sobota 26. októbra 2013

Rexona Maximum Protection + Giveaway


Určite ste už cez leto čítali na viacerých blogoch recenzie na novinku od značky Rexona - Maximum Protection, ktorá Vás ochráni pred potom a nepríjemným pachom. Reklamný ťah, alebo to aj naozaj funguje? Rozhodla som sa, že o tento produkt sa podelím aj s Vami, aby ste sa presvedčili, že táto Rexona čo sľubuje, to aj splní. Na recenziu ste si u mňa trošku počkali, pretože ponúkať ju v lete, a tvrdiť, že sa po nej nebudete ale vôbec potiť, je nezmysel. V lete sa proste poteniu nevyhnete, a natrieť sa Rexonou Maximum Protection po celom tele by som Vám určite nedovolila. 

Ja osobne ju odporúčam práve teraz, keď sa blíži obdobie stužkových, plesov, firemných večierkov kedy chcete vyzerať fakt výborne. Krásne šaty, dokonalý makeup, skvelé vlasy, ale čo ta mapa Austrálie pod pazuchami. Práve o túto nedokonalosť sa postará Rexona Maximum Protection a za to Vám ručím. 


Rexonu som testovala v hraničných podmienkach :) , počas leta, aj počas tréningov. A z tohto môjho prieskumu, vyšla Rexona ako dokonalá ochrana, proti nepríjemnému pachu a poteniu, ale len v podpaží. Keď viete, že Vás na druhý deň čaká tréning vo fitku a večer po sprche si dáte Rexonu, nemôžete očakávať, že sa ale vôbec nezapotíte. Po prvé stratil by sa celý efekt cvičenia a tiež by bolo asi niečo v neporiadku. Ale ak viete, že na druhý deň Vás čakajú stresujúce vybavovačky v meste, na úrade, návšteva u zubára, alebo ako som už skôr písala, ples či stužková na Rexonu sa môžete plne spoľahnúť. 


Rexonu Maximum Protection nájdete v drogérii v troch variantách pre ženy a dvoch pre mužov - Clean Scent (modrá bez parfumácie), Everyday Fresh (zelená s aktívnou športovou parfumáciou) a posledná ženská varianta Sensitive Dry (fialová s výraznejšou parfumáciou dezodorantu). Takéto 45 ml balenia zakúpite v drogérke približne za 5,60 €. Táto suma nie je určite málo, ale Rexonu Maximum Protection nebudete používať určite každý deň ako ste zvyknuté pri gélových, guličkových alebo sprejových dezodorantoch. 

Ako odporúča výrobca používať Maximum Protection?
"Na dosiahnutie maximálneho účinku aplikujte Maximum Protection do podpazušia pred spaním. Počas odpočinku sú totiž potné kanáliky najmenej aktívne a antiperspiračné látky tak môžu lepšie preniknúť do pokožky a zaistiť tak silnú ochranu proti poteniu počas nasledujúceho dňa, aj keď sa osprchujete. Antiperspirant Maximum Protection však môžete používať aj ráno."

Ako odporúčam ja používať Maximum Protection?
Ja som si zvykla Maximum Protection aplikovať večer po sprche samozrejme, aby potné kanáliky ako odporúča výrobca boli cez noc v kľude a všetky látky, tak mohli pôsobiť tam kde majú. Ráno keď som sa zobudila som už Rexonu neaplikovala, kľudne som sa aj osprchovala. A počas dňa som si mohla byť istá, že jediné čo po mne v miestnosti ostane bude dobrá nálada a vôňa parfému. Efekt Rexony bol citeľný aj po ostatné dni, kedy som ju nemusela vôbec aplikovať aj dva tri dni. Preto tvrdím, že jej cena nie je tak ľahko vymrhateľná.  

Maximu Protection je vo svojej podstate veľmi efektívny produkt, a preto to s ním nepreháňam. Pot ma pre telo dôležitú úlohu, a ak by sme nemuseli, tak sa nepotíme, ale všetci čo si prešli aspoň bilógiou základnej školy vedia, prečo je to dôležite. Takže tak, ako to nepreháňate s dietami, farbením vlasov, alebo pílingom, tak isto to nepreháňajte ani s Maximum Protection. Preto si myslím, že toto je príležitostný produkt, ktorého obdobie začína práve teraz. 



