štvrtok 21. februára 2013

Bioderma Sensibio AR BB Krém


Prednedávnom som vám v článku Nové posily v Bioderme, predstavila aj novinku a ďalší prírastok do BB krémového ošiaľu - Sensibio AR BB Krém. Podľa obalu je to svetlý, zjednocujúci, hydratujúci a upokojujúci BB krém. Odtieň pleť síce zjednotí, ale určite to nie je svetlý odtieň, čo ma veľmi mrzí. Už pri prvom pohľade (vidíte aj na fotkách) je odtieň oranžový. A ja sa pýtam prečo? Keby bol v tube taký istý odtieň ako je na škatuľke, tak nemám nič proti. To by som bola asi najspokojnejšia a konečne by sa na európskom trhu objavil dokonalý svetlý BB krém. To čo sa mi na ňom páči je určite pekná jemná krémová parfumácia, balenie a to čo robí produkty značky Bioderma takými výživnými. Sensibio AR BB krém pôsobí proti prechodnému ale aj intenzívnemu začervenaniu. Ale zase čo majú robiť také bledule ako ja so začervenaním? Určite sa ho nebudem snažiť prekryť oranžovým krémom. Prečo by som to robila? Možno jedine doma v rámci liečebného účinku, obnovy kožnej bariéry, zvýšeniu tolerancie pleti a samozrejme v boju proti začervenaniu pleti. Aj keď mám veľmi rada Biderma produkty, tónované krémy sú vždy veľmi riskantným krokom, pretože väčšinou nesadnú typu pleti, ktorému sú určene, ak sa vyrábajú len v dvoch odtieňoch. 


Na prvej fotke mám vyčistenú pleť, ktorá má dokonalé začervenania na testovanie tohto BB krému :) Počkala som si, aby bolo na pleti čo prekrývať. Verím, že každá z vás má niekedy obdobie nepeknej pleti a ja som to konečne mohla využiť vo svoj prospech :D Ale inak som stále krásna - ako inak. 
Na druhej fotke je BB krém nanesený v jednej vrstve. Nemyslím si, že takáto vrstva pleť rozjasní a zmatní. Keď sa snažím krém rozotrieť, aby mi neostali fľaky a by som predišla jeho oranžovému odtieňu, stráca sa tak jeho krycia schopnosť. 
Na tretej fotke som naniesla už aj druhú vrstvu, ktorá začervenanie celkom prekryla, ale v porovnaní so zvyškom pleti som bola oranžovejšia.
Štvrtá fotka je upravená už aj púdrom, aby krém nevyznel tak tmavo a aby som jeho tón zjednotila s odtieňom mojej pleti. Konečne som docielila odtieň, ktorý by mi vyhovoval, ale podľa toho čo BB krém sľubuje, by som čakala účinok už v prvom kroku. 
Veľmi ma mrzí, že silnou nevýhodou týchto európskych BB krémov, je ich tekutosť a odtieň, čo mojej pleti vôbec nevyhovuje.

Popravde Vám neviem povedať, koľko purpuriek mám dať tomuto BB krému. Cena 18,90 € je určite celkom vysoká za európsky BB krém, ktorého konzistencia a tiež odtieň nie je taká akú si predstavujem. Zase naopak kvitujem vysoký SPF 30. Ale ako samé ste mohli vidieť, tak je potrebný púder, aby bol vzhľad pleti dokonalý. Krém vydrží na pleti veľmi pekne a dlho, bez akejkoľvek zmeny odtieňa ale musí byť fixovaný a dotónovaný púdrom. Zase však uznávam vysoký ochranný faktor a jeho liečebne vlastnosti.

4 komentáre:

  1. Dakujeme za recenziU. Uz viem, co si kupovat NEmam, kedze aj ja som dost "Snehuienka", co sa odtienu pleti tyka... :/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. fakt by som ho rada vyskúšala... hoc nie je dobrý..



    je u mňa GiveAway alias pozvánka ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Musim s tebou suhlasit, bol by to celkom fajn bb krem, az na tu farbu... Vyuzitie nevidim ani v lete, kedze sa opalujem do hneda a nie do oranzova :/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár ... ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...