sobota 19. apríla 2014

Balea Professional Oil Repair - vlasová starsotlivosť

Lámavé, zničené a suché vlasy. Dnes je už naozaj málo spokojných dievčat, ktoré by si umývali vlasy s brezovým šampónom a nesťažovali by si. Ja niekedy patrím k týmto extrémistkám, ale musím to doplniť nejakým šikovným balzámom alebo olejom, lebo v živote by som si už vlasy nerozčesala :) 

Máme tu jar a vlasy by si akú takú preberaciu kúru zalúžili. Takže určite si zájdite, ku kaderníkový aspoň podstrihnuť končeky, pretože od zimušnej bundy / kabátu, a nepríjemného počasia, musia vyzerať nelichotivo. Sama sa chystám, že takúto návštevu absolvujem, ale ja a kaderník to je niekedy kapitola sama o sebe :D Po prvé, nemám extra na to čas a po druhé, niekedy mám také nápady, že by som možno od kaderníka ochádzala na krátko a na blond :D A to nechcem riskovať. 

A preto som stavila aspoň na vlasovú starostlivosť v podobe šampónov, balzámov, olejov a masiek. Vďaka spolupráci s dm drogerie, som mala možnosť takto na jar testovať rovno dva produkty, ktoré sú ako stvorené pre starostlivosť o poškodené a "smutné" vlasy :) - šampón a olej Balea Professional Oil Repair.


BALEA OIL REPAIR ŠAMPÓN
Prvé čo mi napadlo, že je to šampón pre hnedé vlasy (očividne ma zmiatla farba tuby), ale tie z Vás, ktoré ste už skúšali niektorý zo šampónov Balea, určite ste sa stretli s touto variantou, ktorá je určená pre jednotlivé odtiene. Na druhý pohľad som si však už všimla nápis OIL REPAIR. Miujem šampóny s olejovou zložkou, a som rada, že tento je postavený práve na takomto princípe. Šampón je určený pre "extrem strapaziertes" vlasy teda lámavé, poškodené, suché a opotrebované :) Základnou zložkou je ošetrujúci argánový olej, hydratačný komplex z pšeničného proetínu, panthenolu a glycerinu. A hlavne neobsahuje silikóny, ktoré by už tak poničené vlasy zaťažovali.
Okrem klasickej starostlivosti o zničené vlasy, ktorým skôr ako šampón pomôže už len kaderník (šampón treba brať ako starostlivosť nie liek), má zvládnuť aj prevenciu pred vypadávaním vlasov. Túto vlastnosť sa mi u neho nepodarilo postrehnúť, ale čo sa týka lesku a finishu, je naozaj veľmi šikovný. A hlavne tá vôňa. Je to taká príjemná orechovo koláčová aróma, ktorú by som kľudne pridala do cesta pri pečení :D Na foto dole môžete vidieť, že šampón má bielo-perleťovú farbu a tekutejšiu konzistenciu, ktorá je v detaili už predznamenávaná vrchnákom šampónu, ktorý je síce hnedý ale s perleťovým odleskom (môj postreh, ale nemusí to byť zámer). Šampón s objemom 250 ml je možné zakúpiť v dm drogerie len za  1,69 €, čo je určite skvelá suma. A samozrejme aby som nezabudla v roku 2013 získal ocenenia "Víťaz spotrebiteľa", takže o jeho kvalitách by ste veľmi pochybovať nemuseli.


BALEA OIL REPAIR KÚRA
Je vlasový olej, ktorý svojou konzistenciou patrí k tým hutejším a to je aj výlsedkom samotnej aplikácie, ktorá je narozdiel od väčšiny olejov pumpičková a nie sprejová. Takže olej si neaplikujete prijamo do vlasov, ale najprv do dlane - takýmto spôsobom odhadnete množstvo oleja skôr, než si ho dáte do vlasov, ako je to v prípade sprejových aplikátorov, a tak vlasy nepremastnite. Vôňou je samozrejme totožný šampónu z rady Oil Repair, a spolu tvoria dokonalú voňavú kombináciu. Pumpičkový aplikátor s objemom 100 ml, nájdete v dm drogerie za 3,29 €. Cena sa určite vyrovná objemu, pretože, aj keď je to len 100 ml neminiete ho tak skoro. Tak ako som už písala olej si dám najprv do dlane (také dve zatlačenia pumpičkou), a prstami ho včešem do vlhkých vlasov, pred fénovaním. Vlasy sú po jeho nanesení lesklejšie a vyhladenejšie, a v kombinácii so šampónom ani nehovorím aké voňavé. Ja si zvyknem vlasy žehliť a možno by ste si mysleli, že práve žehlením, sa ten efekt "zabije" ale vtedy práveže lesklé vlasy vyniknú najviac. Lesklé, hladké a voňavé. Oil repair vlasový olej samozrejme nezaostáva, čo sa týka ocenení, za svojím šampónovým kolegom, pretože tento rok 2014 kandiduje na víťaza "Voľby spotrebiteľov".
Z tohto radu Oil Repair nájdete v ponuke aj 200 ml balzám na vlasy (1,79 €) , ktorý sa stará o extrémne poškodené vlasy, uľahčuje ich česanie a dodáva lesk (na obrázku v strede). A samozrejme aj balzam sa stal v minulom roku 2013 "Víťazom spotrebiteľa". Nie je čo dodať.

6 komentárov:

  1. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mě si tedy tento šampon nezískal. Ze zečátku byl fajn, ale potom mi přišlo, že mi vlasy dost umastil (a to mám suché vlasy, které si myji dvakrát týdně, nebo jednou za 4 dny :) ). Jinak oleje v šamponech a různých výrobcích také vítam. Ale za mě je tento šampon jeden z mála výrobků, kterým říkám ne :-/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak očivicdne je dôležitý aj typ vlasov - ja aj kvôli cvičeniu si vlasy umývam každý deň, tak možno som nepostrehla to rychlo mastenie sa po tomto šampóne :)

      Odstrániť
  3. som stymito dvoma krasavcami nadmieru spokojna:))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. mne sa tento set veľmi páči. Tiež ho mám a som s ním spokojná, ale lepší ako šampon mi pride olejček :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Po té kůře pokukuji už dlouho, četla jsem na ni jen samé pozitivní ohlasy. Asi si ji co nejdříve koupím :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár ... ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...