štvrtok 28. februára 2013

L´oreal Nude Magique BB Cream


Na FB stránke Purpurovej Lastovičky, som sa vám pochválila, že budem recenzovať novinku od L´oreal Paris - Nude Magique BB Cream. V dnešných dňoch ste mohli tento BB krém vidieť už aj v reklame, ktorú nájdete aj na konci príspevku.

Nude Magique BB Cream sľubuje:
- dokonale prirodzenú pleť
- mikropigmenty sa prispôsobia tónu pleti
- zjednotenie
- hydratácia
- hebkosť
= viac než meke up




Po otestovaní Nude Magique BB Cream, som zostala na pochybách, pretože som fakt nevedela čo si mám o ňom myslieť. V názve je prezentovaný ako magický krém so všetkými vlastnosťami, ktoré som vám vymenovala, avšak ja si nemyslím, že tento magický krém môže byť viac než make up. Určite mu nemôžem odoprieť to, že pleť zanechá hydratovanú, hebkú a zjednotenú, avšak za cenu 11, 99€ by som si radšej kúpila make up.

Mne sa dostal do rúk odtieň Light Skin Tone, čo je z ponúkaných dvoch odtieňov ten najsvetlejší (v ponuke nájdete ešte aj Medium Skin Tone). Kým píšem túto recenziu, mám ho stále rozotretý na vnútornej strane ruky a čakám na zázrak, ale neviem si pomôcť. Proste na toto obdobie, kedy je moja pokožka ešte svetlejšia ako obvykle, mi tento odtieň nesedí. Reklama sľubuje prispôsobenie tónu pleti, vďaka mikropigmentom, ale na svetlej pokožke sa to jednoducho asi ani udiať nemôže. Keď sa krém snažím rozotrieť do stratena, aby jeho tmavší nádych zanikol, zaniká tak aj jeho samotné využitie. Preto pomenovanie - viac než makeup - mi vôbec nesedí. 


Nude Magique BB Cream je možno nevhodným na toto uzimené počasie, kedy aj najtmavšia pleť vyzerá bledo a preto by som na neho nezanevrela a vyskúšala ho ešte v letnom období, kedy určite poskytne to čo ponúka. V lete predsa nepotrebujeme krycí make up, ale skôr takýto hydratačný BB krém, ktorý sa transformuje na  "make up" a dodá pleti hydratáciu, hebkosť a zjednotenie. 

Samé môžete vidieť, rozdiel medzi rozotretým Nude Magique BB Cream a mojou pokožkou. Pre toto obdobie by sa určite zišlo krém prepúdrovať, čo ja osobne neuznávam, ak sa jedná o BB krém.
Keď som krém skúšala na tvári ani dvom vrstvám sa nepodarilo prekryť jemné nedokonalosti a jediné čo sa stalo bol to, že som dosiahla zase len tmavší odtieň pleti.
Takže tento BB krém môžem odporúčiť jedine dievčatám s peknou letnou pleťou, ktoré preferujú prirodzené líčenie a chcú len podčiarknuť prirodzenú krásu.


Nude Magique BB Cream odo mňa teda dostane 3 purpurky z piatich, pretože pre mňa nie je ani svetlý odtieň veľmi využiteľný. Robím to nerada, pretože L´oreal produkty mám veľmi rada, ale tak proste nikto z európskych výrobcov sa ešte nepokúsil o zmenu v receptúre BB krémov v porovnaní s tými, ktoré ponúka ázijsky trh. Určite kvitujem mikropigmenty, ktoré Nude Magique BB Cream obsahuje a vôbec mi neprekáža ani to, že pri rozotieraní krému je ich na pokožke cítiť. Práve to ma na tom baví :) Premena bieleho krému na  tónovaný BB krém, je zaujímavý ťah, len fakt ako hovorím ten odtieň.  Keby bol krém hutnejší a svetlejší nemám nad čím uvažovať. 

5 komentárov:

  1. Tak ten by mi rozhodně nevyhovoval :X

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kole tohohle BB krému je takový šrumec, že ani nevím, jestli ho ještě chci zkoušet. Někdo je z něj nadšený, někdo mluví o tom že je naprd a někdo říká že je to takový průměr. A pak si vyber :D Nechce se mi investovat do něčeho, co bych třeba ani nevyužila, ale asi mi nic jiného nezbyde. Jinak máš článek moc hezky zpracovaný :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :) no ja keby že ho nevyskúšam, tiež by ma lákal, ale asi by ma to prešlo hneď po farebnom otestovaní v predajni ... ja mám radšej tuhšie BB alebo make upy ... toto je také letné ľahučné dotónovanie pleti

      Odstrániť
  3. ja by som ho chcela tak viac vyskúšať skúšala som ho len ako tester a páčil sa mi ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. čítala som blog ešte jednej baby, čo ho testovala a tiež ho testujem, zatiaľ s vami obomi musím súhlasiť, hodí sa viac na leto a na to že je najbledší je celkom tmavý

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár ... ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...