štvrtok 10. apríla 2014

Garnier 5sec Perfect Blur

Garnier Perfect Blur, alebo kozmetický Photoshop :) Čítala som veľa o tomto produkte a recenzie sú rôzne. Veľa silikónov, slabé zmatnenie, vysoká cena. Ja som mala možnosť testovať vzorku, a možno nie som až tak náročná a neskúšala som drahé značky podkladových báz, ale mňa tento ružový filter oslovil hneď po prvom nanesení. 



Skúšala som ho naniesť aj na krém, ale aj na čistú pokožku, ako podklad pod makeup, ale viac sa mi osvedčil bez krému, kedže zvyknem používať vysoko hydratačný. Konzistencia krému je veľmi zvláštna, zároveň krémová, gélova, našľahaná a jemná. Taký hybrid oproti bázam, ktoré som zvykla používať. A čo sa s Perfect Blur stalo po nanesení na pleť? Prvá myšlienka bola: "To sa mi bude žmolkovať, je to nejaké čudné", ale nič také sa nedialo. Po pokožke kĺzal, presne tak, ako keď retušujete fotky cez Photoshop. Pokožka ostávala, hladká, jemná a zjednotená. Samozrejme nečakajte zázraky pri výraznejších nedokonalostiach pleti, stále je to len kozmetický produkt a nie technický zákrok. 

Perfect Blur + makeup
Ja mám momentálne s pleťou minimálne starosti, a po nastolení prísneho pitného režimu sa nemôžem sťažovať na akékoľvek testovanie nejakého produktu. Takže, to čo sa podarilo tejto vzorke, ktorú som si šetrila, aby som ju mohla použiť ešte raz, je pre mňa veľké plus. Tiež je dôležité zvoliť správny make up, pod bázu. Ak sa nechcete lesknúť a máte predsa len mastnejší typ pleti, alebo ako ja veľmi otravnú T zónu, ktorá sa musí pred každým predvádzať, odporúčam určite voliť tuhší makeup z matným efektom, alebo správny púder, ktorým už len prebehnete, tú otravnú časť pleti, ktorá sa počas dňa prediera do popredia :)


Nanášanie makeupu išla jedná radosť. Štetcom hore dole, doľava doprava, a bez šmúh, máp, alebo zvýraznených pórov. Čo sa týka výdrže samotného produktu, tak je to určite individuálne, dokonca aj u mňa sa to mení podľa počasia, alebo makeupu, ktorý použijem, ale v podstate som s kozmetickým Photoshopom spokojná, najviac zo všetkých báz. Jediné čo ma sklamalo je cena, ktorá sa vyrovnáva skoro cene samotného makeupu. Perfectu Blur by mal stáť v obchodoch niečo okolo 10 €. Bola by som radšej keby to bolo menej :( 


2 komentáre:

  1. Mne silikóny až tak nevadia. V porovnaní s bázami od Dermacol to ako vidíš? :) Síce ja mám ešte pol fľaštičky Satin Base od Dermacolu, ale ak mi dôjde, skúsila by som aj niečo iné.

    krasavnutri.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bázu bez silikónov si ani neviem predstaviť, pravdu povediac - a teraz ju porovnávam so skoro totožnou od Balea - v zložení sa líšia len 3 zložkami - a čo sa týka Dermacolu, tak tu značku mám veľmi rada - používam od nich najme makeupy - ale bázu od nich som ešte nemala - prišla mi drahá k objemu fľaštičky - ale ako sa hovorí, je dobre používať bázu a makeup rovnakej značky - mne sa to ešte zatiaľ nepodarilo - ale z recenzií, sa mi zdá, že patrí k tým šikovnejším

      Odstrániť

Ďakujem za komentár ... ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...