streda 7. augusta 2013

Bione Cosmetics Cannabis

Počuli ste už o českej prírodnej kozmetike Bione Cosmetics? Nie? Pretože heslom tejto kozmetiky je : "Pre Vašu krásu a zdravie"

Tak ja som sa rozhodla, že Vám ju s veľkou radosťou predstavím. Objavila som ju len prednedávnom v našej malej drogérke a potom som zistila, že túto kozmetiku môžeme u nás zakúpiť v drogérii Teta. Bione Cosmetics ako sa píše na stránke "je elegantne jednoduchý" a  "neobsahuje žiadne nadbytočné a zaťažujúce látky".

Táto kozmetika je už na trhu 20 rokov, a ja som sa o nej dozvedela, ešte len pred nedávnom. Popravde hambím sa :) A každá z Vás, ktorá ju ešte nemá doma, určite by si mala zadovážiť aspoň jeden produkt. Bione Cosmetics ponúka 14 kozmetických radov, v ktorých sa určite nájdete a myslím si, že pocit a výsledok, z tejto kozmetiky stojí za to. Viac o Bione Cosmetics nájdete aj na ich internetovej stránke www.bionecosmetics.cz 


Kedže u nás v drogérke nemali kompletný sortiment mohla som si vybrať len z rady Cannabis, ale myslím, že iné by som si ani na začiatok nevybrala. Keď má produkt hojivé a regeneračné účinky určite po ňom musím siahnuť, a keď je to ešte prírodná kozmetika nemám ani prečo dlhšie uvažovať.

Doma mám teda z tejto kozmetiky zatiaľ dva produkty radu Cannabis, Hojivé a regeneračné očné odličovacie tonikum a pleťový krém. Oba produky neobsahujú parabény, silikóny, žiadné ropné produkty, etoxylaty, žiadne zvieracie produkty a iné zbytočné a zaťažujúce látky. Zloženie si môžete proste jednoducho pozrieť pri nákupe, a dať mi za pravdu.




Veľmi ma prekvapila aróma týchto dvoch produktov, pretože je veľmi príjemná a krém by som označila až citrusovou vôňou, čo ma prekvapuje najviac, pretože som očakávala viac bylinnú vôňu. Ale to neberiem ako negatívum, skôr to ešte zlepšuje kvalitu týchto produktov. Dokonca na obale tonika sa píše, že "žiaden iný prípravok nemá zloženie ako BC - čistiace tonikum na odstraňovanie make upu s konopným olejom".


Keď sa pozriete na charakteristiku akú má očný odličovač a odličovacie tonikum, mýslím, že som zvolila dobre a vybrala si práve to prvé, keďže ho môžem použiť podobne ako micerálku aj na oči aj na pleť, pretože si myslím, že produkt, ktorý je dostatočne šetrný k pokožke okolo očí, musí byť šetrný aj k pleti. Po prečítani si charakteristiky Cannabis odličovacieho tonika a pleťového krému, verím, že neodoláte a nedá Vám to tieto produkty vyskúšať. Tak nech sa páči ...



Ja som s oboma produktami nadmieru spokojná. Z odličovača očí som si spravila odličovač celej pleti, (snáď to nie je žiadne kozmetické fopa - ak áno, tak ma vyveďte z tohto strašného omylu, ale zatiaľ sa nemám na čo sťažovať) a krém je natoľko kvalitný, že ho môžem vyhlásiť za číslo 1, pretože je matujúci, pleť nevysušuje, neleskne sa a pritom pleť hydratuje a udržuje rovnováhu pleti, čiže po čase sa mi nestane, že mám pleť po čase lesklú a mastnú . Toto som ešte nenašla v žiadnom kréme. Myslím, že to bola láska na prvé nakrémovanie. A ešte je skvelý aj pod makeup. Proste dokonalosť.

Koľko stál odličovač si už presne nepamätám, ale bolo to určite niečo okolo 3 € a krém stál presne 3, 79  €, čo si myslím, že je celkom dostupná cena z kategórie bio produktov.

Takže asi ako predpokladáte, nemám čo vytknúť ani toniku ani krému a preto jednoznačne nemôžem dať nič iné ako 5 bio purpuriek :) 

13 komentárov:

  1. Ten krémik má hezké balení a věřím že ani to odličovadlo nemusí být k zahození. Moc hezký článek! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. zatím jsem ji nezkoušela, ale popřemýšlím, vypadá celkem dobře :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2013/08/prazdninova-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Noo hanbím sa aj ja, ja som si túto kozmetiku v Tete dokonca ani nevšimla, najbližšie ju budem hľadať, lebo ma veľmi zaujala, kozmetický BioBoom veľmi podporujem a určite tieto výrobky vyskúšam :) veľmi pekný príspevok Dawnie

    OdpovedaťOdstrániť
  4. vyskusat nieco od BC premyslam uz dlho a prave tato cannabis rada mi tiez prisla ako najvhodnejsia, len tusim tonikum na tvar obsahuje alkohol. toto ocne ale vyzera fajn a ked je to vhodne na ocka, pleti to nemoze predsa uskodit:)inak zatial som na nu vobec nenarazila v ziadnej predajni teta, ryor vidavam ale BC nie. a este sa mi celkom paci sprej na vlasy:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. miluju konopné krémy, konopí jinak nesnáším ale v takovýhle krémech ho zbožňuju, navíc je dobré na akné :)

    http://nikolamills.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak toto vypadá zaujímavo... vyskúšala by som to...a to nájdem napríklad aj v drogérii DM?? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. práve že v DM som to nevidela .. jedine Teta, alebo ešte v Košiciach na jednom sídlisku ... inak nikde ... jedine ak sa to dá ešte objednať cez internet

      Odstrániť
    2. ked hladas bione, da sa kupit v Presove na ulici Sabinovská 19 v predajni Bioteka. Ja som z Prešova tak si to tam kupujem.

      Odstrániť
  7. Ahoj, tento príspevok ma zaujal, tie krémy vyzerajú zaujímavo. Už dlho som hľadala krémy, pleťové vody ale z prírodnej kozmetiky. Dnes je na trhu veeeľa krémov, čistiacich prostriedkov ale všetko je na chemickej báze. Zaujala ma aj BIODERMA. Čítala som všetky tvoje príspevky o nej a veľmi ma zaujala. Ale značka Bioderma je aj veľmi kvalitná ale je aj dosť drahá. Určite skúsim Bione Cosmetics, ktorá je cenovo dostupnejšia :)Pre viac informácii klikajte na náš blog. :)
    ADRIA, http://blogofthebeauty.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Veľmi pekné :) pozývam ťa na moju giveaway :) http://bellesfleursnikol.blogspot.sk/2013/08/1-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Přírodní i konopnou kosmetiku mám moc ráda, už koukám na jejich obchůdek :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Bione je naozaj super, mam s nou dlhodobe skusenosti. Niekedy som si ju kupovala v CR, ale teraz sa da kupit aj na Slovensku :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. kde maju aj bione http://www.bioteka.sk/index.php?route=product/manufacturer/info&manufacturer_id=25

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár ... ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...