pondelok 14. januára 2013

L´oreal Absolute Repair Cellular Expert Shampoo


Tento šampón som si vybrala z ponuky produktov na stránke parfums.sk . Práve prebiehalo testovanie kozmetiky DiegoDeLaPalma, a na mňa akosi nevšiel rad, tak sa snažili vykompenzovať mi túto škodu. A tak som si vybrala tento skvelý L´oreal šampón.

V ponuke na stránke parfums si môžete objednať 500ml šampón za 9,50€, čo je podľa mňa celkom vysoká cena za šampón. Ale kvalitou sa to vyrovná. 

Kedže si vlasy farbím a sú poškodené a suché, tento šampón bol mojou voľbou číslo jeden. L´oreal ma zatiaľ ešte nesklamal, okrem Lumi Magick Make upu, ktorý mi ale vôbec nesedí. Takže tento šampón skrátene Absolut Repair, je určený pre suché, narušené, lámavé a oslabené vlasy.

Konzistencia šampónu je krémová so žltkastým odtieňom podobným obalu. Vôňa šampónu je krásna a vlasy sú po ňom veľmi príjemné na dotyka, lesklé, ľahko sa rozčesávajú a nespôsobuje skoré mastenie, ako by ste si pri šampónoch na suché vlasy mohli myslieť. Aplikácie je výborná, kedže si ho šikovne aplikujete ako mydlo cez pumpičku. Na jedno použitie, na dlhé vlasy, použijem ja osobne 4 zmačknutia :) 
Pri niektorých šampónoch si potrebujem šampón aplikovať aj dvakrát, aby sa mi spravila na vlasoch poriadna pena, ktorá ma uistí, že vlasy budú po umytí čisté. Pri L´oreal Absolut Repair, mi postačí jedno umytie s bohatou penou.

Šampón obsahuje aktívne látky, ako komplex posilňujúcich ceramidov, prírodných voskov, vyhladzujúcich zložiek a ochranného UV filtru.

Veľmi som s týmto zázrakom spokojná, ale nie som si istá či by som si ho len tak sama zakúpila v tejto cenovej hladine. Za kvalitu sa platí, ale ak raz s tým nebudem mať problém, určite si tento šampónik budem kupovať častejšie. 

Tomuto šampónu neviem dať nič iné ako 5 purpuriek, aj keď je jeho cena veľmi vysoká. L´oreal jednoducho vie čoho je hoden.

3 komentáre:

  1. tento šampón je na mojom wishliste a strašne by som ho chcela vyskúšať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. keby stál trochu menej bol by ideálny ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. dakujem za inspiraciu! :) pridavam si ta! :) prave zacinam s blogom bola by som velmi vdacna keby aj ty mna! :)
    beladynotbitch.blogspot.sk
    ďakujem! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár ... ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...