sobota 3. mája 2014

Garnier čistiaci gél plný energie

ENERGIZUJÚCI ČISTIACI GÉL GARNIER PURE FRUIT ENERGY BOL VYVINUTÝ PRE ZMIEŠANÚ AŽ MASTNÚ PLEŤ S NEDOKONALOSŤAMI, KTORÁ POTREBUJE ÚČINNÉ A PRÍJEMNÉ DENNÉ ČISTENIE. JEHO PENOVÉ ZLOŽENIE OBSAHUJE: * KYSELINU SYLICOVÚ, KTORÁ ODSTRAŇUJE NEČISTOTY, ČISTÍ A SŤAHUJE PÓRY PRE REDUKCIU NEDOKONALOSTÍ * VÝŤAŽKY GREPU, GRANÁTOVÉHO JABLKA A DERIVÁT VITAMÍNU C NA PREBUDENIE PLETI * ENERGIZUJÚCU VOŇU S OVOCNÝMI CITRUSOVÝMI PODTÓNMI. 

Neverila som, že to niekedy poviem, ale našla som skvelý čistiaci gél na pleť, ktorý som si asi prvýkrát v živote nekúpila len raz. Používam ho pravidelne už druhý rok, a dúfam, že ho Garnier nestiahne tak skoro z predaja, alebo nenahradí iným.

Väčšinou sa mi nestávalo, aby som bola spokojná s nejakým produktom natoľko, aby som nenašla iný, lepší, výhodnejší, alebo proste len tak skúšala novinky. K tomuto letno ovocnému gélu som sa dostala celkom náhodou pri pravidelnej návšteve drogérky, s tým, že už nemám žiaden poriadný čistiaci gél. Bola som už otrávená, z neparfúmovaných, alebo prehnane "čistých" pleťových gélov, ktoré voňajú "zdravo". Neviem či si viete predstaviť na čo narážam, ale jednoducho väčšina týchto produktov, pre problematickú pleť ma charakteristickú vôňu, ktorá predznamenáva, že niečo s pleťou nie je v poriadku :) Tento je však iný.

Kedže som ho začala používať v lete, začal sa mi s letom aj spájať. Vôňa citrusov, grepu, granátového jablka je skvelá kombinácia, ktorá pleť preberie a dodá je energiu. Tak, ako som už niekedy písala, tak gél používam väčšinou večer po odlíčení, aby som pleť dočistila a išla si tak ľahnúť so skvelým pocitom, že moja pleť bude oddychovať tiež :)
Neviem ako vy, ale ja si gél už dlho nenanášam na pleť len rukami, ale rada používam, takú gumenú kefku, zo starého balenia čistiaceho gélu od L´oreal. Gél si nadávkujem jedným až dvoma stlačeniami na navlhčenú kefku a následne ňou krúžim po navlhčenej pleti. Z gélu sa začne tvoriť ľahká voňavá pena, ktorá pleť nevysúša natoľko, aby ste z toho mali nepríjemný napnutý pocit a tiež natoľko, aby ste hneď po očistení boli nútene použiť krém, alebo nejaké mlieko či tónikum. Však prípade pleti, ktorej je určený si s tým pleť poradí sama. 
Garnier energizujúci gél, je 200 ml pumpičková umelohmotná nádoba, ktorá v sebe schováva oranžový voňavý gél. Zdá sa mi, že nedávno bola dokonca v dm drogérie v nejakej akcii, ale ak náhodou pôjdem v blízkej dobe okolo, skúsim sa Vám pozrieť na cenu a hodím ju sem. 

Veľa produktov od Garnier nepouživám, ale na tento nedám určite dopustiť.

4 komentáre:

  1. Dneska jsem na něj koukala :) Můžu se zeptat, jakou máš pleť?
    Sháním nějaký čistící gel, ale nemůžu se rozhodnout a nesnáším, když se mi potom doma válí něco, co nevyužiju.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no mastnu zmiešanu - klasicka T zóna - určite ho skús krásne vonia a dobre čistí :)

      Odstrániť
    2. Tak to by mohlo fungovat, sice mám sem tam nějaká suchá místa, ale snad moc nevysušuje. Tak díky za tip, aspoň jsi mi usnadnila hledání :D

      Odstrániť
  2. Pozerala som sa po ňom vyzerá celkom fajn. Tiež používam na čistenie pleti gélom takú hubku, dala sa raz objednať cez Avon, taká modrá a je to super vecička, je to hygienické a zároveň príjemné pre pleť.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár ... ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...