nedeľa 27. januára 2013

Diego Della Palma - Prima Vision Maskara

Verím, že o tejto značke ste sa už čo to dočítali na iných blogoch, tak prišiel aj rad na mňa, aby som sa so značkou Diego Della Palma zoznámila aj ja. 
Netušila som, že je to kozmetika, ktorá vznikla už v 70tých rokoch v Miláne, ako revolučný, nekonvenčný a provokatívny kozmetický počin svoje doby. 
Vďaka spolupráci s parfums.sk som dostala možnosť vyskúšať pár Diego Della Palma produktov, medzi ktorými je aj Prima Vision Maskara



Na tejto fotke si môže všimnúť rafinovaný aplikátor z mäkkého latexu, ktorý má (ak som správne napočítala) 12 radov krátkych štetín a 1 rad dlhých štetín. Krátke štetiny s väčšími medzerami naberú viac farby, čo by malo dodať riasam lepší tvar a výraz. Dlhé štetiny sú zase hustejšie, by mali riasy natočiť a predĺžiť.
Musím povedať, že spočiatku som boli trošku zmetená z tých dlhých a krátkych štetín, otáčala som celou maskarou, bojovala som s ňou, ale nakoniec som tento patent pokorila :) Jednoduchšie je riasi najprv pekne od korienkov zahustiť menšími štetinami, pekne mykavým pohybom zľava doprava (ako som vám už dávnejšie vysvetľovala, aby ste docielili efekt 3D rias) a nakoniec ich pekne prečesať a predĺžiť dlhými štetinami.
Maskara určite dodá riasam intenzívnu čiernu farbu, pekný výraz a určite to všetko dosiahnete bez hrudiek. Dôležite je si len zvyknúť na tento špeciálny aplikátor.

Čo sa týka ceny za maskaru, patri určite medzi vyšší level - 10 ml za 23,50 €. Časom možno zistím, že výdržou sa vyrovná tejto cene, alebo tým, že moje riasy oživí a zlepší ich vzhľad, vitamínmi, ktoré obsahuje.

Podľa popisu maskara Prima Vision obsahuje:
- vitamín E a C, ktoré majú dodať riasam elasticitu a ochranu
- vosky a ochranné polyméry, vďaka čomu maskara riasy nevysúša a dodáva im práve vyššiu flexibilitu
- olej zo sladkých mandlí, ktorý samotný obsahuje vitamín A a B, chráni pred vysychaním, poškodením a samozrejme riasy regeneruje
- špeciálne pigmenty pre vyššiu intenzitu farby
                     

A výsledok je takýto


Maskare Prima Vision dávam ako blogerka, ale aj spotrebiteľka slušných 5 purpuriek, aj keď cenovo, patrí medzi určite drahšie maskary, ktoré si nedovolí len tak každý kúpiť. A verím, že každá z vás ma svoj dostupný variant maskary, s ktorým je spokojná.
Ale ak na to máte, tak určite do nej chodte. Elegantná strieborná tuba, ktorá schováva rafinovaný aplikátor, ktorý vaše riasy zároveň zahustí a predĺži je určite snom každej z vás. 
Nie nadarmo sa jej hovorí Deep Black.

5 komentárov:

  1. tak u mňa veľmi nesadla, nepáči sa mi kartáčik ani konzistencia :) riasenky sú tak individuálna záležitosť až no :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som sa s ňou toľko babrala, až sa mi zapáčila :D ako som písala, že každá z nás má určite tu svoju No. 1 ... ale tak nemôžem povedať, že je celkom na nič. Oproti mojim riasam, ktoré keď si nenamaľujem, tak ako keby neboli, tak s PV som vykúzlila celkom pekné riasy.

      Odstrániť
  2. och fakt tá cena je veľká keby bola menšia určite by som nad kúpou neváhala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. téda, dělá super řasy a ten kartáček je fajn, určitě by mi vyhovovala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Přesně takový kartáčky mám ráda! :D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár ... ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...