utorok 22. januára 2013

Nové posily v Bioderme

Neuveriteľné :) Rodinka Biodermy sa rozrástla o tri nové produkty z Vášho asi najobľúbenejšieho radu Sensibio - Sensibio AR, čiže starostlivosť o citlivú pokožku so začervenaním (rosacea).
Svoju priazeň tomuto radu ste preukázali enormným záujmom o micerálnu vodu Sensibio H2O,  z ktorej sa každých 6 sekúnd na svete predá jedna fľaštička.
Pred nedávnom Bioderma predstavila anti age radu a teraz prichádza na trh posila pre asi najobľúbenejší rad Sensibio.

Sensibio AR - starostlivosť o citlivú pokožku, obsahuje tri novinky: upgrade Sensibio H2O - Sensibio H2O AR, BB krém Sensibio AR a kompaktný make-up Sensibio AR

Všetky tieto NOVINKY roku 2013 nájdete vo svojich lekárňach.


Sensibio H2O AR
Čistiaca a odličovacia micrealna voda pre citlivú pleť so sklonom k začervenaniu a problematikou rosacea.
Spĺňa všetko to, na čo ste boli zvyknuté od Sensibio H2O, ako šetrné odlíčenie očí, je hypoalergenný, bez parfúmácie, dokonale pokožku čistí a osviežuje.
Nové Sensibio H2O AR však navyše obsahuje patent Rosoctiv, ktorý biologicky redukuje začervenanie a predchádza jeho vzniku.  
Cena: 14,49 € / 250 ml

Sensibio AR BB krém
Ták a je to tu. Aj od Biodermy sme sa konečne dočkali BB krému.
Pevne dúfam, že odtieňovo bude iný ako všetky naše BB krémy, a dúfam, že ma Bioderma nesklame. Ešte sa jej to našťastie nepodarilo :)

Bioderma sa rozhodla vytvoriť túto multifunkčnú starostlivosť s jemnou parfumáciou, ktorý zahŕňa 5 účinkov pre zdokonalenie začervenanej pleti, do jedného šikovného BB krému.
Pomocou komplexu D.A.F. zvyšuje toleranciu pleti, intenzívne pôsobí proti začervenaniu vzniknutého vplyvom počasia, diety, tepla ale aj proti permanentnému začervenaniu, ako sú napr. viditeľné cievky.
Aj citlivá pleť môže byť konečne bezchybná, svieža, rozjasnená, zmatnená a bez začervenania.
Cena: 18, 59 € / 40 ml

Kompaktný make-up Sensibio AR
Špeciálny make-up vo dvoch odtieňoch pre citlivú pokožku, ktorý zjednocuje pleť, znižuje začervenanie a chráni pred UV žiarením.
Ukľudňuje, hydratuje, a rovnako ako BB krém  Sensibio AR intenzívne pôsobí proti začervenaniu vzniknutého vplyvom počasia, diety, tepla ale aj proti permanentnému začervenaniu, ako sú napr. viditeľné cievky.
Cena: 18, 59 € / 10 g 



Rosacea (ružovka) patrí k častým kožným ochoreniam tváre u dospelých. Rosacea je chronické ochorenie tváre súvisiace so zvýšenou reaktivitou kapilár (vlásočníc) na teplo s nasledujúcim trvalým začervenaním a tvorbou rozšírených cievok. Rosacea je kožné ochorenie postihujúce centrálnu časť tváre, t. j. nos, oblasť líc, bradu a čelo. (zdroj: www.zzz.sk)

3 komentáre:

  1. No, ja este stale hladam BB krem, ktory by bol dobry (konecne fakt dobry, lebo ja mam zas problem najmä s akne, a vsetky makeupy su jeden velky hnus, s prepacenim - bud vysusia, alebo este viac sa od nich lesknem). A Bioderma je super znacka, takze asi siahnem, po tomto. Dik za tip :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. na BB som nenormálne zvedavá ;)



    P.S.: je u mňa GA alias pozvánka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. já jsem docela zvědavá na ten kompaktní make-up :))

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár ... ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...