Rexona Maximum Protection je minimálne dvakrát účinnejší ako ktorékoľvek iné atiperspiranty, ktoré som zvykla používať, a to najmä vďaka technológii TRIsolid, ktorá obsahuje doteraz najefektívnejšiu ochranu proti poteniu od Rexony, mikrokapsuly bojujúce proti nepríjemnému zápachu a zložku na hydratáciu pokožky. 

Verím, že každá alebo každý z Vás by si vedel vybrať tú svoju Rexonu, ktorá sa o Vás postará. Takže teraz, keď príde Váš deň, vidíte dokonca aj svadba sa dá zachrániť s pomocou Maximum Portection :), vsadte na Rexonu. Dievčatá okrem dobrého makeupu, chalani okrem parádnej voňavky a gélu, nezabudnite na Maximum Protection. 

POZOR !!!
A práve na základe tejto myšlienky som sa rozhodla obdarovať jeden takýto stužkovský, svadobný alebo plesový pár Rexonou Maximum Protection pre neho a pre ňu. Giveaway o Rexonu Clean Scent bude trvať do 11.11.2013. Jediné čo stačí spraviť je byť mojím čitateľom, či už cez GFC, Bloglovin alebo google+ a napísať komentár pod článok o tom, kam sa chystáte a kde by ste Rexonu takto otestovali :) 




Rexona Maximum Protection odo mňa dostáva bez premýšľania 5 purpuriek 

22 komentárov:

  1. Urcite bych ji vyuzilila každodenne
    Xoxo.L@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vyuzila by som ju do skoly na telesnu a pisomky :D
    Sledujem cez GFC ako Sofia
    sofia.gumanova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Určitě na nějakém plese.
    ervulenka@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak určite by som ju otestovala do práce kde momentálne každý deň chodím.
    aj.ro.na.trio@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. :) mam pred stužkovou takže určite tam :)
    Maji95@azet.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. na stužkovej by som ju ocenila :D
    sunriseofmylife787@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Mne by sa zišla na vystúpenia:)
    natalyadameova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. určite by som ju využívala každodenne a o mesiac ideme s priateľom kamarátovi na svadbu takže by sa zišla aj tam :)
    nikky33@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Já bych to využila každý den! :)

    Na mém blogu probíhá giveaway budu ráda když se zapojíš :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Každý den :)
    kaci.ticha@seznam.cz :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ja by som ju využila každy den :)
    GFC: dominika sedliakova
    ddbauer2@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Sleduji přes GFC
    Využila bych jí hlavně ve škole, kde jsem každý den vystresovaná :D A příští měsíc se chystáme s přáteli na diskotéku, takže by se hodila určitě i tam :-)
    vondryskoval@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Snáď najelpšia recenzia akú som na tento produkt čítala!
    Stop austrálií pod pazuchami:DD
    DanyLoveLife

    OdpovedaťOdstrániť
  14. sledujem cez GFC...
    ja by som ju určite využila v práci... tam sa zapotím až-až... :)

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Ahoj, sleduju přes GFC. A vzhledem k tomu, že mám v zimě státnice, určitě bych ho pořádně prozkoušela:D

    vav.ran@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Je mi sympatická a uvažuju o jejím pořízení a hlavně díky za objektivní recenzi, jsem ráda, že vím, co od ní můžu čekat :)

    A pokud můžu malinko otravovat, ráda bych pozvala tebe i tvé čtenářky na Giveaway o make-upy Maybelline :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2013/10/blobox-vyhlaseni-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Vyskúšala by som ju na stužkovej a potom aj na maturitách. :D
    paula.kulichova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Chystáme se s přítelem na hory, takže by to bylo idálka na vyzkoušení v horských podmínkách :)
    secretofpink@volny.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Vyzkoušela bych ji do školy. :D
    Knedlyk7@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  20. sledujem cez GFC :)
    Vyskúšala by som ju asi na ples, kam sa chystám, a aj iné dni, keď viem, že to bude potrebné.
    lama.guanako@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Pouzila by som ju urcite do prace a do fitka na walking :)
    Lentilka478@azet.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár ... ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...