štvrtok 28. mája 2015

#AussieStyleshaker

Aussie sa mi zapáčilo robiť random príspevky, pretože za tento týždeň to je už druhý. Dáva to viac priestoru písať o čomkoľvek. A dnes to bude skôr fashon príspevok - viac fotiek a menej dettajlov ;) Väčšina mojich príspevkov sú už hotové recenzie, ale viete aká je to drina všetko nafotiť, spísať, vybrať dobré fotky, upraviť a nájsť si ešte čas? Dnes som si spravila pred nočnou čas pre seba umyla si vlásky, spravila makeup a obliekla si to čo mám momentálne najradšej. V hlavných úlohách ja, ako fashion blogerka a Aussie Miracle Shine / + Hold, ako testované produkty v #AussieStyleshaker výzve. A ako to celé vyzeralo? 
Pri tomto fotení padlo za obeť 296 fotiek :D Ako čakala som vysoké číslo, ale toto prekvapilo aj mňa. No čo už. Diagnóza blogerka sa nezaprie. Potrebujem si fotky prezrieť vybrať tie najlepšie a radšej vyberám z väčšieho množstva, ako sa uspokojiť s nejakou ledabolo, len pre to, že sa mi už nechce zapínať foťák. Kto ma pozná, vie že fotím vždy, všade a všetko čo ma zaujme. O čom svedčí aj môj Instagram. Veď pozrite sa len túto vedľa na bočný panel :)
Okrem toho, že som prednedávnom opäť zmenila farbu vlasov, tak isto sa neviem rozhodnúť čo s účesom. A tak to počas dňa striedam. Ale väčšinou aj tak vyhráva môj obľúbený messy bun. Ale ak už mať vlasy rozpustené tak jedine do hladka vyžehlené alebo nedbalé kučery. Nemám rada okázale účesy a jediný na ktorom sa najviac natrápim je uhladený vysoký cop. Inak mám rada taký zanedbaný prirodzený look. Veď dá sa vôbec v Košiciach udržať dokonalý účes bez toho, aby Vám ho roztrapatil VKV ;) zasvätení Košičania vedia o čom hovorím.  
Tentoraz som si vlasy umyla novinkou od Aussie. A bol to ten najsladší šampón, aký som kedy mala. Ak poznáte rozprávku o Aladinovej čarovnej lampe, tak Aussie sa postaral o zázrak vo fľaši vďaka novému radu Miracle Shine, ktorý Vás prenesie z upršaného počasie na slnkom zaliate pobrežie Austrálie, alebo kamkoľvek si len viete predstaviť. Zatvorte oči a privoňajte ...
Keďže dnes ma pred nočnou čakali ešte nejaké "vybavovačky" - áno, vybavovačky ako vyzdvihnúť si knihu od Coelha, ktorú som Vám spomínala v predchádzajúcom príspevku a nákupy :D ale tak je to makačka v takom vetre a daždi. S makeupom som sa trošku pohrala, vykontúrovala, dokonca som si spravila aj celkom obstojnú linku, na pusu matný rúž  a vlasy natočila pomocou hrubej kulmy do nedbalých kučier a nakoniec zafixovala lakom od Aussie Miracle Shine + Hold. Veľmi sa mi páči tento retro sprejový dizajn lakov ;) a okrem toho, asi ako každý Aussie produkt krásne vonia. No čo Vám budem hovoriť.
No a toto je finálny výsledok spolu s outfitom na "krásne" májové počasie. No a teraz prišla pre mňa tá zásadná časť - zahrať sa na fashion blogerku :) Keďže nemám sparingpartnera, ktorý so mnou bude chodiť na zaujímave miesta a fotiť ma kým ja pózujem (veď kto by vydržal 300 záberov) :D, tak som to poriešila full size selfie - nastal čas zažiariť #Aussiestyleshaker
boty: CCC, jeans: C&A, rifľová košeľa: H&M, sveter: H&M, náhrdelnik: ebay, čelenka: H&M

3 komentáre:

  1. http://aduliksun.blogspot.sk/2015/05/giveaway-za-30-000-pozreti-na-blogu.html :) ----- Pozývam vás na GIVEAWAY u mňa na blogu :)

    Vyzerá to super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vyzerá to celkom fajn, ale Aussie mi nejak nevyhovoval a nechcem veľmi trápiť svoje vlasy :)giveaway s YR

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár ... ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...