streda 20. februára 2013

Schwarzkopf Gliss Kur Marrakesh Oil & Coconut Balzám


Dnes by som Vám rada predstavila Gliss Kur balzám na vlasy, ktorý mi bol okrem iného ponúknutý na recenziu od spoločnosti Schwarzkopf. Tiež sa môžete tešiť na recenziu produktov Taft, ktoré tak isto zastrešuje firma Schwarzkopf. 

Schwarzkopf je asi najstaršia značka, ktorú poznám a používam. Farby, šampóny alebo balzamy to je všetko čím som si prešla a odskúšala. Táto značka vznikla už v roku 1898, kedy Hans Schwarzkopf otvára v Berlíne lekáreň s touto značkou. Až v roku 1903 vzniká prvý vlasový produkt a to púdrový vlasový šampón :) Toto sa mi páči, ani som sama o tom nevedela :) O niekoľko rokov neskôr, v roku 1927, sa dostáva na trh náš starý známy tekutý šampón, aj keď nie taký ako poznáme dnes. 

Ja osobne veľmi zbožňujem vlasové produkty, ktoré obsahujú oleje, pretože už len pre to mám taký placebo pocit, že moje vlasy, budú lesklé a hebké :) Tento Gliss Kur dokonca obsahuje výťažok z marrakesh oleja, čo síce presne neviem čo je okrem toho, že je to asi olej z Marakešu :)  a výťažok z kokosového orecha, ktoré dodávajú vlasom viac lesku a pružnosti.

Trošku som zmetená z toho čo sa píše na obale, pretože som sa k tomuto produktu dostala ako k balzámu. Ale ako si čítam návod na zadnej strane tak je tam práve v slovenskom preklade uvedený ako kondicioner :D čo je podľa mňa niečo iné :D ale nevadí. 



Balzám ma krásnu vôňu, ktorá pôsobí na vlasoch aj po opláchnuti. Vôňa je celkom intenzívna, taká orientálna, čo asi robí ten Marrakesh olej :) Vlasy sa pekne rozčesávajú a lesknú. Balzám je vyvstavaný na receptúre na receptúre s komplexom tekutého keratínu, ktorého úlohou je obnova a ošetrenie poškodeného vlasu ako na povrchu, tak aj vo vnútri. Nie som si teraz celkom istá :) či je to farbou alebo používaním tohto balzámu, ale vlasy mam viditeľne krajšie, ľahšie a lesklejšie. Budem to musieť zistiť :) Nemám mu čo vytknúť a bez problémov mu viem dať 5 purpuriek. Páči sa mi vôňa, konzistencia aj efekt tohto balzámu. Marrakesch olej si získal moje srdce :)



Takže ...

7 komentárov:

  1. sa akurát tak zamýšľam,že aký je rozdiel medzi balzamom a kondicionerom :)) normálne si mi dala chrobáka do hlavy.kondicioner je na rozčesavanie?či? :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja si predstavujem, že kondicioner má vlasy nejako posilniť, možno im dodať aj objem ... balzám používam na rozčesávanie :D ja tiež neviem, či vôbec medzi tým rozdiel je ... ale ako som si to pozerala po nete tak jedna značka má aj balzám aj kondicionér :D

      Odstrániť
  2. Balzám aj kondicionér je presne to isté.Ako vlasová stylistka to viem :) vlasová maska je už ale niečo iné...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a prečo potom jedna "parížska" značka produkuje aj balzám aj kondicioner v rôznych variantách :)

      Odstrániť
    2. biznis je biznis :D čím viac toho majú,tým viac sa v tom zamotávaš a nevieš čo je čo.Pritom je to všetko úplne to isté :D vážne!

      Odstrániť
  3. musím povedať že tento balzám je fakt ale fakt dobrý! :))

    je u mňa GiveAway alias pozvánka ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár ... ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...