nedeľa 20. januára 2013

Schwarzkopf Deluxe Shades 667 Medená - Hair Coloring


... alebo ako sa z brunety červenovláska stala.

December - tak to bol mesiac. Tie čo ma sledujete aj na FB stránke, tak ste si mohli všimnúť, že som vás prosila o radu, ktorá farba vlasov mi sedela najlepšie. Spolu sme sa zhodli, že to bola blond. No len moje vlasy to askosi nepochopili :) Naposledy som si farbila vlasy penovou farbou od L´oreal Perfect Mousse, a keďže som chcela byť blond, nakúpila som si Schwarzkopf dva balíčky silnej farby, ktorá stiahne odtien o 2-4 odtieňe, dokúpila som si platinový peroxid. A čo sa nestalo? Aj keď som s tým rátala ostala som mierne ryšavá :D Nevadí, ja si zvyknem na všetko. Ale tak toto mi dlho nevydržalo, pretože to bolo dostatočne nerovnomerné. A tak som si po pár dňoch v úuzkom sortimente petrželskej Billy kúpila orieškový šampón, ktorý mi až tak dobre nechytil. Kedže som duša nepokojná a moje vlasy si toho užili od moji 15nástich habadej, rozhodla som sa, že to ešte potvrdím farbou, ktorou som v 15nástich začínala - červenou.



Foto z farbenia orieškovým šampónom nemám, pretože som myslela, že tento príspevok ani neurobím a vrátim sa späť k hnedej farbe, kedže mi ani odfarbovač veľmi nechytil, a nepodarilo sa mi dostať k vysnívanej a mojej obľúbenej blond farbe.

A tak sa dostávam k poslednej etape, ktorou sa u mňa stala červená farba od Schwarzkopf 667 Medená, ktorá je skôr tmavo červenou, alebo vínovou - to by sa hodilo viac.

Fotky som robila už po pár dňoch od farbenia, dokonca je už aj viditeľný jemný odrast, ale ta je zanedbateľné. Mojim cieľom bola zmena a totálne prekrytie a zjednotenie odtieňa. Pretože, blond farba mi chytili len ku končekom a ku korienkom, oriešková farba mi zase tieto miesta, len jemne ale fakt jemne ztmavla, ale to nevydržalo dlho. A ja som tiež dlho nevydržala :) Výsledok si môžete pozrieť v tomto slideshowe.

S farbením so Schwartzkopf farbou som bola celkom spokojná. 
Pomocou aplikátora sa farba pekne aplikovala aj do dlhých vlasov, a jedno balenie mi celkom bohato postačilo. Samozrejme farba nejako vábne nevonia a čo by som ešte vytkla sú rukavice, ktoré sa zošmykávajú z ruk.
Výsledný efekt bol výborný, farba bola pekne lesklá,, oživila vlasy a prefarbila všetky farebné odtiene.
Výborný bol aj balzám, ktorý je priložený k farbe. Obsahuje 7 olejov, a vlasy sa po ňom veľmi dobre rozčesávajú a lesknú.

A aby som nezabudla, pri tomto odtieni vynikne svetlá pleť a krásne zelené a modré oči.

Na stránke Schwarzkopfu nájdete aj články o tom, ako sa starať o červené vlasy .
Bez problémov, môžem dať tejto farbe 5 purpuriek, za výsledný efekt, ktorý ma zachránil, pred mojimi pokusmi zosvetliť si vlasy :)
Ktorá je vaša obľúbená červenovláska? Ak takú máte.
Ja zbožňujem vlasy  Bonie Wright.
A myslím, že podobný odtieň sa dá docieliť aj touto farbou Schwarzkopf Deluxe Shades 667. 

5 komentárov:

  1. Je to se mi moc líbí:)
    Já už si dlouho pohrávám s myšlenkou, že bych zkusila vlasy do červena :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. presne takato farba sa mi páči! mala som aj tužidlo asi pred mesiaocm červené no už sa to zmylo idem si dať ešte raz ale to bolo skôr take do mahagonova
    bola by som rada keb si si ma tiež pridala :) ďakujem krásne

    http://beladynotbitch.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. :) použivam tu farbu už dlhsie a skor mi príde ako rašavohnedočervený mix :P je perfektná:D no už ma začína opäť chytať niečo červenejšie :) inak kvalitne farby!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Užasna farba, používam ju už dlho:P zdá sa mi že odtien je taký mix rysavo cervenej s hnedou :) som spokojna, aj ked chcem skusit niečo viac sýte. inak farba kvalitná!

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár ... ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...