sobota 8. decembra 2012

L´oreal Sublime Mousse 530 - Hair Coloring



Ták a je tú sľubovaný príspevok so zázračnou penovou farbou na vlasy od L´oreal. Strašne som bola skeptická voči pene, ktorá ma vlasy zafarbiť, dodať im lesk a farbenie zvládnete samé doma. Kedže som už bola nespokojná s farbením semipermanentnou farbou z radu Casting Cream Gloss. Tento odtieň sa oslovil natoľko, že som sa rozhodla, že bude po dlhej dobe môj prvý z permanentných farieb :D 
Táto ilustračná foto, je ešte zo starej rady a je označená ako 53 Oslnivá zlatá hneda. Dnes ju v obchodoch nájdete ako 530 Oslnivý zlatý gaštan. A samozrejme ako vždy, každá farba od L´oreal dodrží aj to čo sľúbila na škatuľke aj keď je na nej napísane, aby ste si vybrali vždy svetlejší odtieň aký hľadáte. Ale myslím, že to potrebné nie je. 


Sublime Mousse rad obsahuje 12 krásnych odtieňov. V obchode som si to síce nevšimla ale podľa stránky L´oreal táto rada neobsahuje ryšavú farbu, čo ma prekvapuje. Ale neviem vám to zaručiť, keďže je teraz na trhu obnovená rada. 
Cena tejto farby ako sa mi zdá je 5 €. Čo si myslím, je veľmi dobrá cena za takúto kvalitu. V porovnaní s farbami od Schwarzkopf alebo Palette, ktoré stoja od 3 - 5 €, ale ich kvalita nestojí za nič. Jedine ako očakávate od čokoládovej farby čierny výsledok :D Prežila som si to a viem čo hovorím. Dokonca to bol len šampón, ktoré som sa nevedela zbaviť ani po polroku. Smutné.




Čo nájdete v škatuľke?


1. Oxidačné činidlo 
2. Farbiace činidlo 
3. Balzam (nemám rada túto vôňu)
4. Rukavice vo vajíčku
5. Pumpička 
6. Návod

Farba síce smrdí, asi ako všetky permanentné ale jej intenzitu už neviem akosi odhadnúť, pretože môj čuch je akosi na polovičnom úvezku out of order :D asi už navždy :D

Keď zmiešate 1 s 2, pričom obe sú tekuté, nasadíte pumpičku a 5 krát otočíte hore dole ... NETREPAŤ !!! ... získate farbu pripravené na napenenie a farbenie  :)

Vo fľaštičke sa síce bude zdať, že to je celé tekuté ale potom pri pumpičkovaní sa vytvára farebná pena ... určite nie taká biela ako tužidlo, ako to ukazujú na letáku alebo v reklame :D Kedže je fľašička s farbiacou zmesou viac menej priehľadná, tak si viete aj kontrolovať množstvo zmesy, ktorá vám ešte ostáva. Ja som sa bála, že na moje vlasy mi to nevystačí, ale omyl - bolo je dostatok. 

Jediné, čo bolo zvláštne, tak je , že v návode sa píše, že vlasy si následne z penou poriadne napením a je to taká pena, ktorá nesteká. Ja som žiadnu penu nevedela vykúzliť, nech som sa snažila akokoľvek. Pena jednoducho mizla tak ako tužidlo vo vlasoch a vlasy boli len mokré a zároveň farbené. 

Najdôležitejšie je však asi to, že toto farbenie bolo asi najčistejšie. Rukavice boli minimálne zafarbené, dokonca aj uterák, ktorý si dávam na ramená mal asi len jeden fľak. Proste som nadšena z minima bordelu a z maxima zafarbenia a výsledného odtieňa. 




4 komentáre:

  1. Nová farba ti skutočne pristane. Penové farby som si obľúbila. Prvú som použila v podstate krátko po tom,čo prišli na náš trh a nemôžem si ich vynachváliť. Je to omnoho ľahšie, rýchlejšie a pohodlnejšie ako klasické krémové farby. :-)

    Prajem pekný večer
    S pozdravom Sue

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mamke na Vianoce pôjde táto ;)
    veľmi pekne ti vlasy oživila ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. sedi ti to, inak tento odtien pouzivam ja. je super, len mi nedokaze prekryt šediny ale take problemy este nemas. Asi najviac som spokojna s aplikáciou, ze si mozem sama farbit bez problémov vlasy doma bez cudzej pomoci

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tahle barva je moje nejoblíbenější! Nádherně voní, příjde mi, že tolik neničí vlasy, a odstíny jsou krásné! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár ... ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...