nedeľa 1. júna 2014

Smerom na západ a ešte ďalej, alebo #Biodermawknd

Pred týždňom v tomto čase, som si užívala slniečko a spoločnosť slovenských a českých blogeriek v tichosti a kráske wellness rezortu sv. Kateřiny. Bioderma stretnutia majú jednoducho vždy niečo do seba. Už teraz som zvedavá, kde sa stretneme budúci rok. Veľmi nenáročne a skromne, by som tentoraz brala samotnú centrálu Biodermy vo Francúzsku :) ale to je len moje želanie. 

Keď som dostala pozvanie od Lucky z Biodermy, na tohtoročné stretnutie, váhala som len sekundu, kedže bola plánovaná medzizastávka v Bratislave, aby sme sa vedeli dostaviť všetky blogerky (ak tie čo žijú na ďaleko východe) do českých Počátku, kde sa stretnutie konalo. No bola by som hlúpa, kedy som si takýto skvelý víkend nechala újsť, len pre to. No a nakoniec som si užila plnými dúškami komplentne celý víkend.

Saparing partnerom na cestách, pri ubytovaní a nakupovaní mi bola Frederika. Viete jedna mala zubnú pastu a druhá zase žehličku, jednoducho naše "spojenectvo" bolo životne dôležité :D Spoločnosť nám síce vo vlaku robili východoslovenské pindulíny, ktoré reprezentujú východ na bratislavských unverzitách, ale čo narobím. Päť hodinové utrpenie vo vlaku muselo byť nejakým karmickým prekliatím, alebo len cena za to, ako skvelo bude cez víkend, v pokoji, s wellnessom a dokonalým počasím.




Bratislavský hotel Mercure ****, bol skvelý, komfortný, personál bol veľmi milý, a hlavne bol blízko ku všetkému. Konečne som si mohla užiť hotelové služby teraz ja a bavilo ma to :) Smiala som sa, že si objednám budenie telefónom, alebo raňajky na izbu :D

Teda už piatok sme došli do Ba, ubytovali sa, zbehli do Auparku prezrieť terén, na nedeľné nákupy, kedže som nutne hľadala rifľovú bundičku - a samozrejme som našla čo som hľadala, a ešte viac :) s tovarom v Ke sa to nedá jednoducho porovnať. Ešte, že som si pamätala, kde sa čo v Ba nachádza. Ja sa proste len tak ľahko nestratím :D

***

Na druhý deň ráno, v sobotu, nás už po raňajkách čakal minubus, smer Brno - Počátky. Cesta bola dlhá, únavná, a zase dlhá :D ale nevadí, hlavná vec bola, že celý víkend nám nepršalo a počasie a spoločnosť boli úžasné.





Po ubytovaní sa v rezorte sa to všetko začalo - víkendový kolobeh, takpoveidac bez prestávky. Ubytovať, obed, školenie, jóga, wellness, večera, posedenie na terase pri vínku a kecanie až do polnoci. 

  


Zdroj: http://kissbookbymia.blogspot.sk/
Čo sa týka školenie, radu Photoderm, a to ako si chrániť pokožku, tak o tom Vám napíšem v ďalšom článku. A ako som už spomínala, na FB, budete mať šancu zapojiť sa do giveaway o pár produktov, ktoré som si od Biodermy doniesla so sebou. A aby som nezabudla určite si kliknite na stránku http://www.photoderm.sk/ , kde na Vás čaká množstvo informácii, chat s odborníkom a samozrejme veľká letná súťaž.


Rezort sv. Kateřiny je založený na princípe kľudu a odpočinku. V izbách nenájdete nič čo by Vás mohlo rozptyľovať (ako napr. TV) :D Dokonca aj zástrčky sú na nepraktických miestach. Zistila som to keď som chcela trošku prehlušiť ten pokoj hudbou z tabletu (kedže v tichu sa neviem líčiť :D ). Pokoj jógy bol na nezaplatenie, ale čo sa týka mojej aktivity, tá je proste postavená na zvukoch, hudbe, komunikácii :D 

Zdroj: http://lola-j.cz/

O tejto foto z natáčania som ani nevedela, ale veľmi pekne ďakujem Lole, že nás takto vymákla :) Proste tam o nás vedel každý. Plno krásnych dievčat, každá s fotoaparátom, alebo mobilom, zaznamenávala pohyb čohokoľvek a kdekoľvek, a samozrejme chorobou z povolania blogerky, bolo neustále fotenie tanierov s jedlom a následne postovanie na Instagram. Veď sa pozrite koľko fotiek nájdete pod #Biodrermawknd
Zdroj: http://www.isabelle.sk/

Za túto fotku som veľmi rada. Je to taká víťazná foto :) S dievčatami som sa stretla prvý krát na bratislavsom Bioderma dni v River Parku a môžete mi veriť, že každá sme vyzerali inak :D Obdivujem silných a odhodlaných ľudí, ktorí niečo dokážu zmeniť. A v čom je teda kúzlo tejto fotky? Zdravých -40 kíl :D Samozrejme nie u každej, ale spolu. Každá sme sa zbavili, toho čo nám nebolo treba a toto je výsledok. O mojej "premene" ste mohli sem tam čítať na FB, kedže Vám skoro pravidelne postujem nejaké to video od Jillian Michaels. Jednoducho stačí chcieť a mať pevnú vôľu. 


***

Posledný, rozlúčkový, nedeľný deň, bol venovaný videám. Na to, že ja som si už nejaké to natočila, pred "publikom" to bol celkom iný pocit :D Doma som viac uvolnená, a aj z tej jednej vety čo som povedala, sa bojím, že to bude divný záber. Ale verím fotografovi "pomlčka" kameramanovi, ktorý nás mal na starosti, a zhotovil nám, viac menej na počkanie krásne fotky
Foto: http://www.kameramanbrno.cz/


A aby som nezabudla, Monika a dievčata z Cup of style, pre nás zhotovila dve road videa, takže určite si ich pozrite. 

 


Bioderma Slovenky:

Biodema Češky:

3 komentáre:

  1. K tomu Vášmu trojitému úspechu sa nedá nič len gratulovať. Častokrát sa mi stane, že považujem kamarátku, známu za peknú s ideálnou postavou, no a potom keď schudne pár kíl, ktoré vlastne ani podľa mňa nie sú navyše, tak zrazu akoby rozkvitne, proste tie krivky sú krajšie, tvár má zaujímavejší výraz....urobí to svoje. Klobúk dole dámy, aj Vy ste krásne rozvitli do krásy!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Bezva fotky, museli jste si to užít :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásná akce, je vidět, že jste si ji moc užili :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/06/s-essence-na-cestach-limitka-road-trip.html

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár ... ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...