nedeľa 20. júla 2014

Bioderma píling - Hydrabio vs. Sébium

HYDRABIO PÍLINGOVÝ KRÉM ČISTÍ A HYDRATUJE POKOŽKU DO HĹBKY ČÍM JEJ UMOŽNÍ NA PLNO ZÚŽITKOVAŤ HYDRATAČNÉ ÚČINKY VÝROBKOV HYDRABIO URČENÝCH NA STAROSTLIVOSŤ O POKOŽKU A VRACIA POKOŽKE POCIT HARMÓNIE, HEBKOSŤ A ŽIARIVOSŤ. PRVÝ PRÍPRAVOK NA JEMNÉ ZVLÁČŇUJÚCE HĹBKOVÉ ČISTENIE OBSAHUJÚCE AQUAGENIUM URČENÝ PRE CITLIVÁ A DEHYDROVANÚ POKOŽKU.

SÉBIUM PÍLINGOVÝ GÉL JE ZLOŽENÝ Z ČISTIACICH ZLOŽIEK, KTORÉ SÚ ZNÁME SVOJOU JEMNOSŤOU A ÚČINNOSŤOU. PATENTOVANÝ KOMPLEX FLUIDACTIV REGULUJE KVALITU KOŽNÉHO MAZU. TEXTÚRA POKOŽKY SA STÁVA JEMNEJŠIA, PÓRY SA SŤAHUJÚ A PLEŤ SA PREŽIARÍ.


Z týchto Bioderma pílingov si určite viete vybrať to, čo Vaša pokožka najviac potrebuje. Ja patrím medzi tie, ktoré si podmanil účinok a vôňa radu Hydrabio. Hydrabio vonia príjemne krémovo, píling je krémovejší a hutnejší ako Sébium, ale je ho menej. Modrý ako sa píše na obale je teda pílingový krém a zelený zase pílingový gél. Hydrabio píling má 75 ml a rovnako vyzerajúca tuba Sébium obsahuje zase 100 ml. Toto som si fakt všimla, až keď som písala túto recenziu. Určite to bude tou samotnou konzistenciu, ktorá robí veľa. Oproti ostatným každodenným pílingom, ktoré obsahujú manej väčších čistiacich čiastočiek, obe tieto pílingy majú jemné, drobné zrnká, ktorých je však dosť na to, aby ho stačilo používať sporadicky než každý deň.

Moje čistenie pleti spočíva v každodennom odlíčení ráno po zobudení a večer pred spaním micerálkou Hydrabio a následným umytím s energizujúcim oranžovým Garnier gélom. Pílingu sa venujem raz maximálne dvakrát do týždňa, aby som pleť prekrvila, obnovila jej vonkajšiu štruktúru a dodala jej tak hladký a jemný pocit.

2 komentáre:

  1. Vyskúšala som obe rady aj Hydrabio aj Sébium, ale prostredníctvom krémov a som mimoriadne spokojná, určite sú aj tieto dva gély skvelé:)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. skúšala som oba a mne teda sadol iba Hydrabio, Sebium mi príde zbytočne drsný na pleť a bola som po ňom veľmi vysušená a červená. Ale s citlivou pleťou, čo chcem :) Sebium pre mna ani nie je velmi vhodne.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár ... ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...