štvrtok 30. apríla 2015

Ziaja stretnutie v Košiciach

Druhú aprílovú sobotu sa konalo v Košiciach prvé stretnutie blogeriek, ktoré spolupracujú so značkou Ziaja (čítaj Žaja) a ja som tam nemohla chýbať :) Ziaja produkty poznám asi od začiatkov svojho blogovania a bola to moja prvá značka, ktorú som si so zvedavosti zakúpila ešte v bratislavskom Tescu a po čase sa prepracovala k spolupráci, v ktorej s radosťou pokračujem do dnes. V súčasnosti som rada, že z Bratislavy som sa vrátila späť do Košíc, kde prednedávnom vznikla prvá Ziaja predajňa, v ktorej nájdete asi všetky dostupné Ziaja produkty, ktoré si takisto viete objednať v eshope dobraKozmetika.

Keďže som bola veľmi zvedavá, s ktorými blogerkami sa v tento deň stretnem poprosila som našu Petru, ktorá nás má v rámci komunikácie s blogerkami na starosti, aby mi poslala odkazy na jednotlivé blogy. A prišla mi odpoveď, v ktorej som objavila blogy týchto dievčat.

http://bynicka.blogspot.sk/

Nevedela som sa dočkať Ziaja stretnutia na domácej pôde - po niekoľkých stretnutiach, ktoré sa konali v Bratislave alebo v zahraničí, to padlo celkom vhod. Aj keď musím povedať, že cestovanie, zhon, prespávanie na hoteli a ponocovanie s blogerkami, má svoje čaro, ale doma je doma :)

V takýchto skorých hodinách nezvyknem byť v Optime (tu nájdete predajnu Ziaja) ako to bolo dnes, ale pripomenula som si aspoň študentské časy, keď sme tam byvakovali väčšinu voľného času medzi prednáškami a seminármi. Bolo milé, že sme boli v takomto menšom počte, pretože sme sa tak akurát všetky zmestili do predajne spolu s Petrou, pani predavačkou a kozmetickou poradkyňou v jednom Natáliou a pani Ondrejkovičovou (výhradný predajca Ziaja na Slovensku). V prvej oficialnej predajni Ziaja, ktorá je zatiaľ malinká - má zatiaľ 12 metrov štvorcových, nájdete neskutočných 400 produktov, ktoré sú určené pre každého. Nájdete tu množstvo produktov z radov dámskej kozmetiky pre starostlivosť o pleť každého veku, intímnu kozmetiku (dokonca aj pre pánov), nový med(icínsky) rad, ktorý sa viac špecifikuje na zdravotné problémy pokožky, starostlivosť pre budúce mamičky  a Ziaja samozrejme nezabudla ani na najmenších a pripravila im rozkošné a najmä sladko voňavé produkty, z ktorých vedie cola sprchový gél a pena do kúpeľa v jednom. Verte mi, že si nebudete vedieť vybrať hneď pri prvej návšteve. Práve aj pre to, je možné hneď pri prvom nákupe nad 10€ získať vernostnú kartu, na ktorú si budete zbierať pečiatky a pri nazbieraní 6tich pečiatok si môžete vybrať odmenu v podobe vašej obľúbenej kozmetiky v hodnote 10€. No nie je to skvelé :) 
Pani Ondrejkovičová nás oboznámila s históriou značky Ziaja, s predajom, diskreditovaním poľských produktov, bola zvedavá, ktoré produkty sme si obľúbili, ako dlho blogujeme a ani neviem ako to rýchlo zbehlo a chystali sme sa na obed do neďalekej reštaurácie Pizza Olive na spoločný obed. Samozrejme nesmelo chýbať ani spoločné foto ...
Po obede, kávičke a nekonečných rozhovoroch, sme sa rozdelili do dvojíc a pokračovali v programe, ktorý si pre nás Ziaja pripravila, a to wellness manikúra. Musím povedať, že som bola na manikúre prvý krát, ale nie posledný. Takto by som sa nechala rozmaznávať každý deň. Už teraz som si tam objednala ďalší termín :)
Po manikúre nasledoval návrat opäť do predajne Ziaja a prekvapenie v podobe voucheru, ktorý nám umožnil si vybrať 7 ľubovolných produktov. No to ešte len začalo "trápenie" a debatovanie medzi sebou, ktorá by čo odporúčala, čo by kto mal skúsiť, čo je naj produkt, ktorý rad najlepšie vonia, no proste veľké premýšľanie a vyberanie. Myslím si, že nakoniec sme ani jedna neodišli len zo siedmimi produktami ale dokúpili sme si ešte niečo čo nám "cestou cvrnkolo do nosu" a nemohli sme bez toho odísť. Veď Ziaja ma toľko skvelých a omamne voňavých produktov, ktorým sa nedalo odolať :) Higlightom bol cola detský sprchový gél, ktorý sa dá použiť aj ako pena do kúpeľa. Viete, keď idem do predajne, akosi si tieto rady nevšímam, ale kto mal vedieť, že to naozaj vonia ako cola :D wooow - tento sprcháč si obľúbi asi každý a najmä v lete :)
Deň so Ziaja blogerkami nekončil v predajni prezentáciou produktov. Keďže niektoré z dievčat neboli z východu lákala ich naša Hlavná ulica a centrum. Takže večer sme si ešte posedeli vo vychytenej Republike Východu, ktorá ich dostala asi najviac :) Kto bol vie, že už si len vybrať z jedálneho lístku je pre nevýchodniara jazykovou skúškou :D
Som veľmi rada, že takéto stretnutie bolo možné uskutočniť v Košiciach, a že to neodradilo blogerky, ktoré to tu nemali blízko a tak sme sa mali možnosť zoznámiť, pokecať a rozšíriť tak svoje blogové obzory :) Ďakujem Petre, že to celé takto zorganizovala, aj pani Ondrejkovičovej, že nás poctila svojou spoločnosťou a dievčatám, že boli milou a veselou spoločnosťou počas celého dňa so Ziaja :)

UPDATE:
Článok o našom stretnutí v košickej predajni Ziaja nájdete v májovom čísle LAFEMME a Slovenke. Takže nezabudnite si nás nalistovať :) a tak isto navštíviť predajňu v Košiciach ako to máte poceste, alebo kliknúť na eshop dobraKozmetika.

5 komentárov:

  1. Super fotky, škoda, že nie som primárne kozmetická blogerka a nemohla som byť s vami, lebo mám to tam iba na skok :) Nevedela som, že si z KE :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) ale urcite odporucam ak mas do predajne Ziaja blizko, prist si obzriet / ovonat produkty a verim ze len tak naprazdno neodijdes :) teraz este aj zacala nova akcia s olivovym kondicionerom

      Odstrániť
  2. Mna by celkom zaujimalo, čo ste sa dozvedeli o historii tejto značky a o spominanej diskreditacii polskych vyrobkoch.
    Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no tak tomu sa mozno povenujem v dalsom clanku, ked budem recenzovat telovy balzam kozie mlieko - myslim ze nie kazdy tu vie ze Ziaja sa napriklad povodne v Polsku predava najma v lekarnach - a u nas sa ledva vedela zohant v regaloch velkych obchodnych domov

      Odstrániť

Ďakujem za komentár ... ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...