utorok 5. mája 2015

Testovanie REALASH séra sa môže začať / 1.deň

Týmto príspevkom (5.5.2015) sa začína moje trojmesačné testovanie REALASH séra pre rast rias, ktoré určite už poznáte z niektorých blogov v ešte pôvodom  čierno striebornom balení. Teraz prichádza s novým sviežim, mentolovým dizajnom a sľubuje rovnako skvelý účinok. Som rada, že som bola aj ja medzi oslovenými blogerkami, ktoré dostali túto príležitosť testovať sérum REALASH.
V rámci tvorenia blogových príspevkoch sa medze nekladú a verím, že aj môj pocit po troch mesiacoch bude korešpondovať so sloganom, ktorý mi pri fotení pre tento článok napadol: "No more false lashes, becasuse REALASH, Real You" - zbožňujem momenty, keď ma takto nečakane navštívi múza :)


REALASH sérum na riasy je šikovné v tom, že aplikátor ma tvar očnej linky, ktorú po odlíčenie očného okolia viete prakticky naniesť na noc pred spaním na korienky horných rias. Sérum, je bezfarebné a ľahké a nespôsobuje, žiadne alergické reakcie alebo podráždenie, aspoň v mojom prípade to tak bolo a s alikáciou séra môžem pokračovať, bez akýchkoľvek komplikácii.  

REALASH sérum nie je testované na zvieratách, čo je určite veľké plus, ponúka 100% záruku vrátenia peňazí, ak nesplní vaše očakávania (druhé plus), podporuje rast a zabraňuje vypadávaniu rias a zlepšuje ich vzhľad (plus, plus, plus). Takúto starostlivosť poskytuje REALASH riasam aj vďaka výťažkom z ľanu a nechtíka, výťažok z prasličky navracia pokožke očí pevnosť a pružnosť a má očisťujúce účinky a výťažok z piškvorca, zabezpečuje to, že aj tie najcitlivejšie oči, by mali sérum REALASH znášať bez akýchkoľvek komplikácii.

Ak by ste boli zvedavé kde sa sérum dá objednať, tak určite sa prekliknite na webovú stránku REALASH, ktorá je zároveň aj eschopom. RALASH sérum si je možné zakúpiť za 50€ a doručené vám bude už do 2 pracovných dní. Čo ja vidím ako výhodu pri tomto nákupe je rýchlosť dodania a možnosť platenia aj cez PayPal, ktorý využívam oveľa radšej, ako iné spôsoby platieb. V tomto prípade pri kúpe séra REALASH je v podstate jedno aký typ platby si zvolíte, keďže to nebude mať dopad na dobu dodania.
A takto vyzerajú moje riasy pred prvým nanesením REALASH očného séra, bez akýchkoľvek líčidiel, alebo úprav. Moje riasy sú jemné a osobne používam radšej zhusťujúcu špirálu spolu s predlžujúcou, aby som dosiahla požadovaný výsledok. Niekedy som sa nebránila ani použitiu umelých rias, ktoré potom pri odstraňovaní spôsobilo nemalú bolesť, ale aj straty na "životoch" :) Preto som zvedavá na prvé výsledky a o mesiac sa môžete tešiť na ďalší článok a foto, ktoré verím, že účinky séra len potvrdí.

3 komentáre:

  1. Tohle sérum mám už podruhé a nemůžu si jej vynachválit a taky nechápu jak jsem mohla bez tak úžasných řas žít :D Každopádně se těším na další články ohledně toho jak s ním budeš spokojená, určitě budeš hodně překvapená, že to funguje. Za mě je to pecka :)

    Spotřebováno: Duben 2015 + GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tento komentár bol odstránený autorom.

      Odstrániť
    2. no pomaly to uz je tyzden , co testujem - tak sa tesim na prve vysledky :) videla som velmi vela clankov na blogoch a tak to vyzeralo velmi dobre :)

      Odstrániť

Ďakujem za komentár ... ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...