utorok 15. júla 2014

Ziaja krémy, maslá a iné dobroty

Spolupráca so značkou Ziaja sa mi oplatila asi najviac. Ani som netušila, aké poklady schováva a tiež že si až tak veľmi dokážem obľúbiť produkty s výťažkom z olív. Poslednú dobu som testovala telové masla, krémy na ruky, sprchový gél a pleťové mlieko. Zase nie všetky produkty som dostala, ale natoľko si ma táto značka získala, že si ju sama kupujem. Sprchového gélu s olivovým výťažkom sa už nevzdám nikdy pretože takto podľa mňa voňajú brehy históriou prepleteného Grécka.  

Produkty s olivovým výťažkom som mala vždy spojené s pleťovými krémami, ktoré sú určené pre zrelšiu pokožku, voňajú ako olivový olej (čo mne veľmi nevonia) a sú prekliato mastné. Mýlila som sa, pretože Ziaja telové maslo a sprchový gél z olív je to najsladšie a najkrajšie voňajúce kozmetické šťastie - a to fakt nepreháňam. A to som mala možnosť vyskúšať aj kakaové Ziaja telové maslo. Tiež je skvelé, ale mňa si získali olivy. Jedno balenie má 500 ml a v predajniach OD Tesco som ho kupovala za cca 3.30€.  Ziaja olivový sprchový gél obsahuj olej z olív, D-panthenol a jemné umývacie zložky rastlinného pôvodu. Kedže je určený pre suchú a normálnu pokožku jeho úlohou je dokonale vyhladiť a zmäkčiť pokožku. Pokožku, zároveň hydratuje a predchádza nadmernej strate vody. Okrem toho pôsobí upokojujúco, ako na pokožku tak aj na zmysly, pretože vôňa, ktorá po osprchovaní ostáva na pokožke je jednoducho skvelá. Jediné čo Vám ostáva je ju podporiť telovým olivovým maslo. Je to potrebné? Nie, pretože pokožka už je hydratovaná, ale kto by si tento relax nedoprial :) Ja to určite nebudem. Toto je produkt, ktorý som k recenzii nedostala, ale po otestovaní olivového masla som si povedala, že ho skúsim a teraz si ho kupujem pravidelne.
Olivové a kakaové telové maslo je asi to najlepšie čo Ziaja vymyslela, samozrejme nesmiem zabudnúť na sprchový olivový gél, ale o tom som už svoje napísala :) Ešte by ma zaujímalo, aké je Ziaja kokosové maslo, pretože ak vonia tak sladko a tak príjemne ako tieto dve, tak neviem nevie. Budem si ho musieť zo zvedavosti ísť kúpiť, kedže tieto dve som dostala. Obe telové masla sú určené pre suchú a normálnu pokožku s obsahom vitamínu E, OMEGA 3 a OMEGA 6, ktorých úlohou je doplnenie nedostatku lipidov v pokožke. Mala som možnosť vyskúšať rôzne varianty telových masiel a každé bolo iné - a samozrejme aj tieto sú. Narozdiel od iných nie sú natoľko tuhém aby sa ťažko naberali, avšak sú dostatočné hutné a tak držia svoj "tvar". Na pokožke zanechávajú voňavý a plne hydratujúci filter, ktorý je ako stvorený pre osprchovanú pokožku pripravenú na spánok. O kakaové maslo, ste mali možnosť aj súťažiť, a verím, že výherkyňa s ním bola spokojná, tak ako ja.
Dosť dlho som uvažovala ako zrecenzujem Ziaja krémy na ruky kakao a kozie mlieko. Kakaové mlieko som k zrecenzovaniu dostala a kozie mlieko zase sama zakúpila, ako vždy v OD Tesco. Samotné rady mám veľmi rada, pretože kozie mlieko sa 100% stará o pokožku a obnovuje jej povrchovú štruktúru. Meslo s kakaovým extraktom vonia príjemne, neprehnane sladko, samotné maslo je dokonale hydratujúce a telo vám prekrásne prevonia. No neviem prečo, ale tieto krémy na ruky po minúte čo ich použijem sú do pokožky vstrebané, vôňa pretrváva, ale nestále mám pocit suchej pokožky. Neviem prečo sa to deje, keď je to len iná varianta už mnou skúšaných produktov, ktoré mám rada. Jednoducho radšej budem so sebou v kabelke nosiť celé balenie telového masla, ako toto šikovnejšie balenie, avšak oveľa menej hydratujúcejšie. Nedopátrala som sa, či je to zámer, aby sa tak predišlo mastným rukám, ktorými chytáte papiere v práci, píšete perom, či na počítači - to by možno aj dávalo zmysel, ale pre mňa je pocit nakrémovanych rúk dôležitý. 
A máme tu posledný produkt, s ktorým som sa vrátila o pár rokov do zadu, kedy som sa odličovala práve pleťovým mliekom. Aj keď som so Ziaja nechtíkovým pleťovým mliekom spokojná v rámci funkcie odličovania, preferujem odličovanie micerálnou vodou. Spôsob, akým sa ja odličujem neobsahuje krok, kedy použijem nejaký krém :) Viem je to divné, ale radšej použijem micerálku, čistiací gél a pleť nechám na noc odpočívať a pracovať tak ako je, kedže produkty, ktoré používam mi pleť nevysušujú.  
Nechtíkový rad, som už na blogu spomínala a to recenziou pleťového krému, ktorý bol skvelý, ľahký a pokožku premasťoval a hydratoval. Toto pleťové mlieko je skvelé v tom, že ním okrem pleti odlíčite aj oči a to bez podráždenia, obsahuje výťažok z nechtíka, ktorý upokojuje podráždenú pokožku, vitamín A, vitamín E a D-panthenol.  A kedže ja pleťové mlieka už nepoúživam, rozhodla som sa, že sa s ním podelím - bol mi poskytnutý na recenziu a ja ho venujem do giveaway - už čoskoro. Takže sledujte moju FB stránku kde sa dozviete viac.

9 komentárov:

  1. Tiez som s touto znackou spokojna a oblubujem ju stale viac a viac. Ja som momentalne dostala na vyskusanie antipesrpirant a recenziu si mozes precitat tu http://bynicka.blogspot.sk/2014/06/kremovy-antiperspirant-ziaja.html. Este planujem zrecenzovat krem na nohy.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ziaja je asi jedna z mála značiek, ktoré som ešte nikdy nevyskúšala, musím sa už po nej poobzerať:)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Olivové tělové máslo od Ziaji miluju :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. môj človek :) telové maslo, sprchový gél - teraz budem testovať aj šampón, tak som zvedavá na výsledok

      Odstrániť
  4. Asi budu od Ziajy něco vyzkoušet. I Petralovelyhair si ji pochvaluje. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no tak to som ani nevedela - ale za seba určite hovorím áno :) nájdeš si ta to svoje, či vôňu alebo produkt

      Odstrániť
  5. Práve mi ma prísť domov pár kúskov od tejto značky :) tak som na nu zvedavá :) každý si ju chváli :)
    Pozývam ťa na moju giveaway :)BellesFleurs

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár ... ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...