piatok 5. júna 2015

Ziaja sprchové gély - asi to najlepšie čo som mala

Dávnejšie som tu mala jeden príspevok o sprcháčoch, ktoré sa mi v kúpeľni nahormadili a myslela som si, že to všetko najmä vďaka recenziám. No dnes mám 6 sprchových gélov a z toho som na testovanie dostala len jeden - ups :) Nevedela som sa akosi ovládať, ale pri každej návšteve Ziaja predajne v Košiciach som si v taštičke okrem pečiatky na vernostnú kartu odniesla vždy aspoň jeden sprcháč :) Naposledy to boli rovno dva, keďže počas MDD prebiehala akcia. Momentálne sú to práve Ziaja sprchové gély, ktoré mi natoľko učarovali, že som celkom upustila od akýchkoľvek, ktoré nájdete v drogérke. Prvé čím si ma získali je neskutočne reálna vôňa, ľahkosť a záverečná parfumácia, ktorá ostáva na  pokožke.

Vôbec prvým, ktorý bol spúšťačom celej mojej sprchovej odysey, bol Olivový sprchový gél (500ml - 3,41€), o ktorý som písala v príspevku z úvodu tohto článku. Bola to láska na prvé privoňanie :) Ale to som ešte nevyskúšala ani len zďaleka dostatok Ziaja sprcháčov, aby som sa mohla zaláskovať len do jedného. Neviem byť verná :) 

Potom nasledovala séria decentných ženských vôni Krémového sprchového gélu Kašmír a  Argánový olej (500ml - 3,41€) ktoré majú jemnú perleťovú farbu a sú príjemne krémové. Určite tento rad poteší ženy, ktoré majú rady dámske jemné sofistikované vôňe, ktorý sa na pokožke rozvinú a jemne podčiarknu vôňu buď telového mlieka alebo prípadne parfému.
V rámci spolupráce mi bol zaslaný sprchový gél Sensitiv (400 ml za 4,92€), ktorý je neparfúmovaný a má v porovnaní s ostatnými sprcháčmi pumpičkový aplikátor. Pumpička je fajn, ale ja som skôr do voňavých a čo najbláznivejších vôni. Mne aj samotný neparfúmovaný produkt vonia, ale nie tak aby som si povedala, že tento musím mať. K pokožke je určite šetrný a pre tých ktorí majú práve problém s parfumáciou, ako stvorený. Výborne na ňom však je, že obsahuje 0% parabénov, mydla a parfumu a teda je dostatočne šetrný k citlivej, suchej až drsnej pokožke. Na rozdiel od ostatných je svojim zložením určený aj pre šetrné umývanie pleti, čo je len a len plusový bod. Zložením je v porovnaní s ostatnými taký hutný až skoro želatínový - aspoň mne to želatínu v porovnaní s ostatnými sprcháčmi pripomína :)
K najväčšiemu posunu a presvedčeniu, že Ziaja sprcháče sú tie naj, bol detský sprchový gél, ktorý je možné použiť aj ako penu do kúpeľa s vôňou bubble cola (500 ml - 3,41€). Okrem toho, že sprcháč je netradične hnedý (ako tento nápoj), vonia ako colové žuvačky Huba Buba (ani neviem či ich ešte vyrábajú, a či mladšie ročníky budu vôbec vedieť o čom hovorím) :D No je to ten najsladší a najzábavnejší sprchový gél, aký som kedy mala. V kombinácii s týmto sprcháčom som zvykla používať kakaový píling Ziaja, ale o ňom Vám napíšem inokedy. Ani si neviete predstaviť čo to bolo za sladkú sprchu - tak podľa mňa vyzerá sprcha pána Wonku z Wonkovej továrne na čokoládu. Svieže, sladké a detský zábavne.
Z tejto detskej rady je ešte v ponuke žuvačkový sprcháč, na ktorý ešte mám čas a keksíkovo-vanilkovo zmrzlinový, ktorý som si odniesla v taštičke ako prezent za nákup nad 5 € počas MDD. No nie je to milé. Tento sprcháč sa dá používať zároveň aj ako vlasový šampón, ale tak zase toto som už neskúšala :D To už radšej siahnem po Olivovom šampóne Ziaja alebo mentolovom Ziaja MED. No tento sladký keksík, je fakt opäť jeden z rozkošne sladkých letných produktov, ktorého vôňa sa po sprche na tele príjemne rozleží a zanechá jemne sladkú parfumáciu na tele a úsmev a tvári :) Takéto detské produkty vedia potešiť aj dospelákov, len väčšinou ako ja, si ich v predajni nevšimnú alebo vôbec ich ani len nenapadne niečo také zakúpiť, ak nemajú doma deti :)  
No a posledným nákupom, som svoju jemne prehnanú zbierku sprcháčov obohatila o sprchový gél Pomarančové maslo (500 ml - 3,41€), ktoré vonia tak neskutočne autenticky. Svieža vôňa čerstvo odšťavenej pomarančovej šťavy, obohatená o sýto oranžovú farbu Vás presvedčí o tom, ako by ste sa umývalí šťavou z ozajstných pomarančov. Vôňa sprcháču po privoňaní k fľaši sa nedá porovnať s tým, čo sa rozpúta, keď si gél nalejete v sprche do rúk. Ja som pri ňom mala až chuť ochutnať :D Ale nerobte to :D mne to už napadlo aj pri colovom sprcháči, ale zase až taká "odvážna" nie som. Keď som robila tento príspevok a na tanierik si pripravila vzorky z jednotlivých sprcháčov, tak to čo vytvoril v kombinácii práve colový a pomarančový sprcháč bola proste vôňa hodna Oskara :D Svieža sladká vôňa, ktorú by som si vedela predstaviť aj ako novinku z dielne Ziaja. Náročky som si takúto vzorku nechala na stole a neviete si ani predstaviť, ako mi rozvoňala izbu.
Som veľmi rada, že práve vďaka spolupráci so Ziaja som mohla spoznať tieto sprchové gély, pretože pomer, cena a kvalita je asi to najlepšie čo trh ponúka. Krásna vôňa, jemná pokožka a zábava s detským radom je to čo nenájdete asi pri žiadnej inej značke. Prečo si z rannej, alebo večernej sprchy nespraviť sladkú zábavu. Hneď sa Vám pôjde do práce alebo do postele s lepšou náladou. Zo všetkých spomínaných gélov majú u mňa prvé miesto bubble cola a pomarančové maslo - jednoznačný top. U sensitive obdivujem jemnosť a to, že si nim viem očistiť aj pleť a pri krémových géloch je to zase ich ženská vôňa. Keksíkovo-vanilkovo-zmrzlinový je už len ďalším voňavým úletom, ktorý neskôr doplním žuvačkovým sprcháčom - ale to mám ešte čas, kým spotrebujem všetky tieto tu :D

