štvrtok 1. mája 2014

Figs & Rouge Balm - Rambling Rose

Volám sa Zuska a áno, balzámy sa stali mojou závislosťou.

Figs & Rouge je naozaj posledný, naozaj - alebo nie ...?

Vyskúšala som už množstvo pomád, balzámov a hydratačných tyčiniek od výmyslu sveta, ale Figs & Rouge je iný. Na prvý pohľad retro klasika s vôňou ruží, ktorá je nie len kozmetickým produktom ale aj príjemným estetickým doplnkom. A na ten druhý - láska, aká môže vzniknúť len medzi blogerkou a balzámom.

Zloženie, ktoré je 100% prírodné a bez zbytočných škodlivín, ponúka bohatú súhru olejov, ktoré na perách nezanechajú filter, ktorý sa zotrie po prvom kontakte s čímkoľvek. Milujem ten pocit keď si nanesiem balzám na pery, a tie ostanú vláčne dostatočnú dobu. A vtedy viem, že sú moje pery hydratované, ostávajú tak vláčne a čo je plus, príjene voňave.
Kovové púzdro, ktoré v sebe schováva 17 ml balzámu, poskytne starostlivosť na dlhý čas. Mne sa tento obsah najprv zdal veľmi málý, hovorila som si, že to spotrebujem raz dva, ale nie je to tak. Balzám je dostatočne hutný a poriadne napakovaný v mini "plechovke", a pri dotyku s prstom a perami sa rozpúšťa a tak lepšie rozotiera a vstrebáva do pokožky.
Zatiaľ som ho neskúšala nikde inde ako na perách a rukách, kedže nechcem o neho len tak ledabolo prísť. Ako možno už viete, Figs & Rouge ponúka aj krémy, ktoré Vám zabezpečia hydratáciu aj pre pokožku tela. Teda môžete mať balzám na pery a krém na pokožku, a tak byť voňavá a hydratovaná tak dlho, ako sa Vám bude páčiť.
Ale teraz ako prichádza leto, treba si dávať pozor, kde balzám skladujete, aby sa Vám z neho nestal voňavý olej. Takže nájdite mu pekné chladnejšie miesto, žiadne také nosenie po vreckách, veď ste predsa dámy. Takýto dizajnérsky kúsok si predsa zaslúži, aby sa s ním zaobchádzalo patrične k jeho postaveniu  [:x] A ak ste v práci, vonku alebo sa niekde bavíte s kamarátkami, je šikovné si k balzámu dokúpiť vysúvací štetec na pery a vyhnúť sa tak opakovanému šprtaniu sa prstom v balzáme. Ja jeden taký štetec mám, a neviem si to už ani inak predstaviť. Doma samozrejme bez problémov si balzám nanesiem aj prstom (keď ma nikto nevidí). Ale nie srandujem, no určite vonku je štetec najpraktickejším riešením. 
Teraz mám už len v pláne vyzbierať si všetky vône a plechovečky od Figs & Rouge. Je to veľmi rozkožne balený balzám, ktorého vôňa, efekt a kvalita sa priamoúmerne rovná cene. Takže každé moje díško z práce pôjde na jeden balzám. Viem, niekedy som márnotratná a chcem mať naraz všetko, ale ja si fakt neviem pomôcť. Nepovedzte, že Vám sa nepáčia. Malé retro voňavé zlatíčka do kabelky.

4 komentáre:

  1. Mám od nich jeden, vanilkový a nemůžu si ho vynachválit!! Zatím teda taky mažu jen na rtíky a suchou kůži obličeje, šetřím si ho, i když je pořád ještě dost plný :-)

    kraskadne.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Určitě bych jej chtěla časem zkusit, to balení je překrásné :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/05/himalaya-herbals-krasa-z-himalaji.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Volám sa Jana a moja závislosť sú balzámy na pery :) Figs & Rouge by som chcela vyskúšať, ale vadí mi to kelímkové balenie, pre mňa je hrozne nepraktické :(

    http://www.mojsvetkozmetiky.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár ... ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...