piatok 25. októbra 2013

Printic-spomienky z oranžovej obálky


Ták a dnes to bude zmena. Doteraz som tu písala o kozmetike, sem tam nejaký ten recept, showbizz, módne ohováračky a teraz som sa konečne prepracovala k modernej technike :) Dnešný článok bude o šikovnej apke, ktorá nemusí potešiť len Vás. Dnes to bude o Printic, ktorý som mala tú možnosť vyskúšať.


Printic je foto apka, ktorú si môžete stiahnuť zadarmo ako pre Android, tak aj pre iOS. Ja som ju sťahovala do iPhonu, pretože som chcela, aby boli fotky čo naj naj, kedže ja svoje Instagram fotky robím na Samsung mini. Nakoniec som zistila, že kvalita fotiek, ktoré mi od Printic prišli až z Francúzska bola dokonalá, nezávisle na tom, ktorým mobilom boli spravené. 



A ako na to? Nájdete si apku v google play alebo app store, stiahnete, spárujete so svojim FB, Instagramom alebo galériou z mobilu, vyberiete si fotky, ktoré sa Vám lúbia najviac, poprípade k nim pridáte nejaký popis, vložíte do interaktívnej oranžovej obálky a zašlete si ich na svoju adresu. Stačí si počkať 3 dni (ako to bolo v mojom prípade, a to som robila objednávku v nedeľu večer) a v schránke na Vás bude čakať obyčajná biela obálka z Francúzska, v ktorej bude už známa Printic oranžová obálka s takýmito úžasnými fotečkami. 



Táto šikovná apka, je na stiahnutie samozrejme zadarmo, ale za fotky sa už samozrejme platí. A určite si myslíte, "že ahá a teraz príde ten háčik - aká je vlastne cena?". Nie je to málo ale ani veľa. Za jednu fotku zaplatíte 0,79 € a je potrebné si vybrať aspoň tri. Avšak koľko zaplatíte, za také obyčajné fotky, ktoré si necháte vytlačiť niekde vo fotolabe v meste? Tieto fotky vyzerajú veľmi vkusne aj ako darček do ktorého vložíte popis a čo Vám budem hovoriť, polaroid rám bol vždy in :D Táto apka vám nezožerie farbu z fotiek a tak isto ani kvalitu, práve že naopak. Takže nemyslím si, že by to boli vyhodené peniaze. 




Takže takáto malinka obáločka, v ktorej by boli "naše spoločne" spomienky by ma ako darček na narodeniny, odchod na materskú, rozlúčka zo slobodou, alebo len tak, veľmi potešil. Vymyslieť sa dá hocičo, dokonca si viem predstaviť aj takúto žiadosť o ruku :D Takže ak by sa Kynie opýtal mňa ako požiadať minimalisticky Kim o ruku, určite by som mu poradila ničo takéto. Fotka po fotke by ukazovala to ako sa spoznali, časť ich života, malú North a nakoniec fotku prsteňa s popisom "Pleeease marry mee!!!" :D Viem moja fantázia nemá hraníc - je to asi tým, že tento článok píšem dosť neskoro alebo ...

5 purpuriek pre Printic za kvalitu, rýchlosť, radosť, nápad a cenu.


A na záver malá inšpirácia, čo s fotkami potom keď ich dostanete ...



túto variantu mám najradšej - miesto pohľadníc, si tam jednoducho pripnete fotky

Viac takýchto DIY inšpirácii nájdete aj v albumoch Purpurovej Latovičky na FB

3 komentáre:

  1. Táto aplikácia je skvelá :) Vyskúšala som ju raz na 5 fotiek, teraz čakám na ďalšie. Síce je to trochu drahšie, ale tie fotky sú perfektné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten obal na mobil je ÚŽASNÝ!!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten obal na mobil je ÚŽASNÝ!!! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár ... ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...