pondelok 5. mája 2014

Gliss Kur Hair Repair

ULTIMATE COLOR JE NOVÝ REGENERAČNÝ RAD OD GLISS KUR, KTORÝ SPĹŇA NÁROČNÉ POTREBY FARBENÝCH, MELÍROVANÝCH A ZOSVETĽOVANÝCH VLASOV - CHRÁNI FARBU VLASOV PRED VYBLEDNUTÍM FARBY AŽ DO 10 TÝŽDŇOV A DODÁ IM KRÁSNY LESK.
ULTIMATE OIL ELIXIR JE ZLATÝM ŠTANDARDOM VO VLASOVEJ REGENERÁCII URČENÝ NA VEĽMI NAMÁHANÉ A LÁMAVÉ VLASY. RECEPTÚRA S OŠETRUJÚCIM OLEJOVÝM ELIXÍROM A ZLATÝMI ČIASTOČKAMI PONÚKA NEVÍDANÚ REGENERAČNÚ SILU A ZNIŽUJE LÁMAVOSŤ VLASOV O 95 % - PRI PRAVIDELNOM A SPRÁVNOM POUŽÍVANÍ ŠAMPÓNU, KONIDIONÉRA A KÚR.

Kto by si nepamätal reklamu s kučeravou herečkou a zlomenými nožnicami. Replika "Buď alebo" mi znie stále v ušiach, keď vidím Gliss Kur produkty. A neviem či ste videli najnovší "trblietavý" hypnotický modrý šampón. Ach :) 

Dnes v rámci recenzie, Vám predstavím Gliss Kur Hair Repair starostlivosť o vlasy, ktorá si mňa veľmi získala, a mám v pláne vyskúšať každý jeden šampón tejto značky. Gliss Kur Hair Repair reprezentuje 10 radov, ktoré obsahujú šampóny, balzámy, kúry alebo vlasové oleje. Ja som mala možnosť testovať červený a zlatý rad, a nemienim v tom prestať :) Ako náhle budú patriť medzi spotrebované produkty, vrhnem sa po bielej a čiernej - jing a jang vlasovej starostlivosti :)

Tieto šampóny môžete momentálne nájsť aj v dvojbaleniach v dm drogerie alebo 101 drogerie, približne za 5 €.



Červený rad, alebo ULTIMATE COLOR, je starostlivosť určená na regeneráciu a ochranu farbených vlasov. Veľmi pekne vonia a vlasy hydratuje natoľko, že už nepotrebujem použiť balzám alebo masku. Na foto môžete vidieť naľavo šampón z červeného radu a napravo je samozrejme zlatý šampón zo zlatého radu. Oba majú podobné perleťové odlesky, no v zlatom je to oveľa viac vidieť.
Zlatý rad, alebo ULTIMATE OIL ELIXIR, obnovuje vlasovú štruktúru a vďaka tekutému keratínu vlasy ošetruje. Z tohto radu som mala možnosť skúsiť šampón a tiež aj vlasové sérum, ktoré voňajú tak výborne. V porovnaní s červeným, má oveľa intenzívnejšiu parfumáciu a možno by som povedala, že aj redšiu konzistenciu, čo sa týka šampónu.
Vlasové sérum je doslova plné zlata, ako môžete vidieť na fotke. Zvyknem ho použiť pred fénovaním, keď ho nastriekam do vlhkých vlasov, ktoré následne prečešem. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár ... ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...