pondelok 23. februára 2015

OSCARS 2015 Red Carpet Fashion

Ceny sú rozdané, červený koberec zrolovaný ale musím povedať, že tento rok bol ten Oscarový najkrajší zo všetkých, ktorý som mohla vidieť. Dokolalé zladené, decentné ale aj honosné róby, ktorým by som tento rok ani nemala a nechcela nič vytknúť :) Jasné, že by sa našlo pár detajlov, ale som natoľko očarená, že ich rada prehliadnem. Dokoca, sa mi v tento večer podarilo nájsť aj jeden dosť nevyhovujúci kúsok, a nebola to Lady Gaga, ale som rada, že sa stratil v dave toľkej elegancie. Tak ako vždy som si pre Vás pripravila koláže ladené tento krát v odtieňoch jednotlivých farieb, ďalej som sa snažila nájsť tie najkrajšie páry večera a nakoniec som sa zamerala na originalitu ale aj klasiku pánskeho šarmu. 



A na záver dokonalá otváračka v podaní hostiteľa večera, Nail Patric Harrisa, 87. ročníka odovzdávania cien Oscar v divadle Dolby Theatre v LA.

2 komentáre:

  1. Juuj krásne si to zladila do tých farebných koláží - veeeľmi sa mi to páči! :) Ja som sa na blogu tiež Oscarom venovala (TU), máme spoločné záujmy :))
    Katka z .BeautyMissfits.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár ... ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...