streda 7. mája 2014

KeepCup Brew alebo eko sklenená novinka

Bolo to asi pred rokom, keď som Vám písala o eko novinke, ktorou bol umelohmotný KeepCup pohár, ktorý milujem doteraz a ak neprší a nesneží, tak si v ňom nosím kávičku či čajíčky do práce, alebo len tak ho zbalím so sebou, a nechám si pripraviť v Cafe Frei, Rímsky oriešok a vyberiem sa do mesta. Je to môj doplnok, na ktorý nedám dopustiť. Fľaša s vodou alebo KeepCup musím mať so sebou jednoducho stále so sebou. 

Dnes sa však veľa zmenilo a KeepCup do svojej rodiny privítal sklenenú novinku KeepCup Brew, ktorý si môžete kúpiť vo vybraných kaviarniach alebo online v eshope mabets.sk s gumeným, alebo špeciálnym korkovým prstencom. Mne sa do rúk dostal vo farebnom prevedení Magnum, teda šedý vrch s neonovo oranžovým prstencom a uzáverom v S-kovej veľkosti. Malý, chutný, sklenený pohár, ktorý padne rovno do ruky.   




Dnes som si chcela opäť zájsť do mesta, že Vám môj Magnum ukážem v akcii, ale kto nežije v krabici a hocikde mimo Košíc, nezažil ešte taký dážď a vietor, aký môžete zažiť len tu. Takže držať dáždnik, zrkadlovku a pohár, by som asi nezvládla. A tak sme ostali doma v teple a spoza okna sledovali kvapky dažďa :D Pod perinou s teplou, poriadne čiernou kávou a knihou. Pohodový deň. 


A v čom je vôbec rozdiel, medzi starým a novým KeepCup, skleneným a umelohmotným? Samozrejme, že je toho dosť, ale to by som nebola ja keby som nenašla celkom iný dôvod, čím obnovili Brew verziu. Nový otvor vám umožňuje cez vrchnáčik prestrčiť aj slamku, čo mne vyhovuje, keď si chcem so sebou zobrať smoothie, pre doplnenie energie, keď sa ponáhľam do práce po tréningu. Mám rada takéto drobnosti, ktoré vylepšujú už aj tak dobré veci.


Mohla som Vám aj nafotiť ako vyzerá ten nový vylepšený vrchnák z vnútra, ale na mojom to tak nie je vidno, keďže je celý šedý, ale ak si prečítate aj iné blogy, ktoré mali tú možnosť testovať KeepCup Brew ako prvé, tak si budete mať možnosť obzrieť aj iné farebné varianty, a tak isto aj eko pohárik v iných akciách, alebo s iným nápojom - v meste, vonku, kaviarni ...

Na novom KeepCup Brew ma naviac dostal nový dizajn, a to že vidím nápoj. Viem možno je to len taká rozkoš, ale mne sa to páči. Najlepšie to vyznie, pri cappuccine, alebo proste káve so skvelou hustou penou. Takú si dávam najradšej v práci, keď si ešte odbehnem do našej reštiky na raňajkovú kávu. A keď už je neskoro a ja sedím na nočnej, tak si pekne pripravím prekvapkanú kávičku zo stroja (ešte, že ma naši čašníci naučili, ako vlastne ten veľký kávovar funguje, a nedopadla som ako Caroline z 2Broke girls - ak viete, ktorý diel myslím) :D


Teda ako som už písala, môj dnešný deň sa točil okolo poriadne čiernej kávy, ktorú si najradšej nechám namlieť v Tchibo (najkrajšie vonia), KeepCup Brew a fantáziou som zablúdila do Divergencie. Poslednú dobu si neviem predstaviť voľný čas bez kávy a knihy. Strašne som sa namotala na Hunger Games, keď ste ma skritizovali za môj názor na film, že nehovorila by som o tom tak, keby som čítala knihu - a ja som si ju teda kúpila :) A  som rada, veľmi rada. Bolo to najlepšie čítanie, aké som si mohla vôbec predstaviť. No a teraz som sa nechala zlákať novinkou od Veronici Roth. Niekto hovorí, že je to kopírka Hunger Games, ale to si zase ja nemyslím. Páči sa mi to. Opäť som sa raz nechala namotať a celé som to zapila dúškom kávy zo skleneného KeepCup Brew :)




2 komentáre:

  1. Ja tieto Keepcup poháre zbožňujem <3 a Caroline si uplne pamatam:D Tá časť čo im Oleg zohnal ten kavovar a oni sa išli do Starbucks učiť ako s ním pracovať!:DDD

    OdpovedaťOdstrániť
  2. AJ ja ich zbožňujem a táto sklenená novinka je úplne super :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár ... ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...