štvrtok 30. októbra 2014

I wish you LUCK by AVON

"Verím, že AVON LUCK dodá ženám a mužom sebadôveru. Vždy, keď ju budete mať na sebe, oslavujte všetko šťastie a úspech vo vašom živote. Byť šťastný je úžasné."                                                    
                                                                                                                                                                     Mária Šarapovová

Kto by nechcel šťastný život, veď je to také jednoduché. Ráno sa zobudiť a prevoňať svoj deň Šťastím od AVONU. Samozrejme to všetko nie je len o vôni, ale prečo ňou práve nezačať. Nechcem tu začať akúsi psychoanalýzu šťastného života ale úvod tejto recenzie si niečo také pýtal :)

Naposledy som od AVONu testovala FAMME for her a bola som rovnako spokojná ako teraz pri testovaní vymačliškovaného LUCK. Tentoraz som mohla vyskúšať kompletnú voňavú starostlivosť, keďže samotný parfém je podporený telovým mliekom a sprejom, čo jeho intenzitu a výdrž len a len zvýrazní.

Parfém LUCK pre ňu má pekný ženský 50 ml flakónik v tvare akéhosi darčeku previazaného mašličkou. Mašlička sa tak stáva hlavným motívom aj na telovom mlieku a spreji. LUCK patrí do kategórie kvetinových vôni. Vďaka nádherným tónom sviežeho citrusu a vzácneho kvetu kaktusu v spojení s hrejivými drevitými tónmi sa budete cítiť výnimočnejšie ako kedykoľvek predtým.

Veľmi mám rada citrusovo-ovocné vône a to LUCK spája v jednom flakóne. Drevitý základ z nej tak vytvára dámsku vôňu, ktorú nosím rada aj počas dňa a do práce. Takéto sety, ktoré tvorí krém + parfém alebo sprej + parfém, sú výbornou kombináciou, a samotnú parfumáciu a charakter vône tak zdôraznia aj na celý deň a vy nepotrebujete kontrolovať, či ešte stále je cítiť váš obľubený parfém. Či vám to prinesie šťastie alebo lepšiu náladu, výhru v lotérii, je predsa len irelevantné :)


Po telovom mlieku LUCK siahnem vždy, keď viem že budem používať parfém LUCK a tak telo hydratujem obľúbenou vôňou počas celého dňa. Mlieko je hutnejšie a výrazne parfúmovane, a vonkoncom by neprekážalo ho použiť len tak samotné. Ak chcem vôňu LUCK podporiť, po sprche použijem telové mlieko, potom parfém, ktorý rozprášim do vlasov a na krk, a počas dňa vôňu podporím parfúmovaným sprejom, ktorý sa dokonale "stratí" v kabelke.



LUCK je príjemná kombinácia vôni, ktoré zdôraznia to, ako sa cítite a maximálne si ju viete spojiť s obdobím, kedy ste ju používali. Určite to tak máte aj vy, keď sa vrátite k istej vôni, tak vám pripomenie leto pri vode, letné rande, alebo zimu, Vianoce a Nový rok. Ak vône nekombinujete a ste verné jednej po isté obdobie, kľudne sa môže stať, že práve LUCK bude vašim šťastím, ktoré vám rozvonia deň, či noc, keď si uvedomíte, že ste dokonale šťastní a spokojní. A spätne keď po istej dobe privoniate k tomuto parfému spomeniete si a usmejete sa :)

1 komentár:

  1. Musím ti pochváliť fotky. Veľmi pekne si to vymyslela s tým náhrdelníkom.
    S tými voňami to mám tak isto. Vždy sa mi s niečím spájajú. S obdobím alebo zážitkom.
    DanyLoveLife

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár ... ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...