štvrtok 3. januára 2013

Drahá Ja - TAG



1. Napíš si list z roku 2012 
2. Spomeň si na všetky ciele, zážitky  a spomienky, všetko čo si v roku 2012 zažila
3. Sprav si zoznam hudby, filmov, jedla, alebo seriálov, ktoré sa ti s rokom 2012 spájajú
4. Napíš zoznam svojich novoročných precavzatí 
5. Komu sa takýto spôsob bilancovania minulého roku a predsavzatie si nových cieľov zapáči, nech v tomto TAGU pokračuje



Drahá Zuska,

Január 2012 - Bol to rok plný zmien. Končila som posledný ročník na vysokej škole, písala som diplomovku o estetike (doma v Košiciach, vo vlaku a v Bratislave, keď som čakala kedy príde domov pretty boy), učila som sa na štátnice a neskutočne stresovala. 
Vo februári ma pretty boy zobral do Tatier a bol to ten najdokonalejší výlet aký som zažila. Počasie vyšlo neskutočne krásne, kúpila som si svoje prvé ozajstne otepľovačky a prežila som cestu lanovkou na Skalnaté Pleso. No dokonalosť :) 
V marci odišiel pretty boy pracovať do Bratislavy a po polroku chodenia sa toho veľa zmenilo ale tak ak ma čítate viete ako to dopadlo :)
Veľkú noc som opäť strávila v Bratislave a bola som prvý krát "oliata" v sprche :D zatiaľ som to zažila len na divoko na dedine so šiestimi vedrami studenej vody. 
V máji keď som mala učenia už nad hlavu, som sa rozhodla, že vznikné Purpurová Lastovička. Blog o všetkom čo ma napadne. Dúfam, že sa vám bude páčiť :)
Prvý polrok som sa pripravovala na štátnice, čo bolo skoro nočnou morou. Ale najradšej som sa učila na chatke spolu s pretty boyom, kedže aj on štátnicoval. Obaja sme to zvládli dokonale na Ing. a Mgr. A na čo nám to bolo :D Na nič. Ale aspoň sa nám podarilo ukončiť jednu dlhú etapu.
V auguste som sa presťahovala do Bratislavy aj to bolo zložité ale toto mesto som si neskutočne obľúbila. Pripomína mi detstvo, slovenské inscenácie, ktoré som pozerala v telke, jednoducho toto celé mesto dýcha. Zbožňujem most SNP cez Dunaj, ktorý spája všetko pre dôležité. S príchodom do Bratislavy sa začala okrem novej etapy aj nočná mora s názvom dospelý život a nezamestnanosť. Po 4 mesiacoch v Bratislave a 5tich mesiacoch od štátnic som si našla prácu, ktorá ma baví a dúfam, že to tak aj ostane. Aj keď som chcela veľmi robiť niečo v kozmetike, ale v dnešnom svete ak človek nemá známosti alebo 5 stranový životopis nezamestná sa vôbec. 
Život v Bratislave mi v roku 2012 tiež priniesol dokonalý deň blogerky, kedy som sa dostala na stretnutie s Biodermou, kde som spoznala dokonalé osobnosti s vlastným blogerským svetom a tak tiež Lucku a Natáliu. 
V novembri som sa dostala na školenie do Prahy so značkou Loreal, ktoré malo byť druhým kolom v súťaži o jedno srandovné ocenenie :D Nevyhrala som, ale kto mal vedieť, že nejde len o zručnosti :D Nevadí.
Koniec roka som strávila na ceste do Košíc a Bratislavy. Vianoce doma, Silvestra v Bratislave. Narodeniny som oslávila skromnejšie ale zato srandovnejšie :) 
Tento rok bol ako smutný tak veselý, priniesol mi mnoho nového, veľa zážitkov a skúseností. Dúfam, že rok 2O13, ak nepríde koniec sveta :D bude ešte lepší.


Filmy 2012 - Atlas Mrakov, Breaking Down 2, Skyfall, Wanderlust


Seriály 2012 - American Horror Story, HIMYM, The Big Bang Theory, Vampire Diares


Knihy 2012 - Level 26, Dokonalá Tvár, Dokonalý Makeup, Krásne Vlasy


Kozmetika 2012 - Bioderma Sensibio H2O, Dermacol Aroma Ritual Grape&Lime, L´oreal šampon Absolut Repair cellular




Songs 2012 - Rihanna-Diamond, Lana Del Rey-Blue Jeans, The Wanted-Glad You Came, Maroon 5-One more night




Predsavzatia na nový rok 2013 :)




Ja som svoj list spravila.
Teraz si na rade ty.

5 komentárov:

  1. veľmi sa mi páči tento tag ;) ten list je veľmi milý
    a big bang musí byť ;D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. pekné zhrnutie. Mne sa z filmov páčil Skyfall, seriály velmi nesledujem, takže tu neviem, čo by som vybrala, mojou knihou je Pravidla uspechu od Jacka Canfielda, kozmetikou Dermacol Aroma Ritual ale belgická čokoláda a pomaranč, zážitok - výlet do Ríma. Predsavzatí mám tiež niekolko. Možno budem v tvojom tagu pokračovať, páči sa mi!!!

    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj dovolila som si ťa označiť do tagu na mojom blogu :)
    http://msj4nusik.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár ... ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...