sobota 25. mája 2013

Akamuti Divoký Pomaranč - čistiaci krém


Ahojte.

Dnes si môžete prečítať (momentálne) poslednú recenziu z radu Akamuti, na čistiaci krém z divokého pomaranča, ktorý som dostala v rámci spolupráce s eshopom BIOnatural.

O filozofii značky Akamuti, som vám už písala v predchádzajúcich recenziách na čokoládovú masku alebo africké čierne mydlo a musíte uznať, že smer, ktorým sa Akamuti uberá, je veľmi pôsobivý v biokozmetike.

Ak sa mám priznať, tak ešte nikdy pred týmto čistiacím krémom som ešte nepočula ani nepouživala žiaden takýto produkt. Krém okrem toho, že odstraňuje z pokožky nečistoty a pekne ju hydratuje, by mal dokonca zvládnuť odstrániť aj odumreté kožné bunky. Dosť ma to prekvapilo, a neostávalo mi nič iné ako tento krém vyskúšať. Samozrejme nemôžete od neho očakávať pilingový účinok, keďže  v sebe neobsahuje žiadne čiastočky, ktoré by to umožňovali. V takom prípade by som siahla už po pleťovom pílingu z divokého pomaranča, ktorý nájdete na stránke BIOnatural. Avšak svojím olejovým zložením a výťažkami z divokého pomaranča, pokožku zjemní, a tým pádom je veľmi vhodný pre suchú pokožku.



Cena tohto 50 ml balenia je 10,50 €, čo sa asi môže zdať, že je vysoká cena, za štandardnú krémovú veľkosť, avšak niet sa čo čudovať, keďže jeho obsah je čisto organický a obsahuje 5 druhov oleja a vosk. Krém je skvelý ako pre suchú, normálnu, citlivú alebo zrelú pokožku, ktorá potrebuje očistiť a zjemniť. Avšak keď sa tak zamyslím, tak makeup, ktorý používam každý deň a neobsahuje ani polovicu týchto čistých zložiek stojí viac, tak sa mi zdá, že to až také drahé teda nie je, keďže tento krém používam len večer a možno trikarát do týždňa. Takže mi rozumiete dúfam :)

Ja som si zvykla čistiaci krém používať večer pred spaním, kedy ja, aj pokožka sa chystáme oddychovať, a oleje, ktoré krém obsahuje môžu v kľude pôsobiť na pleť, ktorá na rozdiel počas dňa, nie je "zaťažená" make-upom a nečistotami celého dňa :) V návode sa píše, že je dobré krém aplikovať na tvár, nechať pôsobiť 5 minút a potom zmyť. Ja ho používam trošku inak. Krém si do pleti v masírujem, okrem tváre ho použijem aj na dekolt, a niekedy pred sprchou aj na telo, veď prečo nie :) no nie :) Vtedy si pripadám ako egyptská kráľovná pred kúpeľom :) keďže krém vonia neskutočne étericky. Krém nechám chvíľku pôsobiť, kľudne aj odporúčaných 5 minút a potom to všetko zmyjem. Pleť je najlepšie určite odlíčiť pomocou navlhčených vatových tampónov v teplej vode a následne si ju môžete kľudne opláchnuť teplou vodou.


Tento čistiaci krém ma veľmi prekvapil, pretože som nečakala, aká pekná pokožka po ňom môže byť. Pleť pekne vonia, je jemná, kedže ja si krém zvyknem vmasírovať do pokožky a samozrejme, a plusom je aj to , že na rozdiel ako sa to u väčšiny čistiacich kozmetických prípravkoch stáva,  nepocítite žiaden pocit napnutej pokožky. Naozaj tento krémik vás prenesie do časov minulých, kedy bola starostlivosť o telo a pokožku, takým obradom, kedy sa priestorom šírila omamná vôňa olejov, bylín a ovocia :)

Takže Akamuti čistiaci krém z divokého pomaranča si nezaslúži menej ako 5 purpuriek. Radosť vyskúšať a dať tak, starostlivosti o pleť nový rozmer :)


3 komentáre:

  1. zaujimavy vyrobok určite pekne vonia Romy

    pozyvame na GyVEAWAY http://aj-ro-na.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hah ty si to tak opísala že normálne som dostala chuť si tento krém kupiť:)) aj ja chcem sa preniesť do časov minulých...;)
    DanyLoveLife

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja to proste musím mať! :) Fest si ma namotala :D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár ... ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...