utorok 22. júla 2014

Garnier Pure Active s aktívnou zložkou uhlia a kyselinou sylicovou

Ako ste si mohli všimnúť, tak poslednú príspevky som sa venovala pleti a produktom na jej čistenie. Dosť sa mi ich doma akosi nakopilo, a pravdu povediac bola som aj sama zvedavá aké účinné sú. Momentálne kombinujem produkty od Garnier a Bioderma ale už navždy ostanem verná môjmu obľúbenému oranžovému energiuzujúcemu čistiacemu gélu od Garnier a micelárke Hydrabio. Dnešný príspevok bude opäť patriť do záložky Garnnier - Pure Active čistiaca "krém"  s aktívnou zložkou uhlia.

Mohli ste si všimnúť, že tento pleťový čistič :) som nenazvala gélom, ale akýmsi krémom. Je pravda, že mne skôr pripomína inteligentnú plastelínu, ako produkt na čistenie pleti, a práve to ma na ňom najviac baví. Je iný, a pripomína mi behenné masky. Ako môžete vidieť na fotkách, tak čistiaci Garneir krém je špecifický aj svojou metalickou farbou, ktorá po nanesení na pleť, pri kontakte s vodou bledne, a vytvára efekt sivej peny, takže predstava že budete celé čierne sa nekoná :)
Táto starostlivosť je určená pre problematickú, aknóznu pleť, so zvýšenou tvorbou mazu. Určite je úplne nevhodný pre suchú pokožku, pretože práve jeho silnou stránku je totálny vŕzgavý pocit pleti, ako keby vysal všetok lesk a maz z pleti. V tomto je fakt jedinečný, pretože s takýmto výsledkom som sa nestretla ešte pri žiadnom čistiacom produkte určenom pre mastnú pokožku. Ale zase bolo mi povedané, že práve aknózna pleť sa má hydratovať a nie prehnane vysušovať. To čo dokáže tento krém, je  hladká, matná a vypnutá pleť, bez náznaku lesku a mazu. Takže v tomto prípade by som si dávala pozor na jeho použitie. Samé musíte tiež vedieť, ak máte silne problematickú pleť, čo Vám bolo odporúčané Vašim lekárom a nenechať sa zlákať len reklamou. Pretože to čo vyhovuje mne nemusí Vám a naopak.

Ja so svojou pleťou som si už toho vyskúšala, a viem aké produkty sú pre môj typ pleti prospešné, ktoré použijem párkrát, a ktoré len sporadicky, aby som pleť prežiarila a zbavila zbytočnosti. Myslím tým, že energizujúci čistiací Garnier gél používam každý deň ráno a večer, ktorý si aplikujem na pleť gumenou kefkou. Bioderma Hydrabio píling používam raz za týždeň, či dva, pretože o nepotrebnú pokožku sa veľmi dobre postará už to moje každodenné čistenie a nepociťujem potrebu ďalšieho prečisťovania pleti. A čo sa týka tohto čierneho Garnier s aktívnym uhlím, tak tento som zvykla použiť raz do týždňa miesto oranžového Garnier gélu počas večerného čistenia pleti, kedže počas celého dňa a 12 hodinách v práci som cítila potrebu zbaviť sa všetkého krémoveho z pleti.
Garnier Puer Activ je považovaný za novú generáciu produktov pre pleť s pretrvávajúcimi problémami. Jednoznačne je určený pre rýchlo sa mastniacu pleť, ktorú svojim dvojitým ultra-absorpčným a ultra-čistiacím účinkom, ako keby vysuší. Hlavnými žložkami čierneho čistiaceho krému je kyselina sylicová a aktívne uhlie, ktoré je známe, svojimi absorpčnými a čistiacimi účinkami, ktoré pôsobia ako magnet na nečistoty a nedokonalosti. 

Vôňou sa dá prirovnať asi ku každému produktu určenému na aknóznu pleť, teda ak ste zvyknuté na citrusové, alebo krémové vône, nečakajte zázraky. Mne vôbec neprekáža, aj keď som práve skôr ta citrusovo-krémová :) ale kedže rada skúšam, na odporúčania kamošky som siahla aj po Garnier Pure Active. Moja pleť je zmiešaná a nie vždy ju rada hydratujem alebo príliš vysúšam, a práve pre to rada kombinujem takéto produkty, ale nepreháňam to. Určite by som nevedela používať tento super vypínajúci a vysušujúci čistiací krém každý deň. Tak ako som to už opísala, tak to stočí až až. 

4 komentáre:

  1. Vyzerá zaujímavo, len sa bojím, či by som si nedogabala pleť ešte viac....V poslednej dobe nepoužívam skoro nič okrem Sensibio micelárky
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nemám veľmi rada takéto drogérkové produkty, ale nedávno mi mamka kúpila Garnier pleťový krém na mastnú pokožku a musím sa priznať, že je naozaj skvelý:) Takže občas treba vyskúšať

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. produkty od Garnieru mám ráda, když jsem ještě měla akné, jejich produkty byly jedny z mála, co mi pomáhaly :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja mám od Garnieru veľa veci a zatiaľ mi ani jeden nepomohol. Zbožňujem tú značku ale pomoc žiadna

    PLS FOLLOW ME:
    http://luxurylip.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár ... ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...