Skúšali ste už niektorý z týchto sprchových gélov? Ak ešte nie dúfam, že som Vás navnadila ;) Ak nemáte možnosť navštíviť predajňu v Košiciach a zapáčil sa Vám niektorý zo sprcháčov, tak všetky nájdete aj v eshope dobráKOZMETIKA.

6 komentárov:

  1. Ještě jsem nezkoušela, ale už se na ně pomalu chystám :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jejich sprchové gely jsou parádní, mám ten dětský žvýkačkový (takový červený) a pak kokosový, jeden je lepší než druhý, prostě pecka :)

    Spotřebováno: Květen 2015

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pomarančový som voňala, je fakt úžasný, ešte sa mi páči aj vôňa čokoládového, ten vonia ako pralinky :) minigiveaway s YR

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Skúšala som ten pomarančový a vyhovoval mi, určite plánujem vyskúšať aj nejaké ďalšie produkty od Ziaja :)

    Betty
    www.glitteringdreams.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. uz si mala nieco od urtekramu? vyskusaj ich sprchove gely, super voni ruza http://www.vegshop.sk/sprchovy-gel-ruza-500ml
    www.donnaiveh.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja som mala zatiaľ len ten olivový, ale presvedčil ma o tom, že Zjaja sprcháče sú úžasné, veľmi pekne voňal, dobre penil a nemala som s ním pocit vysušenej pokožky. Ziaja je v tomto úplne iná liga.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár ... ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...