piatok 9. mája 2014

Super Shock a Glimmerstick Brights v službách AVONu

Dnes Vám z AVON noviniek predstavím tie, s ktorými sa dalo najviac vyšaliť :) Najprv som si myslela, že to takto nepôjde, ale opak bol pravdou. AVONom zaslaná farebná kombinácia tužiek na oči a maskár ma veľmi prekvapila, kedže moja farebná škála makeupu sa pohybuje v nude odtieňoch, max dymovom líčení na večer. No ale nečakala som, že práve v tejto kombinácii farieb budem vedieť vyčariť denné aj večerne líčenie. Od AVONu som mala k dispozícii modrú tužku na oči cobalt cool a fialovú tužku purple punch a rovnako ladený aj pár maskár v odtieni Royal a Violet


Kvalita tejto dekoratívky, sa mi veľmi páči. Tužky sú mäkké, skvelo pigmentované a na viečku držia prekliate dlho :) S takýmto odtieňom je dôležite pracovať opatrne, aby ste nevyzerali premaľovane a pri tom pôsobila príjemne v celkovom makeupe. Nikdy pred tým som s takýmto odtieňom nepracovala a dosť som sa bála ako to dopadne, ale bola to pre mňa výzva a myslím si, že to nedopadlo najhoršie. Obe tužky som v líčení použila na orámovanie oka v tesnej blízkosti mihálnic aby tak spoločne s maskarou vyznel ich odtieň.  

Čo sa týka oboch maskár, tak ako som bola zvyknutá, že ich je potrebné istú chvíľu používať, aby sa zvýšila ich kvalita na mihálniciach, tak tieto dve ma prekvapili hneď na začiatku. Ako líder sa určite predstavila modrá royalka, ktorá už pri prvom nanesení svietila :) S fialovou violetkou, je to skôr opak, kedže nie je tak výrazná, a kľudne sa ju nemusíte báť použiť aj pri dennom líčení miesto klasickej čiernej. A samozrejme aby som nezabudla - kefka - tak ta ma dostala. Síce je to kruté, ale už pri prvom nanesení, som rozmýšľalá nad tým, že keď maskaru vypotrebujem tieto kefky, si určite nechám, pretože sú dokonalé. Pôsobia oveľa hrubšie ako klasická kefka, a štetinky, ktoré sú umele, možno silikónové sú usporiadané do 4 radov, krtučkých pichliačikov. 

V ponuke AVON katalógu nájdete maskary za 3,50 € v piatich odtieňoch. Dvoch klasických - teda čierna a hnedá a troch nových - zelená, modrá a fialová. 
Ceruzky na oči sa predávajú v tak isto v piatich výrazných odtieňoch za 2,60 € čo je určite skvelá cena za ceruzku, ktorú nie je potrebné strúhať, aby bola stále ostrá.   
Teraz ako sa pozeráte na fotku, tak ľavé oko som líčila dymovo v kombinácii s modrou maskarou a tužkou, pričom pravé oko v jemnej kombinácii fialovej tužky a maskary. Myslím, že to nie je zlé. Čo poviete? Tmavé večerné líčenie dymových očí v kombinácii čiernej a modrej pôsobí tajomne a zaujímavo, pričom fialová s hnedou a nude zase oko prejasní a pekne zvýrazní jeho zelenú farbu. 

Tak sa mi zdá, že som sa do tejto farebnej kombinácie zaľúbila :) Fialová je proste farba pri ktorej zelené oči vyniknú, ale myslím si že aj tmavá kombinácia s modrou im veľmi lichotí. Toto líčenie som tvorila tak ako mi napadlo, rozmýšľala som nad nim minimálne, a hlavným cieľom bolo nech to vyzerá nositeľne a ja dúfam, že sa mi to aj podarilo.

A aby som nezabudla. Ak by ste sa chceli inšpirovať, tak líčenie som vytvorila z tejto dekoratívky. 

4 komentáre:

  1. Kraasne kombinacie, Avon som si v poslednej dobe oblubila. Hlavne telove a vlasove vecicky (peny do kupela, telove spreje, olejcek na vlasy, sampony, kremy na ruky) a bizuteriu. Z dekorativky mam momentalne paletku ocnych tienov v modrej farbe a som maximalne spokojna ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásné líčení s tou modrou řasenkou ! :) Mám ji taky a vidím to tak, že je potřeba dokoupit i modrou tužku :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. No neskutočná je tá modrá riasenka že? a presne som vedela že fialová padne takýmto očiam ako uliata :) Veľmi ti pristanú obe líčenia, ale to fialové o niečo viac :) LIPSTICKS JUNGLE

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Řasenky vypadají zajímavě, už se těším až mi přijdou a já je pořádně odzkouším :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár ... ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...