pondelok 21. apríla 2014

Balea olejový balzam do sprchy

Myslím si, že telové mlieko do sprchy nie je žiadna novinka, a tak aj od značky Balea sme sa dočkali niečoho podobného. Olejový balzám do sprchy, je postavený na tom istom princípe hydratovanej a vláčnej pokožky ešte pred osušením sa uterákom :) Ja som mala možnosť skúšať vzorky telového mlieka do sprchy od značky Nivea, ale vôbec ma tak nebavili, ako tento olejový balzám (a to Niveu mám dosť rada).


Konzistenciou sa určite podobá viac poriadne tuhému balzamu, a nebadať v ňom takto na prvý pohľad, nejaký olejový prvok. Ten je skôr hlavnou zložkou, ktorá má na starosti hydratovať aj tu najsuchšiu pokožku. A samozrejme, čo je teraz hlavnou témou, neobsahuje žiadne silikóny ani farbivá :)


Keď som si tento balzám skúsila len tak "na sucho" na ruke, premýšľala som či to nezačnem používať aj ako variantu mydla na ruky, pretože pokožka, je už len po "nakrémovaní" vláčna a hlavne neskutočne voňavá. Intenzitu tejto vône nie je len tak ľahko prehliadnuť, takže odporúčam, určite nepoužívať v kombinácii so silne parfúmovnym sprchovým gélom.

A ako teda takýto balzám do sprchy funguje?
Najprv je dôležite vôbec do tej sprchy vrkročiť :D ale nie. Proste po osprchovaní sa sprchovým gélom, na mokrú pokožku nanesiete tento hydratačný balzám, ako keby ste sa krémovali, avšak na záver si teplou vodou zmyjete z tela aj ten. Jednoduché. A veľmi praktické najmä v letných mesiacoch. 

Olejový balzam Balea, je ako stvorený na leto, na kúpalisko, alebo ak chodíte niekam na bazén, alebo wellness. Samozrejme to nemyslím tak, že si ho dáte na seba pred kúpaním :D ale po sprche. Najmä v lete, vymeníte svoje telové mlieko za tento hydratačný balzám, ktorý sa rýchlo vstrebáva a predídete tak prilepeniu čohokoľvek na nakrémovanu pokožku.

Tento 400 ml kolos, ktorý určite nespotrebujete skôr ako svoj nový sprchový gél, nájdete v dm drogerie za 3,19 €.

V ponuke dm drogerie môžete nájsť ešte z tohto radu aj Balea telový balzam "po sprche", ktorý hlboko hydratuje suchú a poškodenú pokožku. Obsahuje 40% ošetrujúcich olejov, vitamín E a alantoín (má hojivé a regeneračné účinky), čím pokožku chráni a upokojuje. Polovičné balenie oproti balzamu do sprchy, 200 ml, nájdete v dm drogerie za  necelé 2 €.

7 komentárov:

  1. Ja nie som fanúšikom tohoto typu mliek do sprchy, avšak pri tom wellness a kúpaliskách to nemusí byť až tak zlé :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tiež ho mám a velmi sa mi páči. Hlavne tá vona je užasná.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Osobně tyhle věcičky do sprchy nemám moc v lásce, nedám dopustit na klasické namazání těla čímkoliv až hezky po sprše :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/my-fragrance-collection.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Toto ma veľmi zaujalo asi vyskúšam, krásna inšpiratívna recenzia :)
    POZÝVAM ŤA NA 1. JARNÚ GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tento som zrovna neskusala ale laka ma :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár ... ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...