streda 15. mája 2013

Čistiaca pleťová maska H&M


Skúšali ste už masky z predajne H&M? Ja som sa im najprv vyhýbala, asi ako každej kozmetike z predajne z textilom, ale tak týmto šikovným maskám som akosi nevedela odolať. Keď už nič tak vyskúšam a nabudúce budem vedieť. Za takúto cenu si myslím, že som nemala čo stratiť. Popri svetríkoch, ktoré som vám ukázala v InstaBlog príspevku, som si kúpila aj dve masky a jedna z nich bola práve táto čistiaca malinová maska. Cena za 12 ml je len 0,95 €. Píšem len, pretože mne toto balenie vystačilo na 4 použitia, čo je podľa mňa dostačujúce. V ďalšej recenzii, vám aj predstavím druhú revitalizačnú masku zo škorice, zázvoru a arganového oleja.
Avšak vrátim sa spať k čistiacej maske, ktorá okrem iného aj krásne vonia, čomu vďačí určite ovocnému zloženiu z maliny, manga, marhule, broskyne a granátového jablka. Po tejto maske som siahla aj pre to, keďže hľadám a skúšam už asi všetko na čistenie pórov, dokonca som už skúsila aj med s citrónom. Ak máte nejaké dobré rady, šup sem s nimi, lebo ja fakt už neviem čo všetko mám ešte vyskúšať, aby to málo požadovaný efekt :D


Neviem či je to až tak dobre vidieť na fotke, ale maska má jemnú ružovú farbu, tuhú konzistenciu avšak po nanesení na tvár sa stáva bielou a tiež mení svoju konzistenciu - začne sa sťahovať a tuhnúť, skoro ako sádra :D ale len skoro. Masku si po uschnutí, čiže po takých 10 - 15 minútach zmyjem, pleť osuším a hydratujem. Momentálne používam pleťový regeneračný pleťový olej od Sallosu.


A pre znalcov pridávam aj zloženie masky. Ak tam nájdete niečo čo by tam nemalo byť, určite mi dajte vedieť :) Skúšali ste už aj vy nejaké masky, alebo kozmetiku z H&M? Ste s ňou spokojné?


Ja momentálne nemám nič proti tejto voňavej maske, ktorá pleť vôbec nevysuší, čo by sa mohlo zdať pri tom pocite tuhnutia masky . Pleť je po nej jemnučká a bez akýchkoľvek alergických reakcií. Dokonca, ešte aj po nej jemne vonia. Takže ak nemáte averziu voči maskám z obchodov s oblečením, určite ju skúste. Pleť vyčistí a veľmi pekne prevonia.

11 komentárov:

  1. Nejako som si ani nevšimla že by v HM mali masky. Táto vyzerá super.
    Teším sa na tú škoricovú...
    DanyLoveLife

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja som si ju raz vzala len kvôli tomu, že som potrebovala nakúpiť za 25€ aby som dostala poukážku a chýbalo mi 10 centov... no ale neľutujem. super vonia, pleť je po nej taká jemná. oplatí sa určite a asi si zbehnem aj po ďalšie

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tyhle masky z hm mám hrozně ráda:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja mám pleť s miernym sklonom k akné, takže hocaké masky "len tak" z obchodov by som neskúšala :X Jedine DM a podobné drogérky :)

    + Pozývam Ťa k sebe na giveaway ! :) ↓
    http://blog-de-la-licorne.blogspot.sk/2013/05/giveaway-with-oasap.html

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja som neskusala nic, men prijdu tie kozmetiky z obchodov s oblecenim skratka nekvalitne. a ked na tom este (ako v haemku casto) vidim napis "vyrobene v polsku" tak od toho utekam ci dalej

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tieto masky som už strašne dlho nikde v HM nevidela, kde si ich kupovala? naposledy som mala cukrovú a bola skveláááááá

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nakupovala som v košickom H&M v Auparku ... a ak tú cukrovú uvidím, tak určite vyskúšam :)

      Odstrániť
  7. dufam ze aspon jednu u nas najdem vyzeraju super :)

    pozyvam ta na moju
    1.giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Táto maska je podľa mňa najlepšia akú som doposiaľ vyskúšala, póry na nose sú po nej oveľa menej viditeľné, mne sa zdá, že ich mám dokonca menej. Efekt je fakt viditeľný, maska pekne vonia, akurát mi niekedy vyschne, to balenie je dosť nepraktické.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ešte mám doma ďalšie 2 ale už iné , tak som zvedava na ich účinok :)

      Odstrániť

Ďakujem za komentár ... ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...