štvrtok 2. apríla 2015

Oslava 24tých narodenín Sensibio H2O, alebo Bioderma WKND 2015

Minulý mesiac 14.3. sme sa opäť po roku stretli blogerky, ktoré spolupracujeme s firmou Bioderma v brnenskom hoteli Maximus**** Resort, kde sme sa venovali téme odličovanie, o ktorom sa viac dozviete aj na novej web stránke www.odlicovanie.sk. Čaká tam na vás všetko k téme odličovanie, odmena za registráciu, chat s odborníkmi, ale aj denný kvíz s výhrou. Som veľmi vďačná, že si nás Bioderma takto váži a každý rok si nás  pozve, aby sme spoznali celú našu Bioderma "blog rodinku". A ako bolo tento rok? Pustite sa do čítania ...


U mňa celý tento výlet začal už v piatok 13teho :) o 5 ráno, keď som sa s kufrom vybrala na stanicu vlakom do Bratislavy. Vo vlaku som sa stretla najprv s Petrou a Vierkou, takže o zábavu a spoločnosť sme už mali postarané. Kufre sme si zložili v bratislavskom hoteli Mercure**** a mohlo sa isť na nákupy :) veď sme predsa len ženy :D
Večer sme ukončili pri miešaných drinkoch a debatách v hotelovej reštaurácii Signature. Takáto babská spoločnosť stojí za to. Dozvedeli sme sa veľa jedna o druhej, nasmiali sme sa, spravili pár postov na Instagram :D a nastavili budík na raňajky. Nevadí, že nám s Frederikou žiaden nezazvonil :D ale Soňa na nás myslela a zobudila nás. Inak by sme išli do Brna hladné a možno aj nenalíčene :D Stáva sa, ale aspoň je na čo spomínať.
http://www.monicainessence.com/
Pri príchode do brnenského rezortu Maximus, nás očakávali už naše Bioderma líderky Lucka s Janou a kameraman Milan Hruška, s ktorým sme sa zoznámili a natáčal pre nás video už minulý rok v rezorte sv. Kateřiny. Celý rezort je neskutočne krásny, moderný a ladený v duchu feng shui - jednotlivé izby sú pomenované podľa rastlín, stromov alebo drahých kameňov. My sme bývali v izbe Modřín (sk. preklad - smrekovec / ihličnan) s balkónom  a výhľadom na vonkajšie sauny, ktoré vyzerajú ako hobbitie domčeky :)
Po chutnom obede nasledovala prezentácia a úvod k "oslave 24tých narodenín" Sensibio H2O, prednáška dermatologičky, farmaceuta a na záver ukážka líčenia s vizážistkou Natáliou Lackovičovou, ktorú slovenské blogerky mohli spoznať už na druhom ročníku Bioderma stretnutia v Bratislave. Vedeli ste o tom, že každé 3 sekundy sa na svete predá 1 Sensibio H2O !!!


Zvyšok večera strávený po wellnesse a večeri, sme sa fotili, súťažili, tancovali a užívali si Pink Party, ktorá sa niesla v znamení Sensibio H2O. Párty sa končila až po polnoci naším odchodom, kedy sme sa niektoré slovenské blogerky a naša Lola vrátili do hotela a spravili si posledné bláznivé fotky a videá, z ktorých časť môžete vidieť aj vo videoblogu u Loly
http://mynewbeautybook.blogspot.sk/

http://mynewbeautybook.blogspot.sk/
V nedeľu ráno sme sa pobalili a vyrazili opäť na cestu smer Bratislava. Som rada za takéto blogerské víkendy, o ktoré sa najlepšie vie postarať len Bioderma. A aby sa nepovedalo, že som na Vás nemyslela, budete môcť súťažiť v giveaway a niektoré produkty, ktoré sa schovávajú v Bioderma taške. A tie, ktoré by mali doma rady 100ml miniatúrku Sensibio H2O nezabudnite sa registrovať na stránke www.odlicovanie.sk ;) 
A nezabudnite si kliknúť na youtube kanál Vierky, Moniky, Lucky a Loly, ktoré sa okrem príspevkov a fotiek postarali aj o zábavné videoblogy o našom Bioderma víkende v Bratislave a Brne :) 
Ďakujem dievčatá


Slovenské blogerky:
http://petush-book.blogspot.sk
http://everythingabout-cosmetics.blogspot.sk
http://lucciebauer.blogspot.sk/
http://www.monicainessence.com/
http://modaskk.blogspot.sk/
http://www.featherstodust.com/
http://dorota-art.blogspot.sk/
http://mynewbeautybook.blogspot.com/
http://www.svartsvanur.com
http://diamondsfashionkatka.blogspot.sk/
http://www.isabelle.sk
http://www.aboutcosmetics.eu/
http://beautybybellatrix.blogspot.sk

http://bloomingflowers-ika.blogspot.sk/

České:
http://ordinarylife-my.blogspot.sk
http://lola-j.cz
https://axperiencer.wordpress.com
http://fashionpicanteria.blogspot.sk
http://www.kissbook.cz
http://www.acupofstyle.com
http://www.coolbrnoblog.cz

3 komentáre:

Ďakujem za komentár ... ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...