piatok 31. októbra 2014

Hriešne rúže ASTOR

Neviem si predstaviť lepší názov pre túto recenziu. Hriešne, skvelé, podmanivé, trvácne, žiadne iné. Teraz som si asi na seba uplietla bič, a recenzovať ostatné rúže bude makačka, ale čo spravím. ASTOR ma dostal a ja som sa zaľúbila. 

Pred tým som si tieto rúže len obzerala, pretože pri mojich skúsenostiach a nutnosti neustálej kontroly narúžovaný  pier, som jednoducho odmietala dať za jeden rúž 6,49 €. Pre mňa nepredstaviteľná rozkoš :D Radšej si investujem do pomády, ktorá sa nerozmažem nebudem ju musieť kontrolovať a doplním ju len vtedy, keď budem cítiť, že pery potrebujú hydratovať. Všetko sa zmenilo, keď nastali Hriešne nákupy z Evou. Je možno divné, že počas takejto nákupnej horúčky som sa nadchla práve pre túto zľavu, ale tá ma aj najviac potešila a obrátila môj rúžovy svet naruby :D Možno dramatizujem, ale som len nadšená. Niečo bude na tom, že so značkou príde aj kvalita, ale nie vždy sa o tom chcete presvedčiť, ak hrozí nebezpečenstvo sklamania :D Ja som to vyskúšala pri akcii 1+1 v 101 drogérie - keď druhý produkt ste mali zadarmo, ak ste ho kúpili za rovnakú cenu. Nehrozilo teda, že sa mi podarí kúpiť si dva rôzne produkty, a tak som to asi vyšpekulovala tak, že práve ASTOR ponúkal dve odlišné rady rúžov a práve za rovnakú cenu. Skvelé.

Môj výber rúžu pozostával z totálneho pokreslenia si vrchnej plochy ruky, až tak že som z toho začala mať chaus. Ale snažila som dodržiavať nejaké  poradie skúšaných rúžov, aby som sa potom vedel k nim spätne vrátiť. Prvé čo ma nadchlo bola hutnosť samotných ASTOR rúžov. Po ruke mi kreslili ako rozohriaté voskovky - s rovnakou intenzitou farby a hutnosťou. Boli skvelé. Teraz si už len vybrať odtieň. A tak som sa rozhodla pre Heidi 005 ARTY a Soft Sensation 204 FUCHSIA PASSION.
Farba, intenzita a výdrž rúžov je neskutočná. Väčšina hydratačných rúžov a sa mi na perách rozpíja ak to nepodchytím podkladovou tužkou od Dermacolu. Tieto držia ako nalepené. Vydržali dokonca aj test obedovým rezňom, pohárom vína a ostal po nich len ohryzok z jablka. Som nadšená. Tieto rúže sa veľmi jemne z pier strácajú, samozrejme nie sú trvácne, ale nie je to také nepríjemné ako by sa vám rozpíjal do vrások okolo pier, alebo otláčal na poháre. Vydrží fakt veľa - obe vydržia veľa - a to ma presvedčilo.

4 komentáre:

Ďakujem za komentár ... ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...