štvrtok 6. novembra 2014

AVON Hollywood Collection - laky na nechty

Rozmýšľala som nad tým, ako zrecenzujem novinky od AVON kozmetiky z radu Hollywood, a rozhodla rozhodla som sa, že im venujem viac, ako predstavenie všetkých produktov v jednom článku. Bola som zvedavá, ako dlho vydržia, ako ma prekvapia jednotlivé odtiene rúžov a lakov, a tiež či stoja za to. Dnešný priestor je venovaný Hollywood lakom na nechty nailwear pro+, ktoré boli zase každej blogerke zaslané v rovnakých odtieňoch DRIVE IN a VIXEN (čo naozaj nemám rada). Prečo také veľké firmy neposkytnú priestor čitateľkám blogov, aby tak mali šancu spoznať väčšiu paletu ich produktov. Jediným pozitívom možno je to, že niekomu daný odtieň sadne a tak ho pochváli a iné zase skritizujú a poprípade posunú ďalej. Ja som z ponúknutých dvoch odtieňov bola pri prvom rozbalení mierne prekvapená. Keď už Hollywood, tak som očakávala červený lak ako hedliner, ale prišli dva celkom odlišné laky, z ktorých VIXEN ma jemne rozladil a vzbudil vo mne zvedavosť a DRIVE IN ma zas vrátil pevnými nohami na zem. Takže môžeme začať pretože ako sa hovorí: "Upravené nechty sú vizitkou dámy." 

Ako prvý som musela skúsiť odtieň VIXEN, ktorý nereprezentuje extrémne vábny odtieň hnedej. Nevedela som si ani len predstaviť, kedy niekoho napadne nosiť takýto lak a kam. Väčšinou siaham po klasike v odtieňoch červenej a ružovej a výnimočne skúsim aj iné odtiene. Najviac experimentujem v lete. Ako môžete vidieť na fotke a snažila som sa aby to bolo zreteľné, VIXEN je taký čokoládovo-nugátový odtieň, ktorý v tekutej forme vôbec nelichotí a nenabáda k tomu, aby ste po ňom siahli. Ešte aj teraz ako píšem recenziu a obzerám si ho neviem mu prísť na chuť takto vo fľaštičke. Ale ak neskúsim nepresvedčím sa, a tak som začala prvý týždeň testovania práve s ním. 
Verte alebo nie, ale prikladám samozrejme aj foto, ale lak vôbec na nechtoch nevyzerá tak ako vo fľaštičke. Už pri druhej vrstve bol výrazne tmavý a skôr sa podobal odtieňu aplikátora, ako tej nevábnej hnedej. Tak som si povedala, že to nemusí byť až také zlé. Tmavé odtiene nenosím, ale keď môžu Kardashianky prečo nie ja. Sú to síce bláznivé reality postavičky, ale keď ma už naučili, že krivky vedia byť aj sexy, len ich treba vedieť nosiť, tak prečo neskúsiť aj čierny lak :D To je premosťovanie - s tým by som sa uživila aj v telke :D Ale späť do recenzie a reality.

Tak bohatý lak na lesk som zažila zatiaľ len s AVON kozmetikou a milujem to. Tmavý a lesklý odtieň pôsobí veľmi elegantne, nie vulgárne a ja som si ho užívala dokonalý týždeň, kedy som si už povedala, že je čas testovať odtieň DRIVE IN, ale určite by ešte niekoľko dni zvládol. Samozrejme po týždni sa začali ukazovať prvé defekty, ktoré vznikali opotrebovaním (jemne ošúchané špičky nechtov) a tiež samotným rastom nechtov. Ale radšej takto ako čakať kým vám odrastú gélové alebo iné robené nechty, aby ste ich mohli dať silou dole a dorobiť nové. Nie, toto nie je môj prípad, a ani sa na to nechystám. Milujem svoje nechty, ktoré ma učila pestovať a starať sa o ne moja mamuška, a dodnes mi ich chvália a jemne urážajú tým či sú umelé. NIE nie sú :D Sú moje po mame :D 
Druhý ponúknutý odtieň DRIVE IN je už pomaly nuda, oproti tomu ako som sa bála VIXEN, ale potešil ma. Ja takéto nude / camel / telové odtiene volám že office lak, ktorý nič nepokazí, ale zase tiež neudrie do očí, ako červený odtieň alebo hore spomínaný VIXEN. Je pravda, že som mu venovala dosť vrstiev, aby pekne vyznel, a neostali mi na ňom nejaké farebne nerovnosti, ale on mi to zase oplatiť nekonečnou výdržou. Pri uniforme ktorú nosím v práci, pôsobil jemne a elegantne a tiež som ho vedela nosiť aj do mesta, ako súčasť každodenného looku. 

Podobný odtieň od AVON kozmetiky, som už testovala v lete, keď mi boli zaslané gél laky a tento sa dosť podobal na odtieň BARELY THERE
Čo poviete na jednotlivé odtiene? Ste radšej za experiment s tmavým odtieňom, alebo za nenápadnú klasiku? Na fotkách sa mi veľmi páči to, ako vo výsledku vyzerá VIXEN. Dokonale na ňom môžete vidieť lesk, bez použitia akéhokoľvek nadlaku. 

A takto vyzerá týždeň s lakom DRIVE IN po veľkom upratovaní kúpelne. Takže si viete predstaviť koľko som sa babrala s vodou, čistiacimi prostreidkami a handrami a pre tento test bez rukavíc :D Jedine si to odniesla suchá pokožka, ale lak zostal rovnako lesklý a rovnako dokonalý ako v prvý deň. O pár fotiek vyššie ste mohli vidieť ako vyzeral lak deň po nalakovaní a bolo to fotené 30.10. Dnes je 6.11. odmakala som si polku dňa domácimi prácami, ale stále sa môžem pochváliť skvelou manikúrou. Chválim a odporúčam. Žiaden olúpaný lak a fakt musím zaostrovať, aby som našla nejakú chybičku, ako sú napríklad jemne ošúchane špičky nechtov. No pri tomto odtieni je to asi minimálny argument na kritiku :D Cena 5,50 € za dokonalý týždňový efekt je len čerešničkou týchto AVON Hollywood pro+ lakov.

8 komentárov:

  1. Páni! Vyzerajú byť fakt super! Musím vyskúšať... díky za tip ;)

    Some people want...fashion!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jsou nadherne

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dobre sa to číta, aj sa občas zasmejem, pekné fotky = super recenzia! Ten prvý vo fľaške fakt vyzerá divne ale na nechtoch je úžasný. Ako je možné že ti vydržal tak dlho nepoškodený? Mne sa to nikdy nepodarí, nech robím hocičo. Dávala si nadlak?
    Inak to o tej "mamuške" je moc milé:))
    DanyLoveLife

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten svetlý odtieň vyzerá fakt skvele, škoooda , že mne také veľmi nejdú, hneď by som si ho objednala :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pekná recenzia :) inak, aj ja chcem také nechty :3

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Laky poslali vsetkymrovnake pretoze v tejto kolekcii su iba tieto dva odtiene :))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. A nechtiky mas neskutocne! V dobrom zavidim :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár ... ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...