streda 10. júna 2015

Testovanie REALASH séra pokračuje / 1. mesiac

Prednedávnom som na Instagrame uverejnila túto fotku, kedže sa už blížil mesiac testovania Realash séra na riasy. Som nadšená a veľmi milo prekvapená účinkom séra, pretože to čo som sa o tomto sére dozvedela z blogov som si vyskúšala aj sama a výsledok bol jednoducho dokonalý. Zvyknem aj kritizovať produkty, ale tu som nemala ani len najmenšiu možnosť niečo séru Realash vôbec vytknúť. Ak mi neveríte, tak fotky Vám dúfam poslúžia ako dôkaz. 

Pri tejto recenzii som sa asi najviac natrápila s fotkami, na ktorých som chcela aby bolo čo najvernejšie vidieť účinok a výsledok po mesačnom používania Realash. Na tejto prvej foto, ktorá ukazuje prvý deň pred nanesením séra na odlíčených riasach a nálsedné riasy po mesiaci používania séra, som si nebola istá rozdielom.  A tak som fotila a fotila :) Určite je výsledok viditeľný aj voľným okom a samozrejme najväčší efekt dosiahne pri nanesení riasenky, ktorú už však nemusím nanášať vo viacerých vrstvách, alebo sa zameriavať na určitý typ, ktorý by mi musel riasy zahustiť alebo predlžiť. Už aj s jednoduchou / obyčajnou riasenkou dosiahnem riasy po akých som vždy túžila. Odteraz už žiadne umelé riasy aby som bola spokojná :) "No more false lashes, because REALASH, Real You."

Realash sérum som si nanášala vždy pred spaním na odlíčené riasy a počas mesiaca, ktorý som ho používala sa u mňa nevyskytli žiadne alergické reakcie, alebo iné nepríjemnosti. A to som rada :) pretože sérum môžem používať naďalej a tešiť sa riasam, ktoré som pred tým dosiahla len s použitím umelých rias, alebo kombináciu dvoch riaseniek vo viacerých vrstvách. 
Teraz už viem, že ku zdravým riasam mi postačí tento malý zázrak od Realash. Veď sa pozrite a posúďte samé. Na tejto fotke dole môžete vidieť celkový pohľad na nalíčené riasy a riasy nenalíčené. Čo poviete? Myslím, že tu už nie je o čom pochybovať. Riasy sú viditeľne dlhšie a hustejšie.
REALASH sérum ja jednoducho nanáša, kedže má tvar očnej linky. Priehľadný gél tak na riasach ani na viečku nezanecháva stopy po aplikácii, a kedže sa nanáša večer pred spaním na odlíčené riasy čas pôsobenia nie je ovplyvňovaný riasenkou alebo inými líčidlami. Ráno po zobudení som si vždy oči rovnako ako aj pleť očistila micelárnou vodou a klasický pokračovala v líčení. Postupne som si začala všímať, že riasy sú na pohľad dlhšie a jednoduchšie sa mi s nimi pracuje pri nanášaní riasenky. Očividne boli hustejšie a dlhšie, a tak som sa s ich samotným líčením nemusela toľko hrajkať ako kedysi. Dokonalý vejárik rias bol pre mňa dostačujúcim výsledkom. 

11 komentárov:

  1. Wow, celkem mě to zaujalo, tak uvidíme :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Aj mňa to zaujalo, mám dosť krátke riasy, bez riasenky ani na krok :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. zajimave vysledky:)

    www.bridgeofmemories.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Super výsledok zatiaľ, som zvedavá, čo bude ďalej.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ach-ach! ja som teraz vyhrala balenie a veľmi sa teším, ako ho začnem od budúceho mesiaca používať! :).

    Kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tiež mám teraz Realash a som po mesiaci a je pravda, že to tak úplne nie je vidieť na riasach bez riasenky, ale s riasenkou to je proste zázrak! ja som si toto sérum zamilovala a je vidieť, že aj ty! :).

    Kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. neverila som, že je Realash tak skvele serum - ale presvedcilo - uz som mala aj druhe balenie :D

      Odstrániť
  7. wau zaujímavé ! ešte som o tjeto zančke nepočula ! :) dobrý typ dakujem ! :)

    Tammybeaty

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár ... ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...