streda 21. januára 2015

EOS Lip Balm

Kto by dnes nepoznal EOS balzam na pery. Voňavé, farebné vajíčka, ktorým vo veľkom robia reklam najmä americké celebrity. EOS nájdete v 17tich skvelých príchutiach, ktoré sú až z 95 % organického zloženia, a okrem balzamov na pery táto značka ponúka aj krémy, ktoré ma zase na toľko neoslovili, aby som ich skúsila. Som proste balzamový maniak, takže okrem EOS mám aj plno iných, ktoré sa mi strácajú v každej kabelke. Suché pery sú moje utrpenie, ale nebudem tu prezentovať svoje slabé stránky :)


Môj prvý EOS som kupovala zo stránky krasotika.sk, ktorá ako som nedávno čítala, prestala predávať tieto pomády, a rozpredáva posledné zásoby. Ale stále viete nájsť šikovné dievčata, na nete alebo facebooku, ktoré nakupujú vo veľkom a predávajú, takéto u nás nedostatkové produkty online. Alebo si založíte účet na ebay.com a budete nakupovať do zbláznenia :) 

No a teda späť k prvému EOS, ktorým bol zelený melónový, ktorý voňal kráse ale zdal sa mi neskutočne tuhý. Možno až po roku som sa rozhodla opäť k nákupu, a to už cez facebook profil Najlacnejšia Najlepšia Kozmetika. Vybrala som si modrý mentolový, ktorý dokonca pery príjemné chladí a červený s vôňou tropického ovocia. Najviac som si obľúbila mentolový, a viem že ak bude možnosť opäť si ho niekedy kúpim. Je o niečo akoby mäkší ako prvý melónový, ktorý ma skoro presvedčil, že na EOS zanevriem. Ale vôňa a hydratácia EOS je natoľko výrazná, že som podľahla a ďalej nakupovala a skúšala, ktorý EOS bude ten naj.

Naposledy do mojej zbierky pribudla novinka spomedzi EOS pomád a to ružový s vôňou kokosového mlieka, ktorý mi priniesla ľúbezná sestrička z Chicaga. Nové EOS pomády majú nový akoby dúhový obal a ak som si to všimla správne tak vyšiel v dvoch verziách - v ružovej a ešte v modrej, v ktorej sa spája vanilka s mätou - skvelá kombinácia, čo poviete :)

Možno tieto EOS pomády zaberú v takej listovej kabelke viac miesta ako klasické pomády, ale nemajú takú tendenciu topiť sa a zanechávajú pery veľmi dlho voňavé a hebké. A tiež samozrejme je to už dnes skôr doplnok ako kozmetický produkt, ale zase veľmi kvalitný a organický. Zaujmú dizajnom, vôňou, silným organickým zložením a tiež tým, že je to produkt, ktorý vo veľkom odprezentovali Hollywoodske stars. Tak prečo nemať jeden balzám, ktorý ste videli vo videoklipe alebo na instagrame ;) Márnive? Ale čo dnes nie je :) Každý si raz môže dopriať :)

Ja za seba odporúčam skúsiť aspoň jeden modrý mentolový EOS balzám. Ja ho milujem. 

Čo hovoríte vy na EOS produkty? ZA alebo PROTI? 



11 komentárov:

  1. mne pribudol akurat dneska treti s krasotiky som objednavala tak isto a posledny som tam našla lemon tak som ho hned zobrala a asai bol posledny lebo už zo stranky uplne zmizli ale nezufam daju sa zohnat aj inde, ja akosi take mentolove vone moc nemusim tak sa im vyhybam tiež mam ten zeleny aj ho ešte použivam za chvilu dojde a nepride mi nejaky vyrazny ale tak kolko ludi tolko chuti, chcela by som ešte aj červeny skusit alebo ružovy ale to ukaže čas

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja zatiaľ eosom odolávam :) mám rôzne iné balzamy a ani tie nestíham sootrebovavat..momentálne mám najradšej Lip Bútorová od nivei :)
    MORE THAN FASHION

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja som sa do EOSov úplne zbláznila. Momentálne mám doma 3 otvorené a 4 v zásobe :-) Kupujem ich od kamošky z USA a písala som aj o tejto mojej novej závislosti na blogu :-) http://mycosmetictests.blogspot.sk/search/label/EOS

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Kedysi som bola týmito pomádkami posadnutá, strašne som ich chcela vyskúšať, potom som si na ebayi jeden objednala a dlho som s ním bola spokojná, no po čase ma nejako ten celý hype prešiel :)
    http://bynicka.blogspot.sk/2015/01/disappointing-productssklamanie-z.html

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mňa EOS balzámy nejak nelákajú, podľa mňa sú aj lepšie balzámy, ktoré nie sú až tak propagované...

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mam v planu vyzkouset.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  7. tento mesiac som si kupila svoj prvy eos :)) Ani nie pre celebritnu reklamu, ale registrovala som ho z blogov a v dansku sa objavovali na kazdom kroku. Nielen v drogeriach, ale i v obchodoch s oblecenim pri pokladni..videla som ho aspon v troch..Nakoniec som podlahla..
    Ale nelutujem, ba naopak :)
    Peacock & Pineapples

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kolik stál eos v Dánsku. V eurech nebo dánských korunách?

      Odstrániť
  8. Keby sa dali bezne kupit v drogerii, alebo aspon boli v e-shopoch, v ktorych si bezne objednavam, tak by som si ho kupila. Ale specialne robit objednavku len kvoli balzamu sa nechystam :-)
    /kaviareň/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Jeeej super článok! Ja mám zatiaľ jeden - Summer Fruit a tá vôňa a chuť je úžasná, ale hydratácia mi zas nepríde taká závratná. Ale chcela by som ešte tento mentolový, už len kvôli tomu, že je v mojej obľúbenej farbe :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár ... ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...