sobota 14. decembra 2013

Lirene micerálna voda 3 v 1


Aké micerálne vody ste už vyskúšali? Ja v tomto smere nemám toľko odskúšané ako je to napríklad s farbami na vlasy, ale nie je zlé, poznať viac ako jednu. Veď aj od toho je tu tento blog. Recenzie, testovačký a články pre Vás, ktoré buď inšpirujú alebo Vás dokážu presvedčiť o tom, že bude lepšie kúpiť niečo iné.

Ak nemáte peniažky na micerálku od Biodermi, určite skúste siahnuť po novinke od Lirene Micellar Solution 3 v 1. Jedným ťahom odlíčite make-up, líčenie očí a ešte aj pleť tónizujete, zkľudnujete, zjemňujete a hydratujete. Ja ju zvyknem používať aj ráno po prebudení. Takýto svieži pocit s príjemnou vôňou je fakt na nezaplatenie. Pripraví moju pleť na krém, podklad a make-up, ktorý opäť s Lirene odlíčím. 


Väčšina blogeriek písala o tom, že potrebujú viac micerálky ako inokedy, na precízne odlíčenie, avšak ja neviem či vám toto bude vedieť potvrdiť alebo vyvrátiť, kedže ja si neviem predstaviť akékoľvek odličovanie, ktoré by som neukončila čistiacim gélom. Ale určite súhlasím s tým, že na pokožke vytvorí určitý filter, čo mne ani tak neprekáža, kedže mám zmiešanú pokožku, a toto je micerálka, ktorá mi pleť nevysušuje. Takýto problém som už mala s micerálkou od Dermacolu, a pre to som ho posunula ďalej mamuške. Micerálku od Lirene som si nepekne skonfiškovala ja, a nepožičiam nikomu :) Ale nie, určite by som túto "Lirenárku" požičala komukoľvek, kto by mál núdzu o dobrý odličovač :D Sama poznám takéto momenty, keď niekam vycestujem, a pri vybaľovaní zistím, že aha to najpodstatnejšie chýba. Napríklad odličovacím mliekom, som sa neodličovala už asi sto rokov a asi by som sa k tomu, už ani nevrátila.

Na Lirene ma baví jej obsah vitamínu C, D-panthenolu, glycerolu a môjho obľúbeného liečivého medu. Našla som tu aj extrakt z aceroly, čo vôbec netuším čo môže byť, ale zistila som si to na stránke http://zelovoc.nazdravie.sk/ . A aha ...

    
Ovocie podobné naším európským čerešniam, ktoré sa nazýva aj barbadoskou čerešňou. Trošku mi to teraz pripadá, ako keby som robila hudobnú recenziu o Rihanne, ale nie je to tak :D No kým sa Rihanna, nenaučila poriadne spievať live, chutila asi podobne ako táto acerola. Na pohľad sladká ako naša čerešňa, no skutočnosťou bola kyslá chuť po citróne. Takže si myslím, že aj samotná micerálka vonia touto barbadoskou čerešňou. Verte mi veľmi príjemná vôňa, ale či je to fakt tá acerolová vôňa, to neviem na isto, ale myslieť si to môžem, že :)

Takže nemám problém dať Lirene aj  5 purpuriek za túto micerálku. Dostala ma najprv vôňou, potom osviežením, cenovou dostupnosťou (cca 3 €), bezalkoholovým zložením, a zaujímavým obsahom, tým že pokožku nedráždi, nevysušuje a hlavne čistí. 

1 komentár:

Ďakujem za komentár ... ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...