utorok 26. mája 2015

RANDOM - keď vonku prší a mne robí spoločnosť kniha a čaj

Neverím, že práve keď si kúpim PocketBook čítačku kníh, tak sú všade akcie a zľavy na knihy, ktoré som chcela. Nie je to fér. A tak sa mi zrazu začali kopiť na stolíku knihy a kozmetika. Naozaj som sa dostala do momentu, kedy nestíham čítať a spotrebovať všetko čo mám :) Naposledy sa  mi vďaka slovartu, dostali do rúk dve knihy od blogerov Zoelly a Alfieho a ešte ma čaká v balíčkomate kniha od môjho milovaného Coelha, Zahir. No nekúpili by ste ju keď bola vo viac ako 50% zľave v knižnom eshope bux.sk? Ja áno a preto sa tu teraz sťažujem, že mám doma zariadenie, ktoré obsiahne všetky tieto knihy v mini verzii, ale nie ja si kúpim voňavú klasickú knihu, ktorá mi vonku zmokne alebo sa mi bude hrať vietor s listami strán :) 
Ku každej knihe a viac menej vždy a všade si rada dám čaj alebo kávu. Dnes to bol čajík Popradský. Mám takú miernu obsesiu v obchodoch, keď si viem vybrať čaj len pre krásny obal a ingerdiencie :D na cenu nehľadiac :D No čo už. Včera som tak siahla pri nákupoch surovín na koláčik, ktorý som piekla po Herbal Balance Tea od Mistral - mäta, citrónová tráva a čierna ríbezľa a ešte po Popradskom štíhla a fit - púpava, citrónová tráva a malina. Kávu som mala ešte ráno a všeobecne počas dňa je to asi základ môjho pitného režimu. Voda, káva, čaj. Z kažhého aspoň 4 šálky :D Voda musí byť, telo potrebuje hydratáciu a keď sa už viem nakrémovať a tak dodať vodu pokožke, musím ju vedieť dodávať aj telu. Kávu pijem pretože mi vonia aj keď na mňa nemá povzbudzujúci efekt- čo už - zvykla som si na ňu a najradšej mám čerstvo namletú z Tchibo. Čaj, tak ten pijem pretože mi chutí či je zima alebo leto, musím ho mať stále teplý :) Krásne vonia a očisťuje telo. Takže je pre mňa niečo medzi vodou a kávou - buď alebo.
Včerajšok som strávila podobne ako dnešok, kedže vonku prší a ja mam deň a pol voľna, kým pôjdem opäť do práce. Včera som deň venovala pečeniu a oddychu (fotenie, seriály, dospávanie po nočnej...) a tak okrem sladkého, vznikli aj tieto Instagramové fotky kníh od Zoelly a Alfieho od slovartu. No a dnešok zasvätím blogovaniu a dobiehaniu čo sa dá. A preto som prišla aj s myšlienkou, že okrem recenzíí kozmetiky, občasných receptov, by som tu mohla sem tam hodiť aj nejakú tu recenziu na knihu. Trochu sa síce bojím, že by som bola veľmi spoilerová :D ale tak snáď sa budem vedieť ovládať. Mám 8 kníh, ktoré sú rozčítané, tak prečo sa nepodeliť s Vami či stáli za to. Zaujímala by Vás recenzia na niektorú z kníh?

Veľa času nemám a tak to vyzerá aj s mojimi príspevkami za tento mesiac. Ale ako sa poznám, tak za jeden deň napíšem dosť, aby som to stihla dobehnúť a články budem postupne automaticky pridávať. Veď fotky mám už nafotené mesiace a nie a nie sa donútiť k písaniu. To si potom viete predstaviť ako to so mnou vyzeralo pri písaní diplomovky :) Ale nevadí, pretože pinky dog mi bude sledovať čas, ktorý mám a za pomoci diáru, ktorý som si musela kúpiť v apríly :D (išlo to už so mnou dolu vodou pri zadeľovaní času a tak to vyzerá, že ešte v máji som sa s istým harmonogramom nevedela vžiť) to všetko pekne dobehnem, zatriedim a prestanem s takýmto ležérnym štýlom. Ale sľubujem polepším sa. Mám toľko myšlienok a návrhov na články, že chcem písať jeden, ale už myslím na druhý, To sa tak nedá, sabotujem samú seba a blog. Ale vo výsledku niekedy práve takéto moje články výjdu ako tie najlepšie, než tie na ktoré si nájdem čas. Takže ...

7 komentárov:

  1. Krásne fotky a ďakujem za tipy na knihy! :) Tú od Zoelly a Alfieho si musím zohnať :3

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Girl Online od Zoe Sugg chcem už dlho. Akurát včera som ju videla v obchode ale nakúpila som ju. Nabudúce už nezaváham. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. nafotila si to naozaj veľmi pekne :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Precitala si uz knihu A je tu zas? Odporucas ju?
    |Kaviareň u mačky|

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj - nie nedocitala som ju - v polovici ma prestala bavit a odlozila som ju na policku - urcite sa k nej vratim - myslienka knihy je zaujimava - ale mozno to pokazil preklad ja neviem :)

      Odstrániť

Ďakujem za komentár ... ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...