nedeľa 15. februára 2015

AVON rúže Ultra Colour Indulgence

Moje nejobľúbenejšie recenzie sú tie o rúžoch, ako ste si už mohli všimnúť. Milujem farby a testovať každý deň iný rúž je pre mňa zábava. Nič z toho neberiem ako nutnosť, veď prečo inak by som blogovala. Dnešný príspevok je o nových rúžoch Ultra Colour Indulgence od AVON. Zatiaľ som bola spokojná asi so všetkými rúžmi, ktoré som od AVON testovala, ale dôvodom bolo asi to, že to boli rúže. Čo tým vlastne myslím? Čítajte ďalej ... ;)

Keď som balíček rozbalila, našla som v ňom tie najintenzívnejšie, najletnejšie a najkrajšie farby aké som si mohla predstaviť. Popravde toho oranžového (Daffodil Petal) som sa až zľakla "kam ho len budem nosiť"? Jeden podobný som mala od Catrice a bol šialene výrazný a na leto ako stvorený. Pri pohľade na svetlunko ružový (Petal Pink) som ho prijala ako výzvu, kedže som dosť svetlá, bála som sa takéto odtiene čo i len skúsiť. Ale ostatným dievčatám predsa tak pasoval. Vyskúšam a uvidím. Nanesiem pár vrstiev a bude dobre. A bolo dobre? Hmmmm no uvidíte ďalej.
Najviac som prijala posledne dva odtiene, ktoré sa mi zdali najneutrálnejšie a najnositelnejšie ako vonku, tak aj do práce. Korálový (Royal Pony) a medený (Honey Flower) patria do škály farieb, po ktorých by som siahla ako po istote, ktorou nič nepokazím. Hnedo medené odtiene rúžov sa vracajú späť a myslím si, že pristanú asi každej žene a červené sú starou dobrou klasikou, pri ktorej si stačí nájsť ten správny odtieň. prípadne si namiešať ten svoj z viacerých, tak ako to zvyknem niekedy robiť aj ja. V posledne dobre dosť experimentujem s tmavšou tužkou a rúžom v inom odtieni, prechod medzi nimi štetcom rozotriem dostratena a tak docielim nový odtieň a jemne zvýraznenie pier - žiadna Kylie Jenner - to nie :) 
Na svetlom a umelom podklade, majú rúže veľmi peknú a výraznú pigmentáciu, ale kedže ide o voskové hydratačné rúže, pigmentácia pri styku s perami ustupuje na úkor hydratácie a lesku. Viac menej sú to pre mňa farebné pomády, ktoré pôsobia výrazne ale pery dostatočne nefarbia. Ako si môžete pozrieť jednotlivé odtiene, tak isto aj moje fotky, na prvý pohľad, vám vyrazia dych. Sýte farby pekný lesk, no na pokožke je to už o niečo slabšie. Veď pozrite sa nižšie. Snažila som a spraviť čo najautentickejšie foto, bez akejkoľvek úpravy kontrastu, alebo farieb, aj keď som sa s tým už pohrávala, a bola aj mierne zúfala, keď som sa strácala vo vlastných fotkách a nevedela som na ktorej fotke je vlastne Daffodil Petal (oranžový odtieň) a na ktorej zase Honey Flower (medený odtieň).
Vo svojej podstate skôr spĺňajú funkciu farebnej pomády, ako sýteho rúžu, ktorý pery dokonale prekryje. Ja som mala s týmto najväčší problém, kedže sa mi rúž dostával do pokožky pier a mal tendenciu sa hneď zotierať, teda je nutné ho neustále kontrolovať. Rúže Ultra Colour Induldence pery naozaj skvelo zhydratujú, dodajú im príjemný a nenútený odtieň, ale nemôžete od nich čakať, sýtosť odtieňu akým sa prezentujú na prvý pohľad. Sú na dotyk veľmi mäkké, čo z nich robí dobrý hydratačný rúž, s pekným leskom. Nechcem ich celkom zatracovať, ale ak by som hľadala pomádu, tak by som siahla už po niečom inom a zase ak by som chcela rúž tak to bude skôr Hollywood sada, ktorá ma síce len tri odtiene a z toho najsvetlejší podobný Daffodil Petal, alebo Ultra Colour Absolute, ktorý má svetlý odtieň Natural Flush a odtieň Tea Rose, ktorý som si myslela, že bude podobný s Honey Flower. Ale podobný odtieň, no iná konzistencia robia svoje. 
Po otestovaní, som si asi najviac obľúbila Royal Peony, pre intenzitu farby, ktorá ponúka najvýraznejší pigment. Ďalej by som siahla na striedačku po Daffodil Petal a Honey Flower, kedže ide o viacmenej podobné odtieňe, aj keď som v to neverila. Jemné, nenútené odtiene na každý deň. No a na poslednom mieste je Petal Pink, od ktorého som čakala baby pink farbu, ale je to niečo jemnejšia, taká skôr do staroružova ladená farba. A zase podľa mňa je dosť riskantne používať tento odtieň ak nemáte dokonalo perličovo biele zuby :D Inak je výsledkom veľmi nepekný kontrast. 

Ktorá farba očarila Vás? Určite ste si prečítali už pár recenzii a mali ste možnosť porovnať odtiene aj keď ide vždy o rovnakú paletu - páči, nepáči? Máte radšej jemnejšie, hydratujúce rúže, matné alebo výrazné so silnou pigmentáciu?

6 komentárov:

  1. Royal Peony je úplne super, krásna farba a veľmi ti pristane :) ja rúže nenosím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja už o týchto rúžoch fakt nemôžem ďalej čítať, lebo im už určite neodolám! Veľmi sa mi páčia tie farbičky, určite by som si 2-3 vedela vybrať :) Super recenzia, ako vždy :)
    Katka z .BeautyMissfits.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Honey Flower má skutočne nádherný odtieň ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nasu recenziu si citala, takze vies, ze v tomto sa fakt zhodneme.. Nie vsetky inovacie su pozitivne :)
    Veronika

    OdpovedaťOdstrániť
  5. celkom ma zaujali ked som listovala casopis a pekne farby maju:)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár ... ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...