samotný tieň drží na viečku veľmi dobre a momentálne čo ho mám na očiach od rána aj veľmi dlho a v pôvodnej intenzite. Na stránke dermacol.sk si môžete pozrieť aj farebnú škálu, z ktorej si tieto bonboniky môžete vybrať. Za seba hovorím určite áno. Bezparabénový a voňavý práškovo krémový očný tieň z dlhou výdržou, by mal mať miesto v každej kozmetickej taštičke alebo kufríku. Také malé a také šikovné. 

Lesk na pery s jemným shimerom, ktorý má celkom casual tvar a veľkosť, avšak je placatejší než všetký ostatné čo poznám.  To je však len k dobru, pretože sa lepšie schová v clutch kabelkách, ktoré teraz v lete nosí asi každá z Vás (ja tiež) :) Je označený len č.4 a je to príjemná telová farba, ktorá drží celkom obstojne na perách a neostáva pri ňom lepivý pocit. Je dostatočne tuhý, takže nemáte pocit, že sa lesknete ešte aj okolo úst. Najviac ma prekvapila tá vôňa, pretože mi pripomína niečo z detstva - a je to strašne funny. Také milé dejavu.  


Druhým produktom bol skrášľujúce hydratačné fluidum alebo sheer face illuminator, čo je vlastne jemne tónovaci rozjasňujúci krém, ktorý je ako stvorený pre jemný letný makeup, samozrejme  s minimálnou schopnosťou krytia. Jeho úlohou je pleti dodať zdravý lesk čiže ju rozjasní, jemne pleť zjednotí a podľa potreby ho môžete zmiešať s makeupom. Ja ho mám v odtieni day light, čo je svetlý odtieň, ale nemyslím si, že by to malo nejako prekážať aj tmavším odtieňom pleti, kedže ide vlastne o tekutý rozjasňovať. Samozrejme ho však v ponuke nájdete aj v ďalších dvoch odtieňoch fresh rose a sun bronze. A aby som nezabudla, vonia ako indulóna. Neviem či vy ste mali tu možnosť poznať tento krém, ale proste všetky tieto produkty mi pripomenuli niečo z detstva. Také mile :)


4 komentáre:

  1. Do toho fluidu som zbláznená! Táto kolekcia ma proste očarila

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. veľmi šikovné produkty teraz dali do letnej ponuky :)

      Odstrániť
  2. tento fluid sa mi celkom pozdava na leto :) pozyvam ta pozriet na moj blog :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mě se šíleně líbí ten jakoby rozjasňovač. Tím mi Dermacol udělal velikou radost :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/06/serum-na-rasy-aneb-realash-trochu-jinak.html

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár ... ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...