sobota 12. apríla 2014

Ultra Colour Absolute AVON lipsticks

Poslednou jarnou novinkou od AVON kozmetiky, ktorú Vám predstavím sú svieže rúže Ultra Colour Absolute, ktoré nájdete až v dvadsiatich odtieňoch, rozdelené do piatich farebných škál (ružové, korálové, červené, slivkové a telové). Teda zo samotným výberom, toho správneho alebo obľúbeného odtieňu by ste mali mať najmenšie starosti. Lesklé a výrazné farby, ktoré v sebe spájajú funkciu rúžu a balzámu, tak dokážu zabezpečiť komplexnú hydratačnú starostlivosť. Obsahujú vitamín C a E, hydratačné zložky, kolagén a ochranný faktor OF 15, pre zdravší vzhľad pier. 

 


Z týchto 4 odtieňov som si veľmi obľúbila Tea Rose a Natural Flush na denné nosenie a zase večer skôr siahnem po Lovely Cherry alebo Rich Merlot. Kedže som veľmi zaťažená na hydratáciu pier, a všade so sebou nosím balzám (v každej kabelke mám jeden + jeden doma), tak som rada, že s týmto rúžom to nemusím nejako kontrolovať. Pery sú po jeho nanesení, lesklé, rúž je príjemný, hydratačný a zároveň si drží výraznú farbu. Kedže som Vám nedávno písala o podkladovej báze na pery, tak v kombinácii s ňou sa o rúž nemusím starať tak často, ako som doteraz zvykla. Je to skvelá kombinácia, ktorá Vás zbaví starosti, či ten rúž drží na svojom mieste, tak ako ste ho tam naniesli. 


Pred farebným testom som si samozrejme spravila makeup, a pripravila pery na ružové cambooo :) A môže sa isť fotiť.


LOVELY CHERRY
Patrí medzí červené odtiene, je menej výrazný (pigmentový) a skôr sa rozmazáva počas dňa, ako Rich Merlot, ktorý je tiež z rovnakej farebnej škály. Má sýto ružový nádych na perách, aj keď na pohľad sa zdá, že je skôr sýto červený. 


TEA ROSE
Tento odtieň patrí podľa AVONu do ružovej škály, ale podľa mňa je viac červený. Takúto farbu som ešte nemala, ale milujem ju. Je to taká hnedo-tehlovo-červená farba, ktorá na svetlej pokožke veľmi vynikne a na počudovanie je dodá prirodzený vzhľad. Nemusíte sa báť, ak by ste si mysleli, že je to príliš výrazný odtieň.


NATURAL FLUSH
Korálový odtieň zo všetkých testovaných odtieňov najneutrálnejší, má jemný ružový nádych, ktorý aj pri svetlej pokožke pôsobí veľmi prirodzene. Pre mňa je to taký každodenný balzamový doplnok, ktorého odtieň nepúta pozornosť, ale pritom dodá celkovému makeupu na dokonalosti.


RICH MERLOT
Sýta, výrazná karmínová farba, allá Famme fatale. Krásne vynikne pri jednoduchom líčení, a jednofarebných šatách. Drží asi najdlhšie, aj pri intenzite svojej farby, ktorá sa z mojich skúseností zvykne rozpíjať ako prvá. Odtieň patrí opäť k červeným, ale nájdete v nej aj ružové odlesky, ktoré jej neuberajú na dramatickosti. 




14 komentárov:

  1. Veľmi ti pristane usmev :-) A ruže snad všetky! ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem <3 - neviem čo sa stalo, ale to je prvý krát čo mi sedí skoro každý rúž :)

      Odstrániť
  2. Ten nejsvětlejší odstín je úžasný! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. veľmi univerzálny - očividne mi pasoval každej holke :)

      Odstrániť
  3. Krasne spracovana recenzia ... tusim si aj ja jeden odtien vyberiem ;) a suhlasim s tym, ze ti vsetky 4 pristanu.. !! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. krásne fotky. najviac ma zaujal tea rose. tiež mám doma jeden rúž, ktorý je výrazný a zároveň prirodzený, ale narozdiel od tvojho je skôr do tehlova

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mám rada veci, ktoré ma vedia prekvapiť - oddiaľovala som túto recenziu, zo strachu, ako budú tie rúže na mne vyzerať - ale očividne zdanie klame, a sú fakt skvelé

      Odstrániť
  5. Každý jeden odtieň má niečo do seba. Ja som si momentálne zamilovala červený rúž a buď nosím ten, alebo len bezfarebný balzám. Ale musím povedať, že Lovelly Cherry sa mi tiež veľmi páči :)

    http://www.margifashion.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. červený je dokonalá klasika - a teraz si môžeš vybrať z toľkých variant :) tak ako LBD tak aj červený rúž nikdy nevyjdu z módy

      Odstrániť
  6. Natural Flush je úžasná a na fotkách ti to moc sluší

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tie fotky sa ti vydarili :) Inak pekné odtiene si si vybrala. Kika

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár ... ